Ben bu hanımefendiyi hiç beğenmiyorum ama kardeşim de çok beğeniyor, güzellik algısı ve zevkler değişkendir herkesin beğendiği insan tipi farklıdır. Senin beğendiğini beğenmiyor diye kimseyi suçlayamazsın veya bu onu kıskanç yapmaz bu salakça algınızı önce bir değiştirin. Soruyu sahibine katılıyorum burnu da kendisi de güzel değil benim gözümde ama ben doğallıktan yanayım. Artık etrafta makineden çıkmış gibi birbirinin aynısı insanlar görmekten sıkıldım. Kusurlar insana güzellik katar ben farklı insanları seviyorum kusurlu güzellikleri seviyorum. Yanağında bir yara izi var onu ameliyat ettirmiyorum çünkü kusur olarak görmüyorum o benim bir parçam. Neyse işte anladiniz
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya beğenmiyor olabilirsin de kırıcı konuşuyorsun ama. Ünlü diye kaba da konuşulmaz ki tamam abartılıyor de beğenmiyor de ama kırıcı konuşuyorsun Fahriye görse üzülürdü yani, gerek yok böyle kalp kırmaya
Yani o ünlü onun umrunda olmaz deme çünkü gayet herkesin umrunda olur görse bu yazdıklarını gerçekten üzülür523 Yorumla
Soran+1 yılAdamı sinir hastası ediyorlar, üşenmeden bütün yorumları sildim. Yok kıskanıyorsun, yok çirkinsin. Fahriye Evcen zaten egoist bir kadın kibir dolu biri benim bu eleştirilerimi görse umrunda olmaz. Ama bana edilen hakaretler umrumda bu yüzden sildim tüm yorumları. Öylesine sorduğum bir soru deli ettiler ya Fahriye hiç birini kapısına bekçi köpeği yapmaz ama hepsi Kahraman gibi savunuyor. Ben güzel bulmuyorum Fahriye yi bunun için neden hakareti hak ediyorum yazik ya?
Soran+1 yılOda doğru, ama ünlü birini savunmaları saçma hadi bir garibani savunsalar neyse. Zaten benim çevremde Fahriye yi beğenen erkek yok hepsi ya Barbaracı, ya. Kendallcı ya da kyliecı
Soran+1 yılBenim kız arkadaşlarim da öyle, hep yeni nesil oyunculari beğeniyorlar pınar deniz, Afr a Saraçoğlu gibi fahriye yi tek fanları abartıyor kadının ahi gitmiş hala ondan güzeli yok diyorlar eskiden biraz iyiyidi ama şu an çok itici botokslu yüzü Asimetrik falan donuk eski aurası yok tek gündemi reklam tutan dizisi bile yok hala Yaprak dökümü nün ekmeğin yiyor ama yaprak dökümünun alfalari Gökçe Bahadır ve Deniz Çakır di bence
Soran+1 yılPınar deniz i bende hiç beğenmem ama arkadaşlarım çok beğeniyor nedense hepsi takip ediyor her fotografini beğeniyorlar. Afra in gözleri efsane ama ağızi kötü katılıyorum. Türk kadın oyuncuları gerçekten güzel değil hiç birini beğenmiyorum hepsi çok itici. Bak senle ne güzel anlaştık tatlı dil böyle bir şey İste. Böyle görüş belirtsinler canımı yesinler aptall aptall ergence yorum yaparlarsa üşenmeden silerim yazdıkları boşa gider işte oh olsun 😅😅
- +1 yıl
Evet😄 yani çıldırman cok normal seni haklı buldum çünkü her yerde Fahriye ve diğer oyuncuların reklamı yapılıyor instagramda burda artık gına geldi aynı isimlerden yeteneksiz kişileri gözümüze sokuyorlar zorla Fahriye Evcen, Demet Özdemir, Hande Erçel gibi gibi artık beğenmediğimizi çıldırarak söylemek çok normal
- +1 yıl
Onlar işte dediğim gibi acıma duygusundan dolayı öyle demişlerdir Fahriye’yi beğendiklerinden değil zaten çoğu beğenmiyor. Kime dense aynı şeyi derlerdi. Görüş paylaşanlara baktım Fahriye’yi savunan bi erkek Fahriye’nin soruldugu başka bir soruda Fahriye’yi linçlemişti😄 Türk halkı çok tuhaf linçleseler bile acıma duyguları harekete geçiyor
