Tek kurtuluşumuz cumhiriyetin kurucu degerlerine gerin dönmek gibi siz ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCumhuriyettin ne olduğunu kavrayamamış arkadaşlar. Atatürk ve Cumhuriyet olmasa?
Tıpkı ırak. Suriye. Libya. Yemen. Lübnan. Kuveyt. Afganistan. Pakistan. Gibi
monarşi ile yönetilen ama iki yakaları bir araya gelmeyen paramparça olmuş bu ülkeler gibi olurduk.
Gidinde bir müddet oralarda yaşayında demokrasi ve Cumhuriyet ne için vardır anlayın073 Yorumla- 1 yıl
Kuveyt biraz araştır Lübnan'da sadece Müslümanlar yaşamaz Hıristiyanlarda yaşar
- 1 yıl
Lümnanın %30 hiristiyan %60 65'i müslüman yani hiristiyanlar azınlık.
Bana arap coğrafyasının mezhep çatışmaları ile huzur bulmamış bu rezil halini savunuyorsan?
seninle tartışmam Ben bunları bir müsluman olarak söylüyorum.
Azıcık öz eleştiri yapalım 2 milyarlık islam alemi neden 3 5 milyonluk israile ses çıkaramıyor?
Neden ışıd gibi el kaide gibi radikal sapkın cani terör örgütler bu coğrafyada türüyor?
Yok amerika var arkasında yok israil var evet varlar.
Bu örgütlerin içerisinde ajanları da vardır ama bu bahane değil.
Çünkü temelde o örgütleri orada var eden bir sosyoloji var.
Yani amerika israil istediği kadar oraları karıştırmaya çalışsın.
o halk kullanılmaya müsait değilse emperyalist güçlerin emellerine asla alet olmazlar.
Sen aptal cahil olmazsan kimseye kendini kullandırmazsın kimsede seni kulanamaz - 1 yıl
Lübnan, Orta Doğu ülkeleri arasında en yüksek Hristiyan oranına sahiptir ve %37 ile %43 arasında olduğu tahmin edilmektedir; Mısır ve Suriye ise %10 ile ikinci sıradadır. yasiyasi parti/ideoloji değil, din/etnik grup temelinde kurulmuştur
Birçok körfez Ülker'in yaşam şartları ve hakları bizden iyidir
Bazıları şeriatla benzetilmiş kanunları vardır bazılarının şeriatla yönetilse bile şerit sıkı bir şekilde uygulanmaz terör örgütleri farklı Bir konu
- 1 yıl
Yaşam şartları bizden iyi olan körfez ülkeleri. katma değeri yüksek olabilecek ilim bilim ne üretiyor?
Petrol olmasa acaba yine bu durumda olurlar mıydı?
Hiç lafı oraya buraya çekmeye gerek yok.
Arap coğrafyası cehaletlerinin sonucunu yaşıyor.
Bize gelirsek tekrar söylüyorum.
bizde atatürkün getirdiği cumhuriyet ve demokrasi sistemi olmasa.
Bizim bu ülkelerin yaşadığı durumundan muaf olmamız mümkün değildi
Ülkeyi bu kafa yönettiği sürece önce Pakistan. sonra Afganistan.
Belki Bir sonraki aşamada ırak. Suriye. Oluruz
- 1 yıl
Teknik olarak bakarsak katma değerleri birgün bitecek ama onlar hayala yaşam şartları bizden iyi olacak venezolela Libya katma değeri yüksek ürünü var ama durumu sende görüyorusun burada lafı sağa çekmiyorum olanı söylüyorum Kuveyt fıransadan alınma ana yasası var eleştiri yapan tek kişi sen değilsin ne hikmetse hepiniz sadece Pakistan İran Afganistan örnek vermiyorsunuz ama Malezya hiç kimse söylemiyor
- 1 yıl
Ezbere konuşuyorsun Libyanın da Venezuela nın da geliri petrol ve doğalgaz gibi yer altı kaynakların dan oluşuyor.
Hangi teknolojiyi üretiler de ülkelerine katma değer kattılar? - 1 yıl
Malezya ya gelirsek evet gelişmekte olan bir ülke.
Çünkü orada da maden yatakları mevcut üstüne tarımı da ekleyip ülkelerini bir seviyeye taşımışlar.
Ayrıca Mezhep çatışmaları yok ve parlamenter demokrasi ile yönetiliyorlar
Yani yine avrupa dan örnek almışlar iç barışlarını bir nokta da tesis edebilmişler.
İyi olanı hiristiyan da olsa müslüman da olsa ya da dinsiz de olsa örnek alacaksın.
Her yönü ile benzemek zorunda değilsin fakat daha iyiye olaşmak için.
ortak bir noktada buluşmak en doğru olandır. Halkını refah ve barış içinde yaşatan ülkeleri örnek alacaksın.
İnsanların bir birini katlettiği inanç ve etnik temelde huzursuz istikrarsız olmuş toplumları değil - 1 yıl
Libayda savaş var bilgin olsun
- 1 yıl
Malezya şeriatla yönetilen bir ülke devletteki yöneticilerinin Malay ve müslüman olması zorunlu sonunda aynı noktadan konuştuk Arapları herşeyini kötülemenin Veya Avrupa herseyine iyi demenin bir mantığı Yok bende onu diyorum
- 1 yıl
Malezya tümü ile bir şeriat devleti değil. Sadece kısmi şeriat mahkemeleri mevcut.
Ayrıca malezya arap değil senin yukarıda yazdığın gibi çoğunluğu malay.
Geriye kalan ise hintli ve çinlilerden oluşuyor
Amacım bir ırkı bir dini bir mezhebi kötülemek değil
Ama soru şu? 57 islam ülkesi arasın da kaçı petrol maden yatakları olmadan.
ülkesini zenginleştirmeyi başarıp dünyada örnek ve saygın bir yere gelmiştir?
Ama avrupa ülkeleri teknoloji üreterek bunu başarabilmiş.
Ve halkını huzur refah içerisinde yaşatmayı başarabilmiş.
Avrupa ülkeleri nasıl bu kadar her manada gelişmiş araştır derim.
Çünkü insan bilmediğinin düşmanıdır Yıllardır bize avrupayı Kötülüyenler.
Keşke azıcık onlar kadar ülkemizi geliştirmek için çaba sarfetseler.
Adamlar da ufak bir yolsuzluk olduğunda o yöneticiyi insan içine çıkamaz hale getiriyorlar.
Bizde ise bunu meşrulaştırmak için devletin malı deniz.
yemeyen keriz diye bir söz bile icat edilmiş. lafa gelince onlar kafir biz elhamdülillah müslümanız?
İslamın temeli hak hukuk dur Hakka hukuka riyaet etmeyen bir toplumun.
Ben müslümanım demesi münafıklık ve riyakarlıktır - 1 yıl
Avrupa ülkeleri Afrika olmadan bu kadar gelise bilirmiydi Avrupa bukadar gelişiyorsa biyerde birini sömürüyordur veya sömürmüstür geçmişi karanlık geleceği aydınlık
Keşke geliştirmek için biseler yapsalar ona bişe demiyorum - 1 yıl
ALMAN ARABA MARKALARI
Audi
BMW.
Maybach.
Mercedes-
Opel.
Porsche.
Smart.
Volkswagen
FRANSIZ ARABALARI
Peugeot.
Citroen.
Renault.
Bugatti.
İNGİLİZ ARABA MARKALARI
Aston Martin.
Bentley.
Jaguar.
Land Rover.
Lotus.
McLaren.
Mini.
Rolls-Royce.
İTALYAN ARABA MARKALARI
Alfa Romeo.
Ferrari.
Fiat.
Lamborghini.
Lancia.
Maserati.
Pagani.
Avrupa sömürdüğü ülkelerle buralara gelmedi. Bilim teknoloji ve demokrasi ile buralara geldi.
Adamlar dünya markası olan onlarca araç üretiyor
İşte katma değer bunlardır
Aklını kullanan toplumlar dünyanın efendisi
Kulanmayanlar ise dünyanın marabası olurlar - 1 yıl
Eminmisin sömürdügü için değil bu arabaları üretigi için buralara geldiğine Langa Rover jaguar Hint markası maybach Samart Mercedes wolkswagen altındaki firmaları söylemiyorum zaten
Avrupa sömürgeciligi sayesinde bu kadar gelişmiştir sonunda yakındır - 1 yıl
Doğru avrupa bizi kıskanıyor. Sana tavsiyem çok fazla a haber ve atv izleme.
Çünkü 2023 de lozan bitiyor şaha kalkacaz diye millete yuturdukları gibi
Bu yalanları da yuturmasınlar.
avrupa ülkelerinde
enflasyon %2 3 civar iken türkiyede real enflasyon %100'ün üzerinde
Avrupanın sonunun geldiği falan yok hayal görüyorsun. Sonu gelse dahi sen ben göremeyiz.
Çünkü en az 100 yıl gerek adamların ürettiği bütün nimetlerden faydalanıp sonra da düşmanlık etmek münafıklıktır.
Bu kadar müslümansan ülkene sokma arabasını teknolojisini cihazını da göreyim
Bu kafayla bin yılda geçse bu coğrafya ve bu ülke düzelmez huzur bulmaz.
Eleştirir fakat kendi topluma insanlığa dünyaya faydalı hiç bir şey üretmez.
Peki Eleştiriyorsun da sen insanlığa faydalı ne keşfettin?
Elektriği. tlfonu. Radyo yu. İnterneti. Mr'ı. Tomografiyi. Nükler enerjiyi. Antibiyotik ilacını. Kanser tedavisini. Kalp naklini. Ve en son bulunan yapay zekayı.
Bunları ve daha sayamadığım yüzlerce icadı ya avrupa bulmuş. ya da amerika.
İslam coğrafyası ne bulmuş? Ben söyleyim mezhep savaşlarını bulmuş. Onla oyalanıyor - 1 yıl
A haber ATV izlediğimi kanıtlasna her 5 yılda bir şeriat gelecek diye ağlayan sizsiniz hatırlatırım geliyor Avrupa sonu geliyor sende eleştiriyorsun ne gelistirdin Arap ülkelerinde durum nedir enflasyonun ne zamandan beri Allah kulun arasına girer oldun sen kimside mana sahte Müslümanlika suclarsin
- 1 yıl
Kardeşim kusura bakma gerçekten bilgi sahibi değilsin.
10 yıl önceki halimi görüyorum sende
Avrupa sana anlatıldığı kadar kötü değil onların çıkardığı bilim insanları olmasa.
Büyük icatları olmasa belki de hâlâ at arabası ile yolculuk ediyor olurduk.
şu an benimle yazışırken ki iletişim aracı olan İnternet böyle onları icadı.
Biraz bilim ve tarih okumanı tavsiye ederim. aksi halde bu toplumu koyun gibi gütmeye devam ederler
ARAŞTIR OKU FAKAT SADECE FESLİ KADİR GİBİLERDEN DEĞİL.
HER GÖRÜŞTEN İNSANI OKU DOĞRU İLE YANLIŞI ANCAK ÖYLE AYIRD EDEBİLİRSİN - 1 yıl
Gerek yok senin gibi insanların sahte Müslüman diyin kisiyle sürekli Birseyle ihitap eden insanla diyalog kurmak bile hata kadir mısıroğlu heragibi bir kitabını okuduğumu kanıtlasana
- 1 yıl
Doğru kardeşim hiç okumadın ve kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun o zaman
- 1 yıl
Kulaktan duyma bilgilerle
- 1 yıl
Elindeki İnterneti kullanma çünkü avrupa icadı onlara hizmet ediyorsun
- 1 yıl
Elektiriği de yakma olur mu
- 1 yıl
Bu kadar avrupa düşmanlığı normal değil bu kafa el kaide ve ışıd kafası
- 1 yıl
Tüm avrupa kötü biz çok iyiyiz. Alevi Sünni çatışması türk kürt çatışması.
Dindar dinsiz çatışması huzur içinde yaşıyoruz değil mi?
Neden böyleyiz çünkü çok iyi bilinçli ahlaklı anlayışlı bir toplumuzda ondan?
Avrupa ise istisnalar dışında barış ve refah içerisinde yaşıyor.
Savaş yok ötekileştirme yok ayrım gayrım yok. Sadece Belli bit ırkın belli bir dinin dilin hakları yok.
insan hakları var - 1 yıl
Dediklerini kanitlsana hadi bekliyorum 1 internet Avrupa değil abd icadıdır şimdi çıkıp terör örgütü üyesi olmakla suçluyorsun kanıtlaya biliyormusun hayır ikide bir beni birşeyi izlemekle okumakla simde bir guruba bir guruba üye olmakla suçluyorsun ama hiç birini kanıtlayamıyorsun sahte Allah
- 1 yıl
Keşke onların kurduğu sistemin çeyreğine sahip olabilsek
Dünyada iki tür insan var iyi insan kötü insan.
Bunun dışındaki hiç bir şey umurumda değil.
Kimse anne babasını doğacağı coğrafyayı. Dinini Mezhebini etnik kökenini.
Seçerek dünyaya gelmiyor o nedenle insanları bu değerler üzerinden yargılamak?
Cehaletin aptallığın vicdansızlığın dibidir.
Şimdi Sen Avrupa da hiristiyan bir anne babadan dünyaya gelmiş olsan?
Türkiye ye ve türklere düşman mı olacaktın? orada doğmak senin tercihin mi olurdu?
Avrupa yanlış yapınca eleştiririz doğruları çoğunlukta ise doğrularını da savunuruz.
Hiç bir toplum toptan kötü ya da toptan iyi değildir.
Fakat bir toplum %80 iyi ise bir toplum da %80 kötüdür ya da cahildir.
Bunun ayrımını yapmak içinde o toplumun insanları ile bire bir temas kurmak gerekir.
Kaldı ki Adalet konusunda ellerine su dökemeyiz. Adamların başbakanları meclise bisiklet ile geliyor.
Mütevaziler Hakka hukuka riayet ediyorlar görevleri ilgili ufak bir yata yaptıklarında.
halk onları bir gün o koltukta tutmuyor. Görevi kötüye kullanmak.
Hırsızlık yolsuzluk yok denecek kadar az bizdeki gibi. Torpil ve adam kayırma yok.
- 1 yıl
Bu dediklerin yüzde doksanı onlarda var ama sen sadece işine geleni görüyorsun ben kimseye dini heran gibir şeyden ötürü düşman olmam bana kim düşmansa ona düşman olurum
- 1 yıl
Bu dediklerinin %90'ı onlarda var demekle doğuyu savunmuş olmuyorsun örnek göster
- 1 yıl
Sana kim düşmanlık yapmış söyle bakalım neyine düşmanlık etmiş cevap ver?
- 1 yıl
Yani sen avrupa düşmanısın. ama İnterneti icat ettiği için Amerika düşmanı değilsin😂
- 1 yıl
Sen bağnaz yobaz bir ırkçısın kardeş cehalet dünyanın başına bela.
- 1 yıl
Bosna Hersek katliyamlar göz yuman kişiler kanlı noal devam edeyimi sen beni hitam ettiklerini kanıtlayamadin daha
- 1 yıl
Sen önce milleti birşeyle hitam etmeyi bırak senin gibi insanlara durduk yere terörist veya sahte Müslüman demiyorum ben
- 1 yıl
Sen neyi savunuyorsun kardeş? kendini belli et öyle tartışalım
- 1 yıl
Senin neyi savunduğunu geç niyetin bile belli değil
- 1 yıl
Sıkışma alameti gösteriyorsun kardeş😂
- 1 yıl
Sen benim dediklerimi cevap versene ATV a haber izlediğimi kanıtlasna terörist dedin terörist olduğumda kanıtla doğru cevap veremezsin çünkü bu dediklerini kanıtlayacak kanıt yok
- 1 yıl
Onun için sürekli saldırıyor sürekli milleti birşeyle hitam ediyorsun
- 1 yıl
Sana terörist dediğim yeri göstersene bana?
- 1 yıl
Akp ve mhp den memnun olan biri. atv ve a haber izlemiyorda halk tv mi izliyordur?
yoksa güncel bilgileri sosyal medya daki ak troller den alıyordur?
Şimdi buna da beni itam ettin mi diyeceksin kardeş😂
Ağlayacaksan oynamayalım🤔 - 1 yıl
Bu IŞİD el kaide düşünce yapısı demedinmi
- 1 yıl
Ben bunu nerde dedim akp veya MHP sevdiğimi ben seni şimdi hatırladım sen neden Türkiye İsrail'e su veriyor diyen tipsin
- 1 yıl
Sürekli çıkıp milleti birşeyler okumkla izlemekle veya üye olmakla suclmama 20 sorusunda anaca cevap veriyorsun gelip bana laf ediyorsun
- 1 yıl
İki yüzlü diyen kişisin Kendi yüzüne bak bikre kaç yüzlü olduğ sayılmıyordur
- 1 yıl
Madem bu kadar müslümansin Avrupa İsraile desteğini nasıl karşılıyorsun veya boşna Hersek katliyamlarına izin veren Avrupa ülkelerin açıklar mısın
- 1 yıl
Gerçekten hiç bir şeyden haberin yok. 1 ay önce Oy verdiğin iktidarın İstanbul ambarlı limanında israil gemilerinin kalktığından bi habersin
- 1 yıl
Başladı yine Türkiye hayla İsraile su veriyormu
- 1 yıl
1 ay önce öy verdiğin seçim olalı kaç ay olmuş bir araştır önerim
- 1 yıl
Madem bu kadar müslümansin Avrupa İsraile desteğini nasıl karşılıyorsun veya boşna Hersek katliyamlarına izin veren Avrupa ülkelerin açıklar mısın açıklama mısın hayla
- 1 yıl
Saf millete kola döktürüp Starbucks'a saldırtıp. Oy toplamak için Filistini kullanıp.
Öte yandan israille ticareti sürdürdüğünden haberin var mı?
Madem bu iktidar israille bu kadar karşı ise Malatya da israilin kerecik radar üsü var neden kapatmıyor? - 1 yıl
İsrailinmi yoksa senin savunduğun Ülker'inde olduğu uluslararası güvenlik kurumu NATO'nun mu üssü ha doru sana göre İran'dan İsrail atılacak füzeleri engellemek için olan radar üssü işinize gelince o eleştirdigin İran arkasına veya Arap düşmanlığı yapıp arap disparstorlugundeki satrbucks'a arkasına saklanmak nasıl bir duygu
- 1 yıl
Senin savunduğun Ülker'in kaçı İsraile ilişkilerini kesti
- 1 yıl
O beğenmedikleri ecevit 1974 yılında erbakanla birlikte yani chp iktidar iken.
Amerikanın incirlik radar üssünü kapatıp. Kıbrısı aldı. Ve o dönem amerika turkiyeye ambargo uyguladı.
Bunun sonucunda tüp kuyrukları oluşmuştu.
Akp 50 yıl önce olmuş ve geçerli nedeni olan bu olayı 22 yıldır. Tüp kurukları yağ kurukları vardı diye kullanıyor
Ben 2018'e kadar fanatik erdoğancıy dım fakat son altı yıldır sağcı iken solcu oldum.
Ülkeye ne kadar zarar verdiklerini geçte olsa anladım - 1 yıl
Kendi yaptığına bakmıyor avrupayı suçluyor ALLAH akıl versin😂
- 1 yıl
Erbakanın kürdü kaç partiyi kapatınız Erbakan asırı sağcı değil miydi Adana İncirlik radar üssü değil hava üssüdür Ecevit Erbakan hoca başladı o olaylar Süleyman Demirel kapatmıştır
- 1 yıl
Avrupa ülkeleri kanda ABD NATO üyesi değil Avrupa ülkeleri İsraile ilişkilerini kesti dediklerime neden cevap vermiyorsun Arap düşmanlığı yapıp arap disparstorlugundeki satrbucks'a arkasına neden sığınıyorsun
- 1 yıl
Her sorduğum soruyu geçiştiriyorsun adam aklı bir cevap versene
- 1 yıl
Sorularıma cevap ver küreciği neden kapatmıyorsun? Ticareti neden durdurmuyorsun?
- 1 yıl
Filistin de 50 bin insan öldü filistin davası diyerek. Ağzından düşünmüyorsun.
Bu dediklerimi neden uygulamıyorsun? Ona cevap ver - 1 yıl
Avrupa ülkelerinden kaçı durdu NATO da kaç Avrupa ülkesi var eleştirdigin İran'ın en arkasına saklanıyorsun eleştirdigin İran'ın neden İsrail'e füze atmasını istiyorsun bu İran'ın israle füze artmasını istiyorsun
- 1 yıl
Radar üsü değilmiş te hava üssü imiş Her ne zıkkımın kökü ise neden kapatıyorsun?
- 1 yıl
Kapatmıyorsun?
- 1 yıl
Avrupa ülkelerinden kaçı durdu NATO da kaç Avrupa ülkesi var eleştirdigin İran'ın en arkasına saklanıyorsun eleştirdigin İran'ın neden İsrail'e füze atmasını istiyorsun bu İran'ın israle füze artmasını istiyorsun sen önce bunu cevaplasana
- 1 yıl
ya da buna cevap ver Erbakanın kürdü kaç partiyi kapatınız Erbakan asırı sağcı değil miydi
- 1 yıl
Hangi dilde soruyorsun kardeş😂
- 1 yıl
ya da buna cevap ver Erbakan'ın kürdü kaç partiyi kapatınız Erbakan hoca aşırı sağcı değil miydi
- 1 yıl
Küreğiciği neden kapatmıyorsun israil dostu kardeş 😂
- 1 yıl
ya da buna cevap ver Erbakan'ın kürdü kaç partiyi kapatınız Erbakan hoca aşırı sağcı değil miydi Avrupa sevdalısı neden Avrupa ticareti kesmiyor israle 😂😂
- 1 yıl
Kardeş demesen sevinirim
- 1 yıl
Yürü daha yazma olayı büyütme
- 1 yıl
3 gündür sen büyütüyorsun birzda biz büyütelim versene sorduğum soruya cevab Erbakan kaç partisini kapatınız Erbakan hoca aşırı sağcı değil miydi bekliyorum ver cevap
- 1 yıl
Hdp nin kaç partisini kapattın onu neden kapatıysan onlarda ondan kapatın
- 1 yıl
Bak karşımda olsan senin bu söylediklerinin hepsini sana yutururdum
- 1 yıl
Bene veremeyeceğim cevap yoktur
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
1 yılTek kurtuluş cumhuriyet öncesine geri dönmek. Cumhuriyet öncesinde aynı millet aynı insanlar 600 sene dünyayı yönettiler.
Cumhuriyet sonrası aynı millet kendini bile yönetemiyor00 Yorumla100 yıl geriye gidecez he işte bu kafa yüzünden bu ülke gelişmiyor. Bide bu kafanın yeşil olan sözde siyasi İslam yönetimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilgi ve entelektüelite ile "yaratılan" Osmanlı algısının yıkılması lazım önce. Gerçeğe aykırı Osmanlı algısı Cumhuriyet düşmanları tarafından silah olarak kullanılıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizi milletçe korkuttukları "Askeri Darbe" dönemlerini özledim yemin ederim... O zaman bile bu denli ADALETSİZLİK, YOLSUZLUK, HIRSIZLIK yoktu en azından🤦
10 YorumlaO ruh tekrar canlanırsa neden olmasın. İyice araplaştırıldık.
00 Yorumla
1 yılKurucu temerele dönmesi ülkeyi iç savaş süruklerler
11 Yorumla- 1 yıl
Realistadam34 keşke korkup engel atmasaydin
1 yılDönecek kaçınılmaz, yeni nesil gençlerin çoğu milliyetçi ve çoğu dinsiz
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılÖnce siyasal İslamcı tayfadan kurtulmak gerekir
10 Yorumla
1 yılVar mı bildiğin bi canlı Atatürk.
00 Yorumlazor.
01 Yorumla