AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Şaka yaptı. onun söylemlerini şaka niyetine algılıyorum. Çoğu insan Tatlısesi hakir görür. Ama adam içten samimi konuşuyor çok medeni gibi görünen kişilerde ne vahşi fanteziler var kimse bilmez.
önce kendine baksın ya tipi kaymış haberi yok mübarek
İbrahim Tatlıses 'in sesi çok güzel olabilir ama hanzonun , kabanın teki
İbo haklı iyi demiş bu kadını sevmem zehir tacircisi
Bunun programını izleyen kitle var bir de :D reyting üzerien reyting kırıyorlar acıyorum valla :D
Ibrahim tatlıses hep böyle zaten üslubunu sevmiyorum
Bu insanlar X jenerasyonu bu yüzden varoldukları sürece bitmeyecek.
Eski tadı yok bu programın işkence resmen sevmiyorum da böyle insanları
İbrahim Tatlı ses eskisi gibi olmak istiyor galiba. aşına yine iş açacak bu gidişle.
İbrâhim Tatlıses den bildim bileli nefret etmişimdir. Kadınlara saygısı olmayan ve cinsel obje olarak gören bir yaratık.
Kesinlikle. Geçmişin de de aynıydı. Rtük olmadığı zamanlarda saçma sapan sapık sözlerle kadınları küçük düşürmeye çalışıyordu.
Evet
kurşun yedi kafasından ne bekliyorsunuz eski aklı olamaz adamın
Eskiden de boyle barzoydu bu
Cahil işte, insan, kafasının içindeki düşünce ne ise konuşmasında onu dile getirir.
Oğuz Yılmaz kendi programı İbo Show'da haddini bildirdi bu kroya
Tatlises hasta olduktan sonra pata pat herşeyi söylemeye basladi
Ibonun karaktersizliğini herkes biliyor densiz herif
Beyninden kurşun yedi polat alemdar gibi ölmedi diye kendini bir şey sanıyor ölüme kafa attı ama bu onu eleştiremeyeceğimiz anlamına gelmez patavatsız domuz
İbrahim tatlıses boomerından bahsediyoruz. Ne bekliyorsunuz ki.
Hola💙🎈
Sanırım toplum ahmakça kalıpları ve tabuları bırakıp düşündüğü zaman. Ve ayrıca bu adamı hiç sevemedim. Açık sözlü olmak başka saygısız ve patavatsız olmak başka.
şuursuz işte nerede ne konuşulacağını bilmez
bunu izleyenlerde prim verenlerde kabahat
Ciddiye alınmayacak bir insan. Milyonların gözü ettiğini bulmuş bir yaşam.
*gözü önünde
Bırakmayız bazen karşındakini oturtturmayı bileceksin
Böylelerini sanatçı diye yükseltmeye devam ettikçe bunlar olmaya devam.
Böyle dallamalara gerektiği kadar değer verildiği zaman
Zihniyet değişmedikçe insanlıkta değişmez. Mesele zihniyettedir çünkü.
Bu ülke de insanın dış görünüşüyle dalga geçip aşşağılamak hiçbir zaman bitmeyecek malesef
Erkekler alınmaz da kadınlar takıntı yapar. Ayarsız ibram
Yücelttiginiz sanatçı sandıgınız ite köpege iyi bakın
Ya adam zaten cahil ne konuştuğunu bilmiyor. Şaka yapmış bana yaşlı dede gibi geldi ahshs
Kendisi zamanında kaç kişiyle ne pohlar yediğini söyletmiyor tabi dkdk davuldan beter olmuş
Bu adam dağdan inmiş zaten ne konuşacağını bilmiyor insan arasına karışması yanlış bunun
Onu o anlamda soylememisti izledim ben laf olsun diye konusmayin mk
Herkes herkesin görünüşüne saygı duysa keşke. Kadın erkek fark etmiyor.. Hele kadının kadına yaptığı psikolojik şiddet beni çıldırtıyor.. herkes nasıl mutluysa öyle olmalı, her anlamda.
O programa katılan ve bu adamla ahbaplık edene hakaret işlemez zaten. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
İbrahim Tatlıses her zaman böyle dobra açık sözlü biriydi yani ama yanlış tabi
İnsanların kilosunun bizi ilgilendirmediğini anladığımızda ve kendileri beyan etmedikçe bu konuda fikrimizi söyleme gereği duymadığımızda
şaka yapmış ibrahim abimiz ne var bunda bozulacak üzülecek. altı üstü bir söz. deniz seki de bu kadar kırılgan olmasın.
Bu kironun 10 yıl sonra gtunu kaldıran yine biz insanlar olduk
Bu insan musvettesini izlemeyin arkadslar
Altı üstü kendi aralarında sakalasiyorlar. Deniz seki bile gülüp geçiyorken bana ya da bir başkasına ne oluyor. Hos denız sekide pekte savunulacak birisi değil
Gül gül öldüm kadının kilosuyla dalga geçilmiş çok yanlış birşey yapılmış diyip eleştirenler diğerinin ne kekolugunu bırakmışlar ne cahilliğini ne bağımsızlığını nede ölümden dönmesini. 😂Boyle ikiyüzlülükte amca burda olur. Ibrahim tatlisesi sevmem ama onu burdaki olaydan dolayı eleştirenlerin ondan alta kalır yanı olsa bari
kolay değil kuruşun yedi kafadan beyin hasar aldı istem dışı seyler söyleye blir
Bu kadınla uğraşmayın artık İbrahim kendisi de iyice morti olmus
bu adamcagız cahil ileri geri konuşuyor keşke kendini egitmiş olsa ama malesef
Saka yapır da
yeter ya body shaming cok kotu bise.. ayrica deniz seki modal degil. sarkici sesi onemli... fizik deghil.
kafaya mermi değil roket yesende düşünce her zaman aynı düşüncedir. ibo abey yıllardır kadınları küçük görmüş bir abeyimizdir. saygılar
davul gibi olmaktansa bavul gibi olmak iyidir diye denmesi gereken söylemdir aslında yaani 😁😂
Kendisi zaten kadın şiddetlerinde yer aldığı ve bebek katilleriyle bir olduğuyla bilindiği için şaşırmıyorum. Keşke yer verilmese televizyonlarda, sesi güzel o ayrı konu.
Ülkemizde bu gerçekten zor. Küçüğünden büyüğüne kadar insanların dış görüşüyle dalga geçiyor.
Böyle hanzo’lara saygı duyulduğu müddetçe devam edecek 🤮
Sen niye yalaklık yapıyosun ki isteyen istediğini der o aralarndaki samimiyet
Bu heriften ne bekliyorsunuz ki. tipi içini yansitmis. Numaraci cano.
Pezzo yu neden cano yaptın KS. Neden yani. Tilbe diyince birşey yok ben diyince var peh.
Ay ne kadar ayıp ya nefret ediyorum şu adamdan kendisine bi baksın önce götüm
@RafayelĞ birde en sevdiğim program sunucusu diyordun 😒
Hâlâ öyle.
Ben milletin ölmüş leşine kadar sövüyorum bu hakaret bile sayılmaz gülüp geçmişler zaten.
Soru sahibi yumuşağıdı s*ktir et
Oha oha ne küfürbazlık buu hdhdjdjs
https://youtu.be/X7t-hutzRgs
Hayatında Küfürbaz Görmemişsiniz Efendim
Jdjfkfkfdkddffhd sinirlerim bozuldu pardon jfjfjfkdk lan ben küfürden nefret ederim niye izledim bunuu hdhdjd
Küfür = Hayatımın Anlamı
( Hiçbir kıza böyle İltifat etmedim 😅 )
Hahshxhd
Beynınde bir sorun var malum olayı bılıyorsnuz pek umursanacak br kısılık degıl
erkekler bu konuda çok düşüncesiz aynı şekilde karşılık veresim geliyor ama sessizlikte bir cevaptır...
Bunu hala adam yerine koyup ta tv ye çıkarmalarına zaten şaşıyorum. Pislik herif
Bu adam mağarada yaşamıyor muydu ya? Geldiğin yeri unutma seni gidi kıro.
Bunun da şiddetin bir türü olduğunu kabul ettiğimiz zaman...
İbrahim Tatlıses kadına saygısı olmayan bir adam ne bekliyordunuz
İbo krosu hiç değişmeyecek.
Seneler önce yıldız tilbeye yaptığı saygısızlık mesela...
E hadi deki Yıldız Kötü Yola düşmemişti
Aynaya baksaydı bi keşke. Hiç sevmiyorum şu adamı. Dom dom kurşunu değdi.
adamın kafasından koca mermi çıkarmışlar, ne dediğini ne yaptığını normalde de bilmezdi zaten :)