Soran+1 yılAy sorma, çok beğendiğim bir kadının reklamını bu. kadar yapsalar ondan da soğurum. Ben sadece merakla bir soru sordum ama hayatımda almadığım. hakaretleri yedim beni görmeden bana çok çirkinsin diyorlar düşün 😅annelerine laf etsem bu kadar savunmaz ergenlerr Burak Özçivite aşıkmışim kıskanıyor Muşum da ney kendileri gibi ünlülere tapan hayal dünyasında yaşayan ergen sandılar beni 😅hayir insan ünlüyü neden kıskansın çok saçma değil mi? Her kadın çevresindeki kadını kıskanır tehlike olduğu için gelde anlat bunlara. Tek bildikleri hakaret ünlüleri yüceltme burda günde 50 kez Hande Erçel, Fahriye Evcen, Barbara Palvin sorusu görmekten bıktım soran kişiler de. hep aynı bence.
Soran+1 yılBide bizim insanımız da aşağılık kompleksi var, sadece zengin ve ünlü kişilerin en güzel olduğunu düşünüyorlar. Sıradan bir insanin onlardan daha güzel olucagina inanmıyorlar sana yemin ederim Çevremdeki çoğu kız Fahriye Evcen den de hatta çoğu ünlü den daha güzel
- +1 yıl
Evet ya bu kadar reklam olur mu insanın artık kusası geliyor herkes bıkar cidden beğendiği biri bile olsa bir zaman sonra bıkar. Evet ünlüleri neden kıskanalım onlar o kadar reklam yaptırırsa biz de beğenmediğimizi söyleyelim bir zahmet yani ünlülerin kölesi değiliz bu kıskanmak olmuyor ama mallarr anlamıyorlar işte
Soran+1 yılAynen ya 😅Arap şeyhi gibi Burak kroluk var Fahriye de kro tencere kapak ikisi de kasıntı. Genç kaymak gibi erkekler varken burağı ne yapalım 😁 ergenler işte kendi hayatları yok herkesi hayatsiz sanıyorlar. Ömrümde hiç bir ünlü erkeğe aşık olmadım sadece Çevremdeki erkeklerle ilgilenirim Bir ünlü dünya yakışıklısi olsun umrumda olmaz
Soran+1 yılYasin 19 ama burdaki 25 yaşı geçmiş hatta 30 küsur yaşında olanlardan çok daha olgunsun tebrik ediyorum 👋👋
Soran+1 yılBak buna çok katıldım, erkekler mall cidden anca 40'ta olgunlaşıyorlar 😅 Burdaki kızlar çok cazgır ve kezbann. Erkekler den daha çok lince meraklilar. Zaten en çok kızlar lincledi erkekler den 3 5 kekooo. Yorumlastigima çok memnun oldum canım 💞 iyi sabahlar kendine çok iyi bak ☺️🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım, takımıycam ergenleri tekrar iyi sabahlar ❤️☺️🙏
- +1 yıl
Bıkmadan usanmadan kısa hoş sohbetinizi okudum ya, helal olsun bana 😆
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki burun yapıştırmışlar gibi duruyor. Bu arada bu kadını hiç sevmem sahte gülüşlerini ve egoistliğini gereksiz abartıyorlar eşiyle bunu güzel olmaya çalışmaktan başka yetenekleri yok bana göre kocasıda Osman dizisinde sanırım hiç hoşuma gitmiyor filmi görünce hemen kapatıyorum ahanahhahaha
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendi gibi çirkin kezbanlara hitap ediyor bizim kezbanlar gibi koca burunlu diye savunuyorlar
Cevap sahibi+1 yılYalnız yanındaki kadının burnuda büyük müş 😅
+1 yılZaten güzel değil yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur, kezban Türk kızı tipinde ondan kızlar bu kadar beğeniyor nefes alsın yeterci erkekler de var tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılFahriye Evcen bence de çok çirkin katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Onun ekmek kapısı o burun çünkü tarzı o
Burnuyla ekmek kazanan sanatçılar var hatta bizim kuzen
10 Yorumla
+1 yılbir de o kadar bariz değişikler varken yüzünde estetiğim yok demesi...
20 Yorumla
+1 yılYalnız bu yapılmış hali eski resimlerini görmedin sanırım
10 Yorumla
+1 yılBelki yaptırmış halidir
Ayrıca çeneside güzel değil sivri10 YorumlaBegendigim bi kadin degil kendisi ama burnuda cirkin degil
12 Yorumla
Soran+1 yılPatlıcan gibi burnu bence
+1 yılcunku kendinde bir seyler yapmasi icin kendisinin ahstsiz olmasi gerekiyor. senin burnu hakkinda ne dusundugunun zerre onemi olmamasi cok normal
00 YorumlaGüzelliğinin çok abartıldığını düşünüyorum aynı Burak özçivitin abartıldığı gibi ama burnu bence güzel yüzüne oturuyor.
00 Yorumla- Magazin konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılFahriye Evcen de şimdi bunu okuyup hemen randevu almıştır.
00 Yorumla estetik olunca beğenecek misin kadını çok merak ediyom?
00 Yorumla
+1 yılAynı benim burnum ama üst kemeri daha düz olanından eheheh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok yakışıklı tabir edilen biriyim kolay kolay beğenmem, ilginçtir hoşlandığım kız bizzat Fahriye Evcen in ikizi. Demek ki çekici bir kadın
32 Yorumla- +1 yıl
Sen Brad Pitt misin? Nasıl egodu bu. 😅
+1 yılNasl yaptrmiyor ac yaprak dokumunu yaptrmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet orda daha kötü ama şimdi de estetiği gitti herhalde burnu sarkmış
- +1 yıl
Var bi gariplik
+1 yılKadın alımlı ve hoş amaçok güzel değil. Bir de zaten burnu yapılı diye biliyorum ve birden fazla yaptırınca artık yapay duruyor.
10 YorumlaÇünkü doğallık forever 💜
En doğrusunu yapıyor, klonlanmış gibi, aynı makinede üretilmiş kuklalar gibi kadınlardan çok daha çekici ve kaliteli bence çirkin burnu.21 Yorumla
Soran+1 yılBadem göz estetiği var, botoks var, dudak dolgusu var hala doğallık forever de yav he he 😅
+1 yılBence yaptırsa daha iyi olur neden yaptırmıyor acaba
10 Yorumlaİnsanlar burnunu yaptırır konuşursunuz.
İnsanlar burnunu yaptırmaz konuşursunuz.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim burnum daha kötü ama güzelim herkes estetik yaptırmaktan birbirine benzedi çok itici
00 Yorumla
+1 yılBu kadın çirkin ya, güzel bulan kördür
30 YorumlaMagazin konusunda 978 cevap paylaştı. Burnu cidden kötü, pek güzel bulmuyorum bu kadını
312 Yorumla- +1 yıl
@Kaannx2 sen bana da kıllı demiştin geçen jgshdjsjsj kıllı demeye takıntın mı var ahahah
- +1 yıl
@LadyHeard sen de ciddiye alma söylediklerimi Alındıysan özür dilerim Ben sınav stresinden kendimde bile değilim hiç çalışmadım ne yapıcam onu düşünüyorum dert üstüne dert offff
- +1 yıl
@Kaannx2 yok alınmadım burda yazılanları ciddiye bile almıyorum. sınav stresi cok zor ya anlıyorum seni hele çalışmadıysan stres daha da artıyor keşke çalışsaydın ama neyse daha çok moralini bozmiyim
- +1 yıl
Soruyu soran kız görüşümü kaldırmış ama burdan özür diliyim ondan da soruyu soran kişi senden de özür dilerim ünlüler zerrre umrumda değil kusura bakma sınav stresinden öyle boş zaman geçiriyorum iştee özür dilerim senden de hazirana kadar böyle dalgın ve ruh gibi olcam yaa beni ciddiye almayın.3’ününüzden özür dilerim bayanlar, neyse ben kaçar görüşürüz
- +1 yıl
@LadyHeard Teşekkürler. Keşke erkenden çalışsaydım çok pişman oldum konularım nasıl yetişicek hiç bir fikrim yok yetiştiremicem. saçlarım da dökülüyor stresten. Gerçi 4 yıl iyi bir üniversite bitiren de ünlüler kadar para kazanamıyor bu ülkede maalesef.
- +1 yıl
@Kaannx2 ben de sınava girdiğimde hiç çalışmamıştım o kadar kötüydü ki her sabah uyandığımda neden çalışmadım diye suçluluk duygusu hissediyordum çok fazla stres. Benim de kafamda saçların çoğu dökülmüştü çevre baskısı da çok kötü. Normalde hiç aramayan insanlar hemen sınavdan kaç aldın diye arıyorlardı, kuzenim çok yüksek almıştı ben ise çok düşük herkes onu övüyordu. uzun süre çalışan insanlar bile konularını yetiştiremeyebiliyor o yüzden zaman kaybetme sınava kadar her gün çalış.
- +1 yıl
Neyse moralini bozmiyim umudunu kaybetme yine de. Evet o kadar okumuş doktorlar bile o ünlüler kadar para kazanamıyor çoğu. Gamze Erçel bir storysinden bir sürü para alıyor işi gücü yok ama kadın çok zengin. Biz ise sınavlarla sürünüyoruz hayat hiç adil değil. Ünlülerin çoğunu hiç sevmiyorum hepsi yeteneksiz oldukları halde bir sürü para kazanıyorlar rahatlar bide kibir yapıyorlar bu rahatlığa rağmen
+1 yılSize soru çıksın diye:)
20 Yorumla
+1 yılHiç beğenmiyorum ben de
10 YorumlaAmeliyat olmaktan korkuyordur
10 Yorumla
+1 yılBende pek begenmiyorum bu kadini
10 Yorumla
+1 yılSuratındaki beni de aldırmıyor. Bence sebebi açık
12 Yorumla- +1 yıl
@Betul_36 vücut kusurlarıyla barışık
+1 yılOraya sıra gelmemiştir
10 Yorumla
+1 yılBununda estetigi var
21 Yorumla
Soran+1 yılDolgu var belki ucunu kaldırmış biraz ama ona rağmen güzel burnu yok
Fahrıye evcenmı cırkın göz doktoruna gıt bır an önce
00 Yorumla
+1 yılNeden Herkes gibi olsun? net cevap türkiyede kizlarin burnu hep yapili herkes ayni
00 YorumlaArian grande de dişlerini yaptırmiyor? Belki kendilerini öyle seviyorlar dir
00 Yorumla
+1 yılBurak Özçivit bu burnu beğenmiş ondan
30 Yorumla
+1 yılBu zaten yaptırılmış hali değil miydi?
11 Yorumla
Soran+1 yılDolgu yaptı önceki daha kötü
+1 yılBende düşünüyorum bunu ama demekki boyle mutlu
10 YorumlaZeyneb fahriyeden çok çok daha güzel
04 Yorumla
Soran+1 yılZeynep kim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten yaptırılmış hali bu
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onu öyle seven kocası var.
10 Yorumlakendisine sorman lazım
00 YorumlaO kafasını böyle boş sorularla kurcalamıyordur.
00 YorumlaBaşka düşüncek bir şey gelmedi mi aklınıza cidden
00 Yorumla
+1 yılBelki kocası böyle beğeniyordur:)
00 YorumlaSenin kadar dert etmiyordur kadın
00 YorumlaBurnunu beğeniyor olabilir..
00 Yorumla
+1 yılHicbir şeyi yok b3nce böyle iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Guzel bence
+1 yılYaptırmadığına eminmiyiz?
30 Yorumla
+1 yılYaptırmış hali zaten