Birkaç yerde okudum, hanım kızımız instagram takipçilerine güveniyor heralde ki bedava tatil için otelleri arıyormuş ama olumlu dönüş de alamamış. Takip edilecek bir işi ya da neyi var anlamıyorum da bu instagram iyice rolleri değiştirdi, çok şaşırıyorum. niye prim veriyosunuz ki?
Merve Boluğur bedava tatil için otelcileri darlıyormuş. Bu insanlara neden prim veriyorsunuz?
Mide bulantısına neden olmak dışında başka hiç bir özelliği bulunmayan kim varsa, kendini kutsal bir papaz kadar değerli görüyor, suratlarına bakınca farelerin bile burun kıvırıp rahatsız olacağı bu kalıntılar, bugün "küçük beyinler" tarafından bir kaza sonucu ünlü kılınmışlardır.
Şunları görünce midem bulanıyor. 3 popo salla 2 meme salla 4 kıvır sonra da dünyanın kendi etrafında döndüğünü san. Gerçi haklı da dünyası da beyni gibi küçücük
Serenay Sarıkaya yı Maldivlere göndermişlerdi bedavadan, ondan özendi herhalde ama anlamadığım gecesi 30 bin TL olan Maldivlerin fazla takipçi sayısına gösterse ne olur? Hangimiz o otellere gidebilir 🤔 şahsen ben kapısından geçemem 😅bana Antalya, İzmir yeter.
@Berivann6 Hehe bende öyle çok gitmedim, ama babam bir ara Antalya da çalışıyordu 2 ay falan kalmıştık İzmir de de arkadaşım okuyordu onun sayesinde gitmiştim. Burdaki oteller bile çok pahalı ya. Sadece bir kere girmiştim ama 2 senedir gördüğüm yok fiyatlar daha da arttı 😔
İddia üzerine hareket etmek ve söylentilerde bulunmak boş muhabbetten başka bişey değildir. Aslını bilmeden laf atmak doğru değil. Yakın zamanda açıklama yapar kesin
instegram fenomeni denen davarlar belseden kanuni acikdan faydalanan reklam tanitim diyerek vergi odemeyen devlete millete bes para faydasi olmayan hirsiz takimi