Kerem Bürsin Hande Erçel ile canlı yayında vatandaşlara 'Salak' dedi#dediykodu #dijitalmecmua #KizlarSoruyor #karma
Kerem Bürsin Hande Erçel ile canlı yayında vatandaşlara 'Salak' dedi. Kerem Bürsin haklı mı?
Kerem Bürsin Hande Erçel ile canlı yayında vatandaşlara 'Salak' dedi#dediykodu #dijitalmecmua #KizlarSoruyor #karma
- Bogaz manzarali evinden tek aktivitesi hafta sonlari birkac saat bir yerlerde kafelerde oturmak olan insanlara salak diyorsa I’m sorry ama kendisi salaktir1|10|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5342- Salak kelimesini kullanması elbette çok yanlış olmuş, sonradan hatasının farkına varıp özür dilemesi de iyi bir şey yalnız bu kafe konusunda haklı olduğunu düşünüyorum, kendileri oyuncu paralarını bu şekilde kazanıyorlar tabiki de setlere gidip çekim yapacaklar bu dünyanın her yerinde böyle bu yüzden Kerem'i 'sen setlere gidiyorsun gitme o zaman' gibi cümlelerinizle yargılamayınız sonuçta adamın işi setlere gidip dizi çekimi yapmak. Bizim ise kafelere gidip keyfi olarak arkadaşlarımızla oturup maskelerimizi çıkararak sohbet etmemiz zorunlu bir işimiz değil, tam her şey yoluna giriyor kapanmalar ve yasaklar sayesinde vakalar düşerken esnafımızın halinden anlayıp kafelerimizi tekrar açarken bazı insanlarımızın durumun ciddiyetinin farkına varmayıp sorumsuzca davranıyorlar. Kendimi örnek vereceksem eğer ben bir öğrenciyim bir yıldır üniversiteye gidemiyorum eğitimim uzaktan ilerliyor ve verim alamıyorum inanın bir yıldır dışarıya adım atmadım gittiğim yer en fazla market kendi akrabalarımla, arkadaşlarımla bile görüşmüyorum çünkü ailemin, benim ve ülkemin sağlığını düşünüyorum, gidip üç dört saat kafede keyfi olarak maskemi çıkararak oturmak gibi bir cesaretim hiç olmadı olmayacakta, lütfen insanlarımız artık durumun ciddiyetinin farkına varsın, ilk zamanlardaki korku ve endişe şu an neden yok? Haberlerde kolonya ve dezenfektan stoklarının bittiği günleri ne çabuk unuttuk? Şimdi neden böyle değiliz? Kendi açımdan söylüyorum evet çok sıkıldım çok bunaldım ancak tedbirlere uyumamız dışında yapabileceğimiz bir şey yok maalesef ki. Her gün 200'e yakın vatandaşımız ölüyor onların da ailesi, sevenleri var bunları düşünerek hareket edelim lütfen. Önemli bir sağlık sorunum var ve ben hastaneye dahi gidemiyorum. Hepinize sağlıklı günler diliyorum..0|11|0
- bu hadsiz tavrını Vatandaşa gösterdiği gibi keza verdiği tepkiyi siyasilere kendi gibi oyunculara ve oyuncu sananlara da veriyor muymuş?7|30|0
- Ikisinin kafasini böyle yanyana görünce tutup birbirine vurasim geldi. Iyiki bir güzeller yani Allah vergisi görende töbe haşa kendilerini yarattilar sancak.. güzel ve yakisikli olan zeki olmuyor iste otomatikmen6|30|0
- Millet oyuncuları bu kadar büyütmeye devam ederse onlarda salakda derler herseyide derler videoyu izleme ihtiyacı duymadım ama ne olursa olsun kimseye salak falan deme hakkı yok kendisi ne ki millete salak diyor 😒6|30|0
- O millet olmasa siz bir HİÇSİNİZ, vatandaş sayesinde varsınız ve onlara hakaret etme hakkınız yok...
