Oyuncu Özge Özder ve müzisyen Sinan Güleryüz kızlarına Eva Luna adını verdi. Türk bir ailenin bebeğine yabancı bir isim koymasını doğru buluyor musunuz?
Özge Özder&Sinan Güleryüz çiftinin kızlarının adı Eva Luna! Türk bir ailenin yabancı isim koymasını hoş karşılıyor musunuz?
İnsanların çocuğuna ne isim koyacağına kadar karışma hakkımız olmadığını düşünüyorum. Bize ne ister yabancı isim koyarlar ister Türk ismi koyarlar. Milletin derdi kimseyi germesin. Bırakın artık insanlar özgürce, kim ne diyecek diye düşünmeden karar verip yaşasınlar hayatlarını. Soruyu soran kişiye hitaben yazmıyorum bunu yanlış anlaşılmasın. O sadece fikrimizi sormuş. Benim de fikrim bundan ibaret. Teşekkürler🖤
Ve şunu eklemek isterim, burada bile nick seçerken özenti gibi ingilizce isimler seçen varken, gereksiz bi ünlü çocuğuna yabancı isim seçmiş çok mu, ayrıca bi tek bunlar mı koymuş ki yabancı ismi. Ünlülerin neredeyse tamamı çocuklarına yabancı isim koyuyorlar. Sanırım bu aşağılık kompleksi
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Özge Özder&Sinan Güleryüz çiftinin kızlarının adı Eva Luna! Türk bir ailenin yabancı isim koymasını hoş karşılıyor musunuz?