Ben iri göze bayılan biri olarak bu kadının gözlerini hiç beğenmiyorum, kurbağa gibi pörtlek ama o dakika başı her röportajın da gözlerini övüp duruyor. Yok gözlerimin ekmeğini yiyorum Arap kökenliyim nazar değiyor falan diyor 🤣Kimse söylemedi mi buna göz yapısının korkunç olduğunu bakışları da ablak ablak hiç beğenmiyorum Esra bilgiç'in gözleri bin basar Ceylan gibi. Bide Seline eşek gözlü diyorlar eşeğe hakaret bu eşeklerin gözleri pörtlek yerinden çıkacakmış gibi değil ki 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Selin şekerci gibi pörtlek gözlü kızlar gocunmuş 🤣
Bence de. Benim bir arkadaşım da pörtlekti kendini Türkan Şoray’a benzetiyordu ama alakası yoktu 😂😂 Esra Bilgiç’in gözleri çok güzel bence de.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte aradaki ince farkı anlamıyor cahiller 😅Her büyük gözleri olan kendini Türkan Şoray saniyor. Selin şekerci gibi gözler pörtlek Esra bilgiç gibi gözüler değil. Türkan Şoray da değil onların ki büyüleyici ki Esra bilgiç bu selin şekerci gibi kendin övmüyor gözlerinden bahsetmiyor bile bu Selim'in hangi röportajina baksam gözlerim Allah gözlerim gözleri güzel olsa içim yanmaz 😅
Evet. O arkadaşım da çok egoluydu Türkan Şoray’a benzemiyor ama egosundan geçilmiyordu. Benzemiyorsun desek saldıracak derecede egoluydu. Dediğin gibi Pörtlek göz ile İri göz arasında ince bir çizgi var cidden. Türkan Şoray Esra bilgiç hem büyük gözlü hem de şekli falan pörtlek değil güzel şekilli.
Kesinlikle ama cahil oldukları için anlamıyorlar. Asil insan ego yapmaz Esra bilgiç'in bir günden bir güne gözlerini övdüğünü görmedim basit insanlar ego yapıyor selin ve arkadaşın gibi
Ya bu çirkine kim haset etsin Esra bilgiç gibi güzellik varken onun da inanılmaz güzel gözleri var ama ego yapmıyor kendini övmüyor selin çirkin ama egolu sinirimi bozan o
Ortada bir yanlış olduğunu düşünüyorsan eğer bunu duruşunu bozmadan, seviyeni alçaltmadan dile getirebilirsin. Yakışıyor mu bir kadın olarak başka bir kadına bu sözleri söylemek?
Pörtlek gözlü dedim ama çoğu kişi de diyor zaten hem kendini beğenmek başka ego başka. İnsan kendini içinde övmeli her ortam da övünce itici oluyor normal de kimseyi böyle eleştirmem ama bu kadını ezelden beri sevmiyorum
Bende pek begenmiyorum gozlerini ama bu sekilde de konusmuyorum. Allah yaratmis ayrica esege hakaret olur demen de cok yanlis begenmiyosan begenmiyorum de ne bu kin
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama öyle, eşek gözü çok güzel bir göz bu pörtlek gözüyle alakasi yok.
Şişirilmiş bir balon. Gözleri güzel değil bence yani ekmeğini yiyecek kadsr değil en azından. Göz büyük olması güzel olduğu anlamına gelmiyo şekli önemli ceylan gözlü gibi yukarı kalkık olmalı pört değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende iri göz severim ama bunun ki pörtlek. Melisa Aslı pamuğun gözleri güzel
Ya bı git salak Esra bilgiç denen kadına da güzel deniliyor ya pes sen bikere Allah'ın yaratmış olduğu birine bazı şeylerinden dolayı yargılamak ne kadar degerleri olan biri olduğunu gösteriyor şimdi kaybol
Ben kızı tanımıyorum adını da daha önce duymadım ama sen hala bir insanla böyle dalga geçip bununla övünüyorsan muhtemelen kuyruk acın vardır iyi ki tanışmamışız gerçek hayatta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence de. Benim bir arkadaşım da pörtlekti kendini Türkan Şoray’a benzetiyordu ama alakası yoktu 😂😂 Esra Bilgiç’in gözleri çok güzel bence de.
İşte aradaki ince farkı anlamıyor cahiller 😅Her büyük gözleri olan kendini Türkan Şoray saniyor. Selin şekerci gibi gözler pörtlek Esra bilgiç gibi gözüler değil. Türkan Şoray da değil onların ki büyüleyici ki Esra bilgiç bu selin şekerci gibi kendin övmüyor gözlerinden bahsetmiyor bile bu Selim'in hangi röportajina baksam gözlerim Allah gözlerim gözleri güzel olsa içim yanmaz 😅
Evet. O arkadaşım da çok egoluydu Türkan Şoray’a benzemiyor ama egosundan geçilmiyordu. Benzemiyorsun desek saldıracak derecede egoluydu. Dediğin gibi Pörtlek göz ile İri göz arasında ince bir çizgi var cidden. Türkan Şoray Esra bilgiç hem büyük gözlü hem de şekli falan pörtlek değil güzel şekilli.
