Herhangi bir insanın kilosuyla dalga geçmeyi tahmini kaç yılında bırakırız acaba ülkece? 🤨🙄
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bir kere izledim huzur evi ya da hasta ziyareti gibi geldi bana mal mal sohbetler ve aşırı samimiyetsiz ve dibine kadar yalakalık akıyor hiç haz etmem bu tip programlardan çok fazla ilgimi çekmiyor. İbo'nun kime ne dediği onun dediğini de topluma yayamamak lazım artık gençlik bu tip şeylerde daha dikkatliler bence zamanla daha da azalacaktır ama asla son bulmaz...
Mağarada doğmuş bir adamdan ne bekliyorsunuz ki 😅. Oraya gelirken herhangi bir basamaktan geçmedi bir entelektüel birikimi yok sadece şarkı söyledi ve ünlü oldu😅 böyle söylemlerde bulunması doğal o yüzden.
Maalesef katranı kaynatmak ile olmuyor şeker. Bir kadın ile daha doğrusu bir insan ile nerede nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmemiz için bir bu kadar daha dünyada kalsak bence yine yetmeyecek.
Valla dalga geçsinler. Öyle dalga geçen insanlar sayesinde kendimden bezip 117 kilodan 80 kiloya düştüm. İyiki varlar yoksa hiç bir motive kaynağım olmazdı
Cevap
123Cevap
Benim asla unutamayacağım bir olay bu İbrahim Tatlıses'in vurulduğu zamandı. Paranın gözü kör olsun 😖 İbrahim Tatlıses keleşle başından vurulmuştu hemen ameliyatlara tedavilere alındı çok uğraşıldı iyileştirildi kıymet verildi fakat aynı hafta bir polis memuru başından vuruldu ama uğraşılmadı bile şehit oldu halbuki kurtarılabilecek bir insandı değersiz biri gibi bu kadar ilgilenmediler. Hakkını yiyemem bazı şarkılarını eğlencesine açıp dinliyorum, doldursun zamanımı diye hiç tarzım olmasa bile ama böyle insanlara hiçbir yararı ve saygısı olmayan insanın kafasından vurulup iyileşip hala böyle pislikler yapıyor olması kanıma dokunuyor.
İnsan 7 sinde ne ise 77 sinde o sözü tam anlamıyla bu durum ve bu kişi için geçerli. Normal de öyle olmayabilir. İnsanın elindedir herşey.
Kendini geliştirmekten, düzeltmekten, aciz, yine bunda ne var ki diyenler olabilir. 95-2000 lerde artık pes diyeceğiniz replikler fazlasıyla doludur. İşin tuhafı da çok entellektüel geçinen kimi tanıdıklarımın bu kişinin konseri var diye, kaç saat yol gidip gelmesi.
Tabi o zamanlar ses vardı. Mevla vermiş denebilir. Şimdi o da yok. Kalanlar ise ortada...
Yazık... Çok yazık...
Yani bu adamın beyninden vurulduğuna üzülememiştim. Ölmediğine sevinemedim. İnanılmaz antipatik bulduğum birisinin iğrenç gafları ile yıllarca reyting yapmış olması, yine bizim yüzümüzden. Halkımızın izlememesi, televizyon dünyasınında yer vermemesi gereken birisi. Hatta ünlü olmaması gereken birisi. Yıldız Tilbeye yaptıklarının yanında bu ne ki diyorum ve susuyorum.
Bu güne kadar gördüğüm en patavatsız, en cahil ve maalesef en edepsiz insanlardan. Mehmet Ali de aynen bunun gibi. Hastalıktan kurtulur kurtulmaz eski edepsizliğine dönen, her türlü pisliği icra eden insanlar bunlar. İşin garibi şudur ki, halktan ayıla bayıla bunları izleyen bir kesim var. Konuşma tarzına bakın, daha ne kadar edepsiz olunabilir? Yayına çağırılıp çıkmasa o gidenler, eminim ardından provokasyon yaparlar, Allah ıslah etsin.
Söyleyecek çok sey var da, ayıp etmiş. Kendisine nasıl yakıştırmış bu lafı. Kendi sanatçı, torun torba sahibi birisi, yeni yetme değil ki, cahil toy değil ki. Nasıl yakıştırmış bu sözü kendisine. 60'lı yaşlarda birisi, ölüm denen bir gerçek varken, hepimizin bir ayağı çukurdayken, ömrünün sonlarında daha güzel sözler söylemesi gerekirken böyle bir nahoşluğu kendisine hiç yakıştıramadım
Seni pez... elinden kurtardım demişti iptal oldu programı sonra tekrar yaptılar. O yüzden hiçbir zaman bırakmayacağız. Toplum gereken tepkiyi hiç göstermiyor.
Polonya işgal edilince işte Polonyalı bir yazar tercümanlık yapıp nazilerle işbirliği yapmıştı. Bütün halk kitaplarini evinin önüne bırakmıştı işgal bitince. Adam yalnızlıktan oldu.
Toplumun gücü hafife alınacak bir şey değil de toplumumuz , topluluk nedir bilmiyor
Kimden bahsediyorsunuz? inşaat işçisi, görgüsüz, kaba, insanlıktan nasiplenememiş bir zavallı, hakkında daha bir çok şeyler bilmeme rağmen susmayı tercih ediyorum, kumar tutkunu ve bu tutkunun bedelini nasıl ağır ödediği yakında da bilgim var da neyse, zengin olabilirsin, ama sanatçı toplumun aynası olmalıdır!!! bu aynaysa yansıması çok kötü
Sinan Akçıl'ın "şaka yapıyor ya" diyerek ortamı toparlamaya çalışması. Seviyorum şu adamı ya...
Bir insanın kilosunu bu şekilde diline dolaması hoş değil. Düzgün, uygun kelimelerle de belirtilebilirdi. Ki bunu belirtmeye de gerek yoktu. Durduk yere kilodan vurdu adam. Ne alakaysa artık...
Ben bırakmam. Genelde insanların tercihiyle olan bir şey bu. Kalıtsal veya hastalıktan ötürü olanlar anlaşılıyor ama öncesini bildiğin bir insana şişmansın kilolusun demenin yanlış bir yanı olamaz. ben de göbekli biriyim. Biri bana davul gibi olmuşsun deyince niye kırılayım ki. Olmamış mıyım? İftira mı atıyor? (Tabii arada ki samimiyeti baz alarak yorum yaptım.)
Bu patavatsızı yayına çıkarırlarsa olacağı o. Hareket edemiyor şarkıyı zar zor söylüyor bir de program yapma derdinde, halbuki programı o değil çıkarılan 3 ünlü bir de ortamda milleti güldürmek için malzeme kovalayan "komedyen" yönetiyor
Bunu kadın döven, taciz eden ve bu yüzden Allah'ın sopası yoktur dercesine kafasına mermi yiyip ikinci şans tanınan bir sapık mı söylüyor? O zaman şaşırmayın.
kroyum ama para bende mottosu ile takılan biri. Okuma yazmayı ünlü olduktan sonra öğrenmiş, buna niye okumadınız diye sordular; o da "urfada oxford vardı da biz mi gitmedik" dedi. Urfada ilkokul da mı yok :D
Kaba, itici adam. Çok ayıp. terbiye nedir bilmiyor.
Kadın gayette bozulmamış, siz onun yerine niye atarlanmışsınız ki?
Lafın kimden geldiğine göre hakaret olup olmadığı değişir bende arkadaşıma "koca kalçalı" diyorum çünkü öyle ve bu laf benden geldiği için alınmıyor. Başkası dese alınır. Bu iki insan arasında ki (TV de gördüğümüz dışında) nasıl bir arkadaşlık var bilmiyoruz.
Ikiside birbirinden leş o yüzden şaşırmıyorum ve umursamıyorum ne halt yiyorlarsa yesinler. Ibo herzaman ki kıro ibo zaten denizde bildigimiz torbaci nasılsa tencere yuvarlaniyo kapağını buluyo
İnsanların dış görünüşünü belirli bir kalıba sokma gereği duyan insanlardan oldum olası nefret ederim benim bedenim benim kararlarım istediğim gibi olurum değil mi? Bunun hakkında fikir beyan etmek babamın bile haddine değil
Kendisi tam bir patavatsız ve kaba hoş müzikte imparator olabilir ama karakterde sadece loser olur insan bir bayanla 85 milyonun karşısında şakalaşsa bile öyle mi konuşur değişik adam ne diyim 🙈
Arap & selanik = melez (me)☺️
Türküm çok şükür
Köken
Babam musul kerkük arabıdır annem selanik göçmenidir soy kütüğü de lazım mı tşkler🙏
Bu nasıl bir dua evliyim 😂
Ya burada Deniz Seki bile gülüyor? Hani birine sevmediği bir tabiri söylersin doğru değildir. Fakat burada aşağılama yok. Videoyu izleyin lütfen. Koymuşsunuz ama izlememişsiniz.
Sinan Akçıl'ın toparlamaya çalışacağı kadar çirkin bir söylem olmuş gerçekten. Ona mı kalmış davul mu zurna mı olduğu? İkisine de bir sempatim yok ama durduk yere ne gerek varmış.
Kendi de yamuk yumuk olmuş zor konuşuyor onu kim beğensin komplexli... davul denir mi kilo almışsa almış gayet güzel görünüyor
Sende dotume donmusun der cikar giderdim mk insanlar sana hala tahammul ediyor ona sukretmiyor da keko bir de milletle dalga geciyor akillanmaz bunlar...
Yıldız tilbeye dedikleri aklıma geliyo ; ben seni pezvenklerin elinden kurtardım lafı ve tabiki şaşırmadım bu adamda zengin patavatsızlıgı var onun için pek garipsememek lazım
Espisirisine söylemiştir bazı insanlar ciddi mizaçlıldır o an şaka niyetiyle kurduğu cümleyi anlamak biraz Kaffa karıştorocı olabiliyor ama malesef ki espri anlayışları bu
Hiç hoş değil tabiki söylediği. Kaba ve bir o kadar da gereksiz. Ama bunu söylerken de aralarındaki samimiyetten olduğunu düşünüyorum. Deniz Seki' de ona bu tarz şakalar yapıyordur belki.
İğrenç insanların varlığı son bulunca bu lafları bırakacağız.
Kendiside yaşlı başlı çürümüş önce aynaya baksaydı öyle yorum yapsaydı keşke
Aralarındaki samimiyeti bilip bilmeden konuşmayın benceee arkadaşım da bana or*spu diyo alınmam yaniiii ona
SENİN ŞU APTAL DUYARCILIĞINDAN DAHA MİDE BULANDIRICI OLMADIĞI KESİN, SENİN İKİ KİŞİNİN ARASINDAKİ HER TÜRDEN DURUMU LİNÇ VE PRİM MALZEMESİ OLARAK GÖRMEN KADAR TİKSİNDİRİCİ DEĞİL
Yaşlanmış bir sanatçımız bence onu yermeyelim, evet kaba konuşmuş ama yani onu değiştiremeyiz. Ne olursa olsun birbirimizi sevme taraftarıyım ben.
İnsanların kişisel özellikleriyle ilgili şaka yapılmasını doğru bulmuyorum. Herkes kendine bi baksın önce. Keyifli günler..
savunmak istersen yorumdakilerin adama aynı şeyi yapması peki:DD
İnsan bu biri biraksa biri birakmaz.86 milyonluk degil abd de bile farkli soylemler farkli hareketler oluyo. Hosmu degil ama sadece ulkemize has bisi degil
Deniz Sekide is yok ki. Verilecek cevap belli.
Cal derdim de senin tokmak kirik Ibocugum.
De bunu. Cik studyodan. Kelesle siktilar hala akillanmadi.
