Tabi kişinin de gençliğini kıyas ederek! Eskiden benzetilirdi ikisi..

Tabi kişinin de gençliğini kıyas ederek! Eskiden benzetilirdi ikisi..

Cevap
5Cevap
Hülya Avşar tabiki, kadın altın oran bildiğin. Öbürü sadece çekici
Gençliğinden söz ediyorum tabi
Beren makyajsız çok garip yüzü fazla kemikli Hülya’ın gençliğinden güzel az kadın vardır
Beren'in yüz hatları yeterince düzgün değil bence sadece minyon çekiciliğine sahip bir kadın. Teni ve gözleri güzel ama yüz hatları orantılı değil. Ve evet 80lerdeki Hülya Avşar'ın yüzü gibi nadir yüz vardır. Altın orana en yakın yüzlerden biri. Su gibi kızmış vaktinde. İkisi de Fatmagül'ün suçu ne de Fatmagül'ü canlandırdığı için kıyaslanıyorlar ama alakaları yok bence
Berende altın oram seçildi ama saçma geldi bana. Tamam gülüşü, gözleri güzel ama altın oran olamaz ya! Burnu uzun bence bir de ağzı geniş eğri. Yüzünde yanak yok! Beren’i özellikle Fatmagül de beğenmedim makyajsızdı rolü gereği ama yüzü erkeksi geldi bana orada burnu uzun Beren makyaj güzeli denen kadınlardan makyaj gidince tüm güzelliği gidiyor Hülya Avşar gençliği aşırı güzel böyle güzellik hollywood bile bulunmaz bence altın orana uyuyor
Brook Shield'in gençliğine benzetiyorlar zaten ama bence ondan da güzel bir sureti varmış. Beren'in yüzünün altın oran seçildiğini ilk senden duydum. Hülya ne kadar sonradan görme, cahil, kıro bir hava taşısa da yüz güzelliği konusunda ön sıralarda. Beren onun yüz güzelliğine erişemez. Banu Alkan'ın gençliği bile onun güzelliğine erişemez. Çünkü yüzü, burnu, gözleri olağanüstü güzel. Kadın kendini bu kadar övme, yüceltme konusunda haklı. Şimdiki kuşakta bile onun gibisi nadir. Bir Afra Saraçoğlu falan var onun dışındakiler boş. Böyle güzellikler nadir çıkıyor.
Brook Shield'den daha güzel diyemem bence eşitler ama ikisi de aşırı güzel! Evet Hülya Avşar sevmem kro, cahil biri ama güzelliiği dediğin gibi üstüne yok filmlerini izleyince ağzı açık izliyorum akıl almaz güzellik kendini övme de sonına kadar haklı cidden
Hülya Avşar daha güzel
hülya avşar şu an için güzel değil
Ee 60 yaşında ben ikisinin de gençliğini kıyas ederek soruyorum
Hiçbiri ikiside itici geliyor
Hulya
Beren saat
Ceren avşar
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada tam bir efsaneler kapışması var! 😍 Hülya Avşar’ın gençliği gerçekten çok etkileyici, o yılların karizması ayrı bir seviye. Ama Beren Saat’in gözleri, duruşu ve o zarif enerjisi de bambaşka... Açıkçası ben bu tip şeylerde “günümüz estetiği”ne daha yakın bulduğum için Beren Saat diyorum ama Hülya Avşar’ın gençliği de unutulmazdı, hakkını yemem! İkisi farklı dönemlerin güzellik ikonları, karşılaştırmak bile zor aslında. 🫶✨ Sen hangisine daha yakınsın?