Kesinlikle ama cahil oldukları için anlamıyorlar. Asil insan ego yapmaz Esra bilgiç'in bir günden bir güne gözlerini övdüğünü görmedim basit insanlar ego yapıyor selin ve arkadaşın gibi
Ne kadar kötü kalplisin ya.
Beğenmezsin anlarım da böyle dalga geçerek gülmen ve aşağılamandaki amaç ne? Hasetlik mi?
Ben insnalara acımam merhametim yok ama bu kadına aşırı sinir oluyorum. Kibir abidesi
Kendini beğeniyor olması mı onu kibirli yapan? Güncele bak.
Hasetlikten ölecek yeminle.:))
Ya bu çirkine kim haset etsin Esra bilgiç gibi güzellik varken onun da inanılmaz güzel gözleri var ama ego yapmıyor kendini övmüyor selin çirkin ama egolu sinirimi bozan o
Ortada bir yanlış olduğunu düşünüyorsan eğer bunu duruşunu bozmadan, seviyeni alçaltmadan dile getirebilirsin. Yakışıyor mu bir kadın olarak başka bir kadına bu sözleri söylemek?
Pörtlek gözlü dedim ama çoğu kişi de diyor zaten hem kendini beğenmek başka ego başka. İnsan kendini içinde övmeli her ortam da övünce itici oluyor normal de kimseyi böyle eleştirmem ama bu kadını ezelden beri sevmiyorum
Bide dudaklarını açıyor gözlerini pörtletiyor sanırım çok seksi sanıyor kendini
Sorma öyle havalı ki tiskiniyorum bu kadından
Hayır bence berbat yüzü çok küçük ve büyük göz yakışmıyor
Bide garip gözleri ya fırlaycak gibi her an ama o ego yapıyor
Ünlü olmuş ama adm olamamış salaklar kendini güzel sanmalar falan değişik pozlar storyler eşege altın semerde vursan eşşek aynı eşşektir
Kesinlikle öyle. Bunun gibi beş para etmezleri yücelten aptallar varken daha çok ego yaparlarr
Ne güzel konuştun böyle içimin yagları eridi
Bende pek begenmiyorum gozlerini ama bu sekilde de konusmuyorum. Allah yaratmis ayrica esege hakaret olur demen de cok yanlis begenmiyosan begenmiyorum de ne bu kin
Ama öyle, eşek gözü çok güzel bir göz bu pörtlek gözüyle alakasi yok.
Tamam bana da estetik gelmiyo ama komseye bu sekilde de ifade etmeyin kalp kirici
Şişirilmiş bir balon. Gözleri güzel değil bence yani ekmeğini yiyecek kadsr değil en azından. Göz büyük olması güzel olduğu anlamına gelmiyo şekli önemli ceylan gözlü gibi yukarı kalkık olmalı pört değil.
Bende iri göz severim ama bunun ki pörtlek. Melisa Aslı pamuğun gözleri güzel
Selin sekwrci güzel kadın ama göz yapısını bende beğenmiyorum
Evet, pörtlek bu kadın
Sen beğenme çirkin şey maasallah suphanallah güzel kadın tam hayallerimdeki kadin
Sende çirkin olduğun için hayalin deki kadın çirkin normaldir 😅Bu pörtlek gözülüye kim özensin Esra bilgiç varken
Ya bı git salak Esra bilgiç denen kadına da güzel deniliyor ya pes sen bikere Allah'ın yaratmış olduğu birine bazı şeylerinden dolayı yargılamak ne kadar degerleri olan biri olduğunu gösteriyor şimdi kaybol
Esra bilgiç çok güzel ve asil, Asla ego yapmıyor kendini övmüyor. Esra bilgiç Türkiye'nin en güzel kadınlarin dan biri. selin uzaylı gibi
Haha hayretle okudum güzellik anlayışın sorunlu sende öyle
Valla böyle gözleri yerinden çıkacakmis gibi olan pörtlek gözlü selini güzel bulmadığim için zevkliyim
Ya sorun gözleri mi ayrıca essek gözlü kızlar senin gözünden daha hoş duruyor taktın gözlere kusura bakma ama gözlerle kendini begendiremezsin
Eşek gözlü kızlar çok güzel görünür ama mesela şu ki Selin şekerci eşek gözlü değil kurbağa gözlü. Eşeklerin gözü dışarıda değil çünkü
Çok merak ediyorum resmini millete sallayıp kendi ne olanları çok gördük sıkıyorsa kendini at
iğrenç bir insansın bu yüzden sana 1000 basar
Doğru söyleyini dokuz köyden kovarlar diye boşa dememişler 😅Selin iğrenç kalitesiz bir insan PKK yi savunduğu günleri unutmadık
Ben kızı tanımıyorum adını da daha önce duymadım ama sen hala bir insanla böyle dalga geçip bununla övünüyorsan muhtemelen kuyruk acın vardır iyi ki tanışmamışız gerçek hayatta
İyi ki tanımadığın insanı savunucak kadar zavallisin.
♿♿♿🤮🤮🤮👎👎👎
Güzel değil
Iyyyyyyyy bu ne be
pek beğenmedim
Güzel değil
Değil 🤢
Çirkin.
Uzaylı gibi
Hayir cok büyük
Büyük göz güzel de bunun yerine çıkacak gibi korkunç
Güzel
evet çok güzeller