Niteliksiz toplumlarda haketmediği halde ünlü olanlar ile nitelikli toplumlarda yaptıkları ile ünlenenler arasındaki fark bence. Yaptıkları kalitesiz işleri ile ünlenemedikleri için absürtlükleri ve gündemde kalmak için yarattıkları doğallıktan uzak sahte hayatları sayesinde nemalanmanın gereğini yerine getiriyorlar. Toplumun bazı kesimleri tarafından da destek görerek dötleri kaldırılınca böyle olması normal.
Yıllarını sanata adamış, toplumsal gelişime katkı sağlamış, yapıtları ile ünlenmiş bir çok sanat insanı var ve isterlerse pijama ile görüntülensinler bu ne onların ne de onlara değer verenlerin umurunda olmaz. Ama böyle dayatılmış çakma ünlülerin egoları bu tür doğallıkları kaldıramaz. Bakımlı olmak ayrı bir şey, sahte yüzlerle yaşamak ayrı şey.
Elbette eleştirenler olabilir ama benim görüşüm bu şekilde.
Onların mesleği işi bu ve buradan ekmek yiyorlar Bana desen neden hep salaş giyimlisin ben işçiyim teknik elemanım ben oradan ekmek yiyorum rakam mühim değil mühim olan bu soruda iş
Bu makyaj ve giyimler bence gayet normal. Ayrıyeten fotoğraf atarken illa #nomakeup ehe ehe modasına uymak zorunda değiller sürekli. Dizi/sanat camiasında kadın için makyaj önemli bir yere sahip. Kusurları örtmesinden ziyade makyaj bir çeşit karakter gibi.
Çünkü medyanın onları yargılamasından korkuyorlar ve haklılarda makyaj yapsalar düğüne gidecekler sanki diyorlar makyaj yapmasalar ünlüler saygılı olmalı hayranlarına hazır çıkmalı diyorlar
Bu sorun bende de var bu kadar abartılı değil ama kalkınca saçıma fön çeker düzgün bir tshirt ve eşofmanla otururum evden çıkmasam bile. Bazen gelen oluyor görüntülü arayan oluyor markete gitmem gerekiyor.
Fotoğraf atıp etkileşim yapacakları için. İşleri bu ve bundan para kazanıyorlar. Her dakika öyle olduklarını hiç sanmıyorum. Sosyal medyada sadece gösterilen karakteri görüyoruz. Mutsuzken modu düşükken ağlamışken çoğu kişi paylaşım yapmıyor.
Tamamda ne alaka şimdi nie böyle bi kıyas yapıyosun ki zaten hollywood yıldızları gibi kaliteli oyuncular bulmak zor ama bizim ülkede de bunlar yıldız adamların milyonlarca takipçisi var ben sen beğenmiyoruz diye onlarda beğenmiyo anlamına gelmez
Evet hepsi öyle değil. Ama Khole Kardashian'a bakarsan filtresiz fotografı basına sızdı diye dünyanın parasını vererek internetten fotografı sildirmeye çalışıyor. Belli bir kesim vücudundan para kazanıyor.