Detaydaki göz rengi kötü. Kusura bakmayın. Ama fotoğraf diye sanırım. Yakından kimsenin gözleri için çirkin diye düşünmemiştim de bu kötü yani. Koyu kahve gene güzel de bu değil. Sarı gibi, bu kadar açık kahve bence güzel sayılmaz.
ben kendi gözüme kahve diyip geçiyorum ama başka bir adı var mı acep :D ne güzel pazarlıyor insanlar ya :D kehribar hee? :D iyiymiş gerçekten drive.google.com/.../view?usp=sharing
Yok ben lens kullanıyorum zaten gözlerim bozuk olduğu için ama hep şeffaf aldım. Lensin gözdeki duruşunu çok sevmiyorum böyle cok bombeli duruyor hoşuma gitmiyor
Valla önüne gelene yaptırmasınlar. Benim bir tanıdığım 2 ay güneş gözlüğü takmak zorunda kalmıştı. Bense ameliyattan sonra birkaç gün güneş gözlüğü takmam gerektiğini bildiğim için aldım bir tane. Operasyon 15 dk sürdü ve çıktıkan sonra gözlüğü takmayı unutmuşum. Birde baktımki öğlen sıcağında o kadar güneşe rağmen rahat rahat dolaşabiliyordum.. Kısacası kime nereye yaptırdığın çok önemli.
Göz çok kıymetli bir organ. Mümkün değil öyle normal bir hastanede ya da doktorda yaptıramazdım. Biraz tuzlu oldu ama neticesi kesinlikle değdi. Hiç gözüme gelmedi parası :D
İyi bir üniversitede okuduğunu tahmin ediyorum. Seni havada kaparlar :) Stajını nerede yapmıştın? Genelde staj yaptıkları yere giriyorlar o bölüm mezunları.
En İyi Cevaplar