Sizi bugün el üstünde tutan bu millet yarın itin kıçına da sokmayı bilir...9|20|0 - Şu iki gerizekalıyyii görmekten tahminen ne zaman kurtuluruz?11|31|0
Torpilliler bende hiç sevmiyorum ama saçma dizileri yazına alındı hiç izlenmemesine rağmen bir süre daha göreceğız :/
- Covid kaynaklı iki akrabamı kaybettiğimde ben çok daha ağır şeyler söylemiştim. Bence haklı, üslubunu bilemem tabii o kadar insana hitap ediyorsun, bu kelime kullanılmayabilirdi. Fakat fütursuzca gezen, maskeyi yarıya kadar indiren, pandemi yok diye düşünen her insan ölümlerden sorumludur.2|21|0
- Serenay bundan bence bu üslup yüzünden ayrılmış olabilir 😄
ya tamam kafelere o insanların o kadar saldım çayıra mevlam kayıra tavırları doğru değil ama ümlülerdeki bu biz ünlüyüz sette maskesiz dolaşmamız normal, biz ünlüyüz kayak yapmaya gidip eğleniriz siz çıkmayın kafası da iyice zıvanadan çıktı..0|20|0 - İşte millet böyle cahilleri başına cıkarır adam yerine koyarsa olacağı budur az bile demiş. Kimse takip etmese izlemese havası fııısss diye söner unutulur gider ama nerde öyle duyarlı milletin yüzüne tükürsen yağmur yağıyor zannediyor.3|10|0
- Oyunculuk ve medya dünyasında böyle iki ileri bir geri mutlaka olur.
Böyle şeylere çok takılmamalı bence.
Burada oyuncuları yargılamak bana düşmez, halkı salak yerine koymakta bana düşmez.
Burada efendi gibi bir KS Fenomenine yakışır biçimde KS üyelerini sükünete davet etmek düşer.
Lütfen böyle şeylere çok takılmayın.
Saygılarımla...0|10|0 - Bagcilara gelirse doverim onu.. ayagini denk alsin
Halka millete hakaretten dava acsam tazminat bile alirim
Ama avukata verecek param yok
Yanindaki de paragöz belli ki
Serenay bunu terketti
Alkolik pezolar
Ingilizce turkce karisik konusmasi lgbt gibi
Kerimcan ile beraber ifsasi cikar umarim..0|00|0 - Terbiyesiz hadsiz sanki kendisi evde oturuyor bu ne hadsizlik ya hayranlarının da kafasına tükürem cafeleri açık bırakanlara püskürtse ya öfkesini sıkar ama o tabi biraz3|40|0
- Gizli Üye11 güUkala kendi setleri virüsten kırılıyo çekimi ertelediler sen vatandaşa salaaksınız de yüzsüz itici şey. sanki tek sorun kafe vb yerler esnaf battı hükümetten destek yok bunun umrunda değil cebi dolu ne de olsa3|21|0
- Oynadıkları b*ktan dizilerle ün kazanıp kendilerini bi halt sanıyorlar ondan sonra hadsiz hadsiz konuşuyorlar. İki salak boş yapıyorlar.3|21|1
- Kendisinin bunu söylerken maskesiz olması ve insanlarla iç içe olması.. Neyse sakinim3|30|0
- Gizli Üye11 güBu ünlüler kendini ne bok sanıyor şaşıyorum salak babasidir4|41|0
- Dün haklı dedim ama bu videoyu gördükten sonra itici buldum, Türkçe konuşurken ikidebir yabancı kelime sokması irrite etti bir de konuşurken dip dibe girmişler, onlara salak diyor ama kendisi mesafeyi bilmiyor neyse.0|10|0
- Ya böyle insanlar hakkında kötü bile konuşmayın
Siz konuştukça reklâm oluyorlar
Yapmayın
En ÇOK da hande erçel hakkında konuşmayın
Hicbir Şey demeyin1|10|0@HayalsizDasporav olsun ne olursa olsun hiç konuşmayın
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Kotu bile konuşsanız reklam oluyorOda doğru da böyle insanları gene izlerler bizde kalite sanat kültürü yok konuşuldu özür dilemiş ee yaptırım yok dizi sahipleri buna tekmeyi koysun aç kalsın akıllansın
- gicik oluyordum simdi daha da bi gicik oldum oksijen israfina bak sacma dizisi biticek diye odu kopuyor nasil gundem olucam derdinde1|20|0
- Sen iyice yozlaşmışsın üç cümleden biri yabancı galiba burada asalak ve zeka noksanlığı olan bir kişi varsa o da sensin kerem misin nesin...1|20|0
- salaklığın vücut bulmuş hali bence o. özür değiştirmez bir şeyi bence söz ağızdan çıktı bir kere. neyi nasıl demesi gerektiğini bile bilmiyor üslubu hele ki iğrenç ya .0|10|0
