Magazin Hülya Avşar’ın gençliğini güzel buluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet güzel Hayır bulmuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hülya Avşar’ın gençliğini güzel buluyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ozelguvenlik15750 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Hülya Avşar Eskiden de güzeldi şimdi de çok güzel çok başarılı bir ses sanatçısıdır, günümüz de onun yerini alabilecek bir kadın zor bulunur 1 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Kişilik olarak hiç sevmiyorum ama gençliği baya güzel 5 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Kendisi bana antipatik geldiği için hiç bir hali güzel gelmiyor maalesef. 6 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Bu kadının gençliği olağanüstü güzel eşi yok birde aydan şenerin gençliğini çok güzel bulurum 2 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bana donanımlı olmayan hiçbir sanatçı güzel ya da yakışıklı gelmiyor 4 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu kadını fiziken değil de kalite olarak beğenmeme oranım daha fazla 2 0 Yorumla
elfidağ97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl sormak bile saçma dünya sıtandartlarında güzel bir kadın 2 0 Yorumla
Delikanlı_sofi Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Altın orana sahip tek ünlü kişidir kendisi tabiki güzel buluyorum 😀 3 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Hülyanin kuaförü oldum olası hep kötü 1 0 Yorumla
Mineregit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bana göre güzel sonuçta hepimizi Allah yarattı 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Halada güzel bnce Yorumla
EImas Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ulan ne günlerdi beee, Öyle zikiliyorduki öyle bağırıyorduki ah ah keşke birdaha izlesem. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl nedemek yaa hemde nasil 1 1 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Burdamisin Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel buluyorum. 1 1 Yorumla jinekologdrayse34 +1 yıl Bencede çok güzel. bir. kadin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hülya Avşar Eskiden de güzeldi şimdi de çok güzel çok başarılı bir ses sanatçısıdır, günümüz de onun yerini alabilecek bir kadın zor bulunur
Kişilik olarak hiç sevmiyorum ama gençliği baya güzel
Kendisi bana antipatik geldiği için hiç bir hali güzel gelmiyor maalesef.
Bu kadının gençliği olağanüstü güzel eşi yok birde aydan şenerin gençliğini çok güzel bulurum
Bana donanımlı olmayan hiçbir sanatçı güzel ya da yakışıklı gelmiyor
Güzel demek çok yetersiz kalır, çok çok güzel hemde
Bu kadını fiziken değil de kalite olarak beğenmeme oranım daha fazla
sormak bile saçma dünya sıtandartlarında güzel bir kadın
Altın orana sahip tek ünlü kişidir kendisi tabiki güzel buluyorum 😀
Duru bi guzelligi var
Hülyanin kuaförü oldum olası hep kötü
Bana göre güzel sonuçta hepimizi Allah yarattı
Halada güzel bnce
Güzel evet. ama bunun esiri oldu bence
Ulan ne günlerdi beee, Öyle zikiliyorduki öyle bağırıyorduki ah ah keşke birdaha izlesem.
Evet güzel
Evet güzel
Evet bence oldukça güzel bir kadin
güzel
Çooook güzel
Evet
nedemek yaa hemde nasil
Burdamisin
çok güzel
Taş gibi karıdır
Evet
Evet