Babası Türk, annesi Alman olan Uzerli, geçen sene DNA dizilimini yaptırdığını anlatarak, "Yaptırdığım DNA test sonuçlarında yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı" dedi.Uzerli, "Aslında insanın nereden geldiği, nerede doğduğu, cildinin hangi renkte olduğunun hiç bir önemi yok. Benim için herkes aynıdır. Kendimi ve herkesi dünya insanı olarak görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Meryem Uzerli: DNA test sonuçlarına göre yüzde 6-8 Rus kökenliyim! Kökeninizi öğrenmek için DNA testi yaptırır mısınız?
DNA testi yaptirmama gerek yok. Saf kan Azeri Turk'uyum.1914 'te dedelerimiz Ermeni' lerin zulmunden kacip Turkiye'ye yerlesmisler ve hep Ayni köyun icinden birbiri ile evlenerek gelmisler bugunlere. Benim soy zincirimde boyle. Ayrica Meryem Uzerli'yi zaten Rus'lara cok brnzetiyordum ve gene hislerimde yanilmamanin verdigi hakli gururu yasiyorum😂😂😂
Zaten biliyorum annem türk babam Endonezya li ama Türkiye'de yaşıyorum Endonezyaya da 4 sene kaldım ve hani babamın orası çok garip Malezya köken de var bizde anlicagin baya bı karismislar😅😅😅
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Meryem Uzerli: DNA test sonuçlarına göre yüzde 6-8 Rus kökenliyim! Kökeninizi öğrenmek için DNA testi yaptırır mısınız?