Dedeye sahip çıkalım mumdan çıkmış yangın :D
Abartmışsın hakaret falan de değil ve ibonun mizacı bu ama baska kotu bi niyetle söylemez
Sürekli bu şekilde ama bütün konuklarını rencide etme peşinde 🙄
Ama onun mizaci bu gercek bi niyeti yok yani kirma amaclı falan
Büyük fanıyımdır genel mizacı bu ciddiye almamak lazım
Ünlü biri ve programlar yapıyor milleti rencide etmek bir mizac olmamalı daha dikkatli olmalı🙄
Peki
@kahveligünler_ sanat olarak beğenebilirsiz ama sanatçı toplumun aynasıdır, yorumumda kendisi hakkında epey bilgi sahibi olduğum için yazdım, kanalıyla bir yerlere gelinmez, kendi teyze çocuğuna toplum içerisinde küfr eden bir kişi zavallı fan olurken düşünmek gerekir bence, sizi eleştirmiyorum sadece bilgi amaçlıydı
Benim fikrimi degistirmez ama tşkler
Kendi aralarında gülüp eğleniyorlar
Çok da alındığı yok aslında
la adama yaşaması için ikinci şans verilmiş insan hiç mi değişmez güzel düşünceleri olmaz yok anam yok
hıyarın TEK’i zaten bu adam kalkıp bu haliyle program yaptırıyorlar bu adama saçmalıktan başka bişi değil amkkkk
Böyle söylemeyi bırakmazlar. Söyleyenlere gülüp geçeceğiz. ‘Sana ne ulan güzel kardeşim!’ demeyi bilmek lazım)))
Mağara ayısı mk ama Deniz Seki'ye acımam çünkü o da Bayhan'a neler demişti... İbraham'ın ki iltifat kalır yanında...
O kadar kadınla olup kadınlara ya da insanlara böyle şeylerin soylenmeyecegini öğrenememiş mağara adami
Bi kadına bunu söylememesi gerektiğini öğrenemedi mi acaba
Deniz Seki bile rahatsız olmamışken size ne abi o adam Urfa’dan gelmiş üslubu dobra kalbinde ne varsa o
Sesine tek kelime dahi etmem ama karakteri şımarıkligi en alt seviyede seviyesizligin abidesi bir kisiliksiz kanka !
İBO ŞOW RESMEN İLAHİ ŞOWA DÖNDÜ TOKMAK KAFA İLAHİ GİBİ OKUYOR PROGRAMI ONU EĞLENDİRMEK İÇİN YAPIYORLAR TOKMAK KAFA KENDİNE BAKMIYOR DA BİRDE MİLLETLE ALAY EDİYOR
Kimsenin dış görünüşünde söz sahibi olmadığımızı ve bizi ilgilendirmediğini öğrendiğimizde bırakacağız.
Samimiyetine dayanarak söylemiştir belki şakayla karışık, yoksa öteki türlü bir kadına bu laf söylenmez tabii ki.
Buna benzer nice sanatçılara hakaret ettiği videolar var youtube da nasıl bir karaktere sahip çözemedim ama paranın insanı bozduğunun en iyi örneği🙄
Kendisi brad pitt mi :D kendisi şişman yaşlı kıllı bir adam tipine baksın bunlar hep böyleydi kadını aşağılayarak kendilerini ön planda tutuyor kadın gayet bakımlı temiz bir insan o programa o saatten sonra katılırsa kabul etmiş olur
Vardır aralarında Bi sorun oda ona bişey demişt belki intikam almıştır. Deniz Seki yi hiç sevmem zaten
Şaka yapmak isterken gaf yaptı bence niyeti kötü değildi her insanın başına gelebilir.
Denizde kabahat... Ne işi var o densizin programında. Hayır adam yaşadıklarından da ders almıyor.
böyle pzevenkleri ünlü edenlerin de izleyip reyting verenlerin de kafasına...
Adamın beyin hasar gördü normaldir böyle davar gibi konuşması
Ülkece abartmayı ne zaman bırakcaz ben de bunu düşünüyorum 🤔
Espri yapmış. Bazı insanların birbiriyle iletişimi böyle oluyor.
Adam haklı beyler dağılın. :)
Yayında söylemesi biraz abes.
İbrahim tatlises kalitesindeki adamdan ne bekliyodun.
dikkate alınacak biri değil kendisi..
görgüsüzün teki..
Çok ama çok kötü bir üslup gerçekten böyle kişiler neden ekranda bulunur anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?