Tiktoker bir kız ölmüş herkes ayy dünki videosunda nasıl neşeliydi oynuyordu bak işte hayat bir saniyemiz belli degil falan yazmışlar ünlü olanın ölümü çok konuşuluyor bence ünlü olmak kötü bişey psikolojim bozuktu iyice bozuldu dans videolarım ünlü olmasın diye çabalamaya karar verdim sadece hoşlandıgım bey beni stalklasın diye atıcam ve takipçimi az tutucam ölünce bile reklam oluyor ünlüler çok kötü
Hayır, değil. Zaten insanların ancak ölünce aklına geliyoruz. Öyle de olacak. Ünlü olmak zaten güzel bir şey değil. Her hareketin insanlar tarafından olumlu olumsuz anlamda eleştiri yağmuruna tutuluyor. Özel denen hiçbir şey yok. Gizli olmak, bilinen olmamak, kendinle olmak her zaman daha iyidir kanımca.
Sadece dedikodu açısından bakmamak gerek. Mükemmel bir fiziğe, botokslu fotokopi makinasından çıkarcasına suratlara, sığ düşüncelere sahip olman gerek ki ünün gitmesin. Bu da insanı ister istemez yorar bir süre sonra. Herkesleşmek herkesi eninde sonunda yorar çünkü dostum.
O barbie gibi botokslu kadınlar ölünce de arkasından konuşacaklar eskiden ünlü olup sonra ünü giden kişi ölünce gündeme gelecek. Ünlü olmamak en iyisi her konuda
Ayıp olmasın diye ölmüyorum. O kadar zorluklara karşı göğüs germek zorundayım aaaa ayıplamasınlar neden öleyim 😂 Soruda yalnış yazılma olabilir tekrar kontrol edebilirsin.😊 Sınav dünyasındayız Azrail A. s bile ölecek son ama ölecek yani. Asıl dünya burası değil ahiret hayatına inanıyorsanız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Hayır, değil. Zaten insanların ancak ölünce aklına geliyoruz. Öyle de olacak. Ünlü olmak zaten güzel bir şey değil. Her hareketin insanlar tarafından olumlu olumsuz anlamda eleştiri yağmuruna tutuluyor. Özel denen hiçbir şey yok. Gizli olmak, bilinen olmamak, kendinle olmak her zaman daha iyidir kanımca.
Kesinlikle ünlü olmadıgım için ilk defa mutlu oldum ölüsü ayrı dirisi ayrı dedikodu malzemesi
Sadece dedikodu açısından bakmamak gerek. Mükemmel bir fiziğe, botokslu fotokopi makinasından çıkarcasına suratlara, sığ düşüncelere sahip olman gerek ki ünün gitmesin. Bu da insanı ister istemez yorar bir süre sonra. Herkesleşmek herkesi eninde sonunda yorar çünkü dostum.
O barbie gibi botokslu kadınlar ölünce de arkasından konuşacaklar eskiden ünlü olup sonra ünü giden kişi ölünce gündeme gelecek. Ünlü olmamak en iyisi her konuda
Ayıp olmasın diye ölmüyorum. O kadar zorluklara karşı göğüs germek zorundayım aaaa ayıplamasınlar neden öleyim 😂 Soruda yalnış yazılma olabilir tekrar kontrol edebilirsin.😊 Sınav dünyasındayız Azrail A. s bile ölecek son ama ölecek yani. Asıl dünya burası değil ahiret hayatına inanıyorsanız.
Yanlış yazmadım birisi ölünce hemen konuşuyorlar ayy öldü falan ben ölmeye utanıyorum
Birgün herkes el üstünde tutulacak ama ölü ama diri o yüzden ayıp falan olmaz Allah ın takdiridir ölüm doğduğun gibi.
Tamam da önce ölenin dedikodusu ediliyor ayy öldü diyorlar
Yok yok ayıp değil
Ölümü konuşulsa nolcak ki ölen orda kendi ameliyle uğraşıyor kendin başka bişeyi düşünemez insan ölünce zaten allah rahmet eylesin diyelim
Asıl yaşamak ayıp bu devirde
Her canlı ölümü tadacaktir
Tamam iyi hoşta sonda ki cümle olmamış
Öldü ve arkasından reklam yapıldı diye kötü mü olmak zorunda
Üzüntüden eksik yazmışım ünlü olmanın bedeli agır ve kötü
İsmi ne?
Eda demirel