Seda Bakan "Bollywood dansı benden sorulur" diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?

Bizden_Söylemesi
Seda Bakan "Bollywood dansı benden sorulur" diye paylaştı.

Seda Bakan kimdir?
Seda Bakan Bollywood dansı benden sorulur diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?
10 Ekim 1985'te Gebze'de doğan Seda Bakan, dizi ve sinema oyuncusu.

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır.
Seda Bakan Bollywood dansı benden sorulur diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?
Tv8 de yayımlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 2016 sezonunda juri üyeliği yapmıştır.
Seda Bakan Bollywood dansı benden sorulur diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?
Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir.
Seda Bakan Bollywood dansı benden sorulur diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?
Filmografisi

Öldür Beni Sevgilim -(2018)
Arif V 216 -(2018) (Pembe Şeker/Alev)
Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ) [3]
Kara Bela (2015) (Burcu)[4]
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)[5]
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem) [6]
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)[7]
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)[8]

#dediykodu #dijitalmecmua #magazin
Seda Bakan "Bollywood dansı benden sorulur" diye paylaştı. Sizce güzel oynamış mı?
27
25
Görüşünü yaz