22 yaşındaki model "Sosyal medya ruh sağlığımızı kötü etkileyebiliyor. Genç kızlar yaşantımıza fazla özenmesin. " açıklamasını yaptı. Peki gençler sizce kimleri örnek almalı? 💙şevval şahin
Model Şevval Şahin "Genç kızlar bana özenmesin" dedi! Gençler sizce kimi örnek almalı?
Giysileri blogerlerden kopyalama kızlara söylemiş haklı. Kendisi çalışıyor paraya para demiyorken gençler daha okurken tüketici olmuş. Düşüncesizce yaşayanlara söylemiş uyarı olarak diğerleri üzerlerine alınmasın zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Keşke herkes annesini/babasını örnek alsa.
İyi anlamda söz ediyorum. Olayı başka yere çekmeyin
Yine kötüye çekmişer ama haklı aslında. Kimse kimseye özenmemeli hepimiz aynı şartlar altında yaşamıyoruz.
Yani söylemek istediği "ben zenginim, fakir kızlar da hayatıma özenip içlenmesin" diyor.
Hımm ben zenginim benim gibi olamazsınız boşuna tirip olmayın mı diyo acaba 😂
Çok yollardan gecti haklı. Mutlu degil mutlu rolu oynar haybeden güçlü dolandırıcı hain kadınlar. Özenmeyin yuva nızı kurun mutlu olun
Yeryüzünde özenilecek kimse kalmamış mi genç kizlar bunun estetiksiz halini görün ve iyi ki bu değilim diye şükür edin.
https://voca.ro/1hyR55WSD6bz
Böyle :D
Giysileri blogerlerden kopyalama kızlara söylemiş haklı. Kendisi çalışıyor paraya para demiyorken gençler daha okurken tüketici olmuş. Düşüncesizce yaşayanlara söylemiş uyarı olarak diğerleri üzerlerine alınmasın zaten.
Ahahah çok güldüm ben bu kadını ciddiye alamıyorum özenilcek bi hayatı mı varmış, gösterişten başka bişey değil ha birde gösteriş sonrası linç
Beni örnek alsınlar facebook Instagram WhatsApp bunlari insanliga hizmet olsun diye kurdum benim gibi insanlığa hizmet etmek için çalışsınlar
Türkiye hakkında hiç bir bilgisi olamayan cahilin önde gideni genç kızlar senin neyine özensin.
Ilk defa dogru soylemis. Ornek alinacak bir tarafi yok ki
Siz dakika başı görgüsüz görgüsüz paylaşım yapmayın ki özenmesinler.
Zaten kızlar onu örnek almiyo ki neyin kafasini yasiyo bu kfkfkfkkf
Vay anasını ya. Kim la bunlar da özenilir oldular. İki meme açan adı duyulan kendini büyük görüyor.
Bu modellerin, mankenlerin ozenilecek tarafı yok. Büyük bir kısmının aile hayatı olmuyor. Kızlar annelerini örnek alsınlar.
Ayyyy ben şimdi kimi özenicem ya tühhh
Neyiniz var ki özensinler
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Haklı demiş bunlara özenenin beyni yok zaten
Bunu örnek alan varmıydı
Bence herkes kendi hayatını yaşamalı.
merak etme özenmeyi sen kimsin be
Sen kimsin ki adını ilk defa duydum a*mk
Doğru diyor herkes bu kadar varlıklı yaşayamaz.
Sen kimsin ki sana özenicez
Özenmiyoruz zaten
Sen neyin modelisin ki sana özenelim
Kendi kendilerini örnek alsın
Ama hak veriyorum bu kişi çok çileler çekiyor gerçekten yaşahtısı çok kötü acıdım ona (!)
Ne boş insanlarsınız br siz
Doğru söze ne denir.
Bu kim la
Analarını örnek alsinlar
social media is fake.
Özenmesin tabi memeleri sarkmış