Birleşik Krallık Kraliçesi Elizabeth'in eşi Prens Philip'in yaşamını yitirdiği açıklandı. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada 99 yaşındaki Prens Philip’in bu sabah Windsor’da yaşamını yitirdiği duyuruldu. Ben epey üzüldüm, magazin sayesinde her şeylerini bilince kraliyet ailesini kendi ailem gibi görmeye başlamıştım artık:(
Buckingham Sarayı Prens Philip'in yaşamını yitirdiğini açıkladı. Siz de üzüldünüz mü?
Üzülmemi gerektirecek bir şey yok ki... Diğer insanlardan hiçbir farkı olmayan ama adı kral, kraliçe, imparator olan bencil insan türleri tahttan kaldırılarak herkesin aslında eşit olduğunu, onlara ve tüm dünyaya gösteren Atatürk, Lenin, Napolyon gibi liderlere daha çok üzülürüm.
Zenginlik içinde esaret. Acınası boşa geçen bir hayat. Yeniden yaşam hakkı verilse bence ıssız bir yerleşkenin köhne bir gecekondusunda doğan bir çocuk olup özgürce dışarıya çıkıp oyunlar oynamak isterdi.
Üzülmedim sonuçta yaşını başını almış 99 yaşına kadar yaşamış ve tüm hayatını refah içerisinde yürütmüş insanlar yani üzülecek daha önemli sorunlar var bence.
Üzülmedim ! Philip bizim Türkiye Cumhuriyetinden yaşlıymış. Çok umrumda değil yani yıllarca sürdükleri sefanın sonunda ölümsüz olduklarını düşünmüştük ki , Rockfeller öldükten sonra bunlara da ölüm var diyebildik. Üzüldüğüm tek konu , telefonuma gelen bildirimde Elizabeth'in eşi diyordu ve ben eşi yazısını görmedim , istemsizce tebessüm oluştu. Sonra Philip olduğunu anlayınca dedim ki ''Harry ve Meghan size dünyada rahat yok'' :D
Ben de bunları ölümsüz zannediyordum, prens efendi bu dünya sana da kalmadı. Hani nerde o şan şöhret şimdi, ama muhtemelen tabutu bayağı bir cafcaflıdır. Tek karı işlemeli tabutu.
camiye koştum hemen kuranı kerime sarıldım gıyabi cenaze namazını kıldıl.. sonra bi guran ziyafeti çektik şimdi dua ve zikir eşliğinde ve gözyaşları sel olup akarken arkadaşlarla bir birimize omuz atmaya başladık hangimiz önden giderde kraliçeyi alır kral olur diye
Düşmanlarımıza üzülmem. Onlar türkiyenin yıkılması için uğraşıyorlar biz niye üzülüyoz? Üzülüncek bir şey yok. Düşmanlarımıza üzülmek milli şuursuzluktur.
Şimdi biraz eleştiri gelebilir fakat, Kral Philip 😌 kendine bir iyilik yaptın ve önden gittin. elizabeth uzun yıllar aramızda olmayı, düşünüyor, gelmeye niyeti yok. 😆Büyük Babama selam söyle.