Bu adam İlk piyasaya çıktığı zaman dünya yakışıklısı adamdı brad pitten bile daha yakışıklıydı o zamanlar Simdi gittikçe çirkinleşti eski haline dönebilir mi veya artık eskisi kadar yakışıklı olamaz mı görüşlerinizi bekliyorum
knk valla brad pittin bile bittiği dünyada ne kadar yakışıklı olursan ol yaş 40 oldumu artık bi önemi kalmıyor ama adamlar mis gibi kızlarla takıldılar yakışıklılığının ekmeğini yediler yaşadılar hayatlarını bir de bana bak anasını satayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demek ki güzellik felan geçici başkanım anladın mı :D
anladım kralda adam 20 yaşından itibaren başladı kayısı yemeye biz de öyle mi
Çok kilo almıştı şimdi ne oldu bilmiyorum ama beğenirim güzel adam.
ohooo o kilolar çoktan gitti
Eklediğin görsel son hali mi eski mi?
yok eklediğim görsel en yakışıklı olduğu model olduğu zamanlar
Eski haline döneceğini sanmıyorum o zamanlar gençti şimdi gençliği gitti
knk adam filinta gibi adamdı mübarek
Filintalığı gitti dediğin gibi kanka
knk valla brad pittin bile bittiği dünyada ne kadar yakışıklı olursan ol yaş 40 oldumu artık bi önemi kalmıyor ama adamlar mis gibi kızlarla takıldılar yakışıklılığının ekmeğini yediler yaşadılar hayatlarını bir de bana bak anasını satayım
Aynen öyle belli yaştan sonra sıkıntı :D
Adını Feriha koydum dizisi zamanı efsaneydi hala yakışıklı ama niye böyle oldu bilemedim oyunculuğuyla gündeme gelmek istiyor sanırım tipinden ziyade
Cok mühimmi
Yoksa sen Çağatay Ulusoy musun anladım kendin güzelmisin diye farklı hesap açıp soruyorsun beyler Çağatay Ulusoy bu
ahhahahahahaha manyak mısın la sen
Çağatay' abi kandırma bizi
Daha 30 yaşında. Erkekler genellikle daha geç yaşlara kadar çökmezler
yani bilerek dönmüyor eski haline o zaman adam akıllı spor yapmıyor model haline bürünse gene aynı olur herhalde
Olabilir. Bide uyusturucu kullanmıstı belki o yüzdendir
aynen bak brad pitte adam 60 yaşında hala taş gibi adam
Evet
Evet Delibal zamanları mükemmeldi 2015
la yok delibal da çirkin sakal makal bırakmıştı bu adama sakal yakışmıyor yukarda koyduğum resimdeki hali yani model hali
Hala yakışıklı benim bebişkom 😂
ya yakışıklı tabi de o zamanlar cidden rus tanrısı gibi adamdı mübarek
Yaşlanıyor uşak tabi
o zamanlar 20 yaşında adamdı bir de model di adam şimdi artık o kadar çok bakmıyor kendine
Bence şu an daha yakışıklı
yok be simdi yaşlanıyor artık
Yok be şu an daha iyi şarap gibi adam jxkxks
iyi beraber şarap için işte :QEW. EWQ.. ewq
modellik çekimleri süperdi şimdi saçları seyrelmiş