Güzel olan sadece gözleri değildi ayrıca çok ateşli birisiydi kendileri şöyle 25 30 yaşlarındaki döneminde onun gibi birisi çok nadir bulunur Türkiye şartlarında
Değil mi araba camına kafası kıstırılıp arkadan tecavüz edilen Müjde Ar'lar, Fakirken yardım istedikleri adamın evli çocuklu kadınları s1kmesi Küçük Emrah'ın ağlaması, Oya Aydoğan'ın, Ahu Tuğba'nın, Serpil Çakmaklı'nın Harika Avcı'nın köyden kaçıp ünlü olmaya şehre giderken yolda bir tane bile aklı başında düzgün insanın çıkmayıp sürekli bir s1k1ş tecavüz olması bütün erkeklerin tecavüz etmesi. Bugünkü kadın erkek ilişkilerinin bu kadar travmatik olmasının temellerini hiç düşündün mü acaba? Yeşilçam sadece Kemal Sunal, Şener Şen, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Nevra Serezli, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun, Kartal Tibet, Hale Soygazi, Filiz Akın, Cüneyt Arkın, Türkan Şorayla güzel. Gