Kajolu çok severim gözleri çok güzel yüzünde hiç estetik yokmuş tamam o iyi de kaşlar niye böyle?

Kaşlarını almak gibi bir zorunluluğu yok. Kime ne? Hiç kimseyi ilgilendirmez. Bunun için de ona ''kezban'' ya da başka iğneleyici, kötü sözler gibi söyleme hakkınız yok.
bak işte bu özelliği işine yarar değişik ve akılda kalıcı. mesela bu özelliği sayesinde bu soruda gördüm onu ve aklımda kalır bidaha unutmam :D o kaş ne
Ben de bunu merak ediyordum... Ama Priety Zinta ve Katrina Kaif çok güzeller... Kajol da çok güzel...
Bu hint li o amir khan in filmlerinde oynayan hatun dilmi
Aamirle bir filmi var fanaa.
Evet biliyorum çok iyi film birde benim adım khan da da sanırım bu oynuyor du 😀 filmlerde on numarayı 😀
Bence de şimdi çoğu eleştiren kişiye bakıyorum bu kadının kaşları alınmamış hali o kızları 10a katlar.
Tabi ki 😀😀☺sonuçta müslüman hani evlenene kadar kasları almaz falan olabilir yani
Diğerleri alıyo bu kadın fazla doğal evli zaten 41 yaşında
Maşallah diyelim i zman :)
Cevap
9Cevap
Bence çok hoş herkes yapmaz çok beğeniyorum kajolu güzel bayan ve iyi aktör
@AutoCad2007 beni düzelttigin icin tesekür ederim :) yurt disinda dogup büyüdügüm icin tek tük hatalarim oluyor. :P
Rica ederim ben öyle bakmadan yazdim bildirim geldigini gorunce dedim kesin kufuru yedik :D bu derece anlayisli birini beklemiyordum.
Türkiyede dogup büyüyenler bile kulladiklari en fazla 200 kelimeyle Turkceyi katlediyor. Yurt disinda buyuyen birisi icin olabilecek bir sey :)
Doğal seviyor demekki :d ama hafiften martılık hiç güzel durmuyor
Agda da yapmiyodur bu simdi 😂😄
Yapıyo bacaklarında tüy yok
@soran kajol müslüman mı
Hint geleneklerini devam ettiriyor
Ama hintlilerden bitek bu kaşını almıyo
Dogalligi seviyor demekki
Kendisine yakıştirmiyordur
Doğal seviyor demekki hem iyi bence.
neresini seviyon la bunun
Çok iyi oyuncu ve de mimikleri sempatik.
her güzelin bir kusuru vardır :D
doğallıktan yanadır belki
Daha dogal görünmeyi seviyodur belki
kajol kim mk?
My name is khanı izledin mi?
hayır.
O zaman boşver.
roportajlar da hic sorulmamis mi
takıntı yok bizim kezbanlar gibi
valla ona çok yakışıyo bence
Antalya Kaş canım.
Itici