Bir su taşa bakıyorum birde bizim oyunculara Tugayı berenifahriyeyi kivinda sallar kadın Bizden niye böyle güzeller çıkmıyor anlamam ben Hatun 2000 dünya güzeli 169 boyunda Gözlerinin lens olduğunu itiraf etmiş çoğu filminde renkli gozluydu çünkü . Su an hollywoodda çalışıyor.
Buda makyajsız haliymis
Hatun her hhalükarda bizim oyunculardan güzel Gerçi koskoca dünya starı normaldir.
Hollywood ve Bollywood starı priyanka chopra nasıl sizce?
Priyanka chopra sadece bir kac Hollywood filminde yer almış. Onu Bollywood an ayırmak anlamsz. Ayrıca dünya güzeli değil Hindistan güzeli. Makyajsz hali abartgn gibi guzrl degil. Yanlış anlaşılmasın Bollywood da en beğendiğim oyunculardan biri ama cok daha kaliteli ve güzel oyuncular var.
Hayır 2000 dünya guzeldir arastirabilirsin Sahan quantico adlı çok ünlü bur dizide başrol Bizde bu kadın kadar güzeli yok bence Bizimkiler gitse hollywood a kılını dönüp bakmaz kimse
bence çoooook güzel türkiyede hiç böyle güzel görmedim herkes hande erçel diyip duruyor ama birde bu güzele baksınlar dünyanın en güzel kızı ama ne yazıkki tek sorunu teninin koyu olması ama olsun her haliyelede mükemmel kız
En İyi Cevaplar