- Canlı yayında dil atmalar falan yorumlarınıds gördüm bu ikisinin keremin dil atmaları falan çok absürt takılıyorlar hande zaten ona hiç bşy demiyorum ateşli olduğunu çok belli ediyor 😂0|10|0
- Yeter abi ne kerem bursinmiş salın artık şu herifi ne demişse demiş hayatı bu adama göremi yaşicaz 2 gündür kerem bursin şunu yapmış kerem bursin şunu demiş kerem bursin böyle yapmayn dedi yeter be0|11|1
- Uzunmuş az izledim bıraktım demiş olanilir de zaten itici gelmeye başlafı bu ikisi 5-6 aydır. Hande'nin diş macunu reklamı iğrenç. Hande Azeri kökemliymiş Ermenileri övmüş burada bir kız demişti.0|10|0
- Kerem Buesinin herhangi bir konuda haklı olabileceğine ihtimal vermiyorum bana o kadar ütücü geliyor ki2|22|1
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Neyse seninle uğraşacak kadar boş zamanım yok kendi kendine ötmeye devam et haydi selametle
haha hemen bişey mi var mı zannettin ya aynen çok çabalıyorum senin için sorma :D
Seni insan yerine koyup cevap vermekle hatayı ben yapıyorum ve kendini bir vasfa sahip hissettiriyorum anlaşılan suratının kızarıp boş çeneni kapatacagin yok o yüzden seni daha fazla insan yerine koymayacağım verdiğin cevaplardan aramızdaki kalite farkı zaten anlaşılıyor kendi çapında ötmeye devam et
@MDMSO hemen sinirleniyosnuz siz niye böylesiniz barut gibi patlayacaksınız salsak ya :D
- Salaga salak denilir de herkese mi top yekun salak dediyse haksiz salaklik yaptigi birine salak dediyse hakli0|10|0
- İnsanların fevri davranışlarından dolayı vaka sayıları 50 binlere dayandı ama öyle yakışıksız bir cümle kullanması doğru değil0|10|0
- Önce bi sebebini dinleyeyim hemen linçlemeyeyim dedim de 6-7 dk kim izleyecek şimdi üşendim. O malum kelimeyi kaçıncı dakikada söylüyor bari bi hayır sever vatandaş söylese0|10|0
- İzlerken utandım. 13 yaşındaki minnoş kızlar gibi şımarıyorlar 😂 Gelemedim oraya kadar.2|10|0
- Bu ne yahu Dönün çevrenizdeki insanlara ve ailenize zaman ayırın Kaçırdığınız şeyler çok fazla0|11|0
- yayındaki vatandaşlarw değil, dışarı çıkanlara dedi, anxak bu kesnlikle onu hafifletmez. Kendisi salak fanları daha doğrusu hayranları onu buraya kadar getirdi, dışarda dizi çekip her şeye duşarı çıkmaya özendfen onlar1|10|0
- Daha Türkçe konuşmayı bilmiyor bunu kim ünlü yaptıysa2|20|0
- Gizli Üye11 güAKP mitinglerine de laf atsaya. Yiyorsa.. Halka salak demek kolay.2|10|0
- Gizli Üye11 güMillet mal olmasa izlemez bunların dizileri olur biter1|30|0
- Harika bir çıkış yapmış.. İnsanlar sevmediği şeyleri söyleyince düşünce özgürlüğü oluyor adam da kendi özgürlüğünü dile getirmiş nasıl kudurmuşlar hahahahahahaha0|11|0
- Bihterin cemileye salakmisin cemile dediği gibi bizi aşâğılamış sanki0|31|0
- 7 dakika ya kaçıncı saniyesinde demiş ki0|10|0
- Ne olursa olsun kimseyle bu üslüpla konuşmaya hakkı yok kendisine bakıp konuşsun.1|10|0
- Maskenizi cikartiyosunuz derken neden maskesi yokmuş ikilinin cokmu Akillilar 🧠🤦0|10|0
- Hayır değil kendileri film setlerinde gezmesin o zaman terbiyesiz şımarık adam0|10|0
- Nokta atışı yapmış 👏🏻1|39|3
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@mesgeve125 Dislike atmadım ama aylardır evdeyim esnaf zorda asıl salak demesi gereken biz değiliz kendiside film setlerinde gezmesin o zaman
Onlar için sürekli olarak test yapılıyordur herhalde. Bence tedbir alıyorlardır. Size bir şey dememiş ki zaten, sorumsuzlara demiş
@mesgeve125 yinede vatandaşla salak diye konuşma hakkı yok ayrıca tedbir alsa ne kadar alabilir maske yok yakın temas
- Gizli Üye12 güestağfurullah, o kendi mallığı3|10|0
- Daha Fazla (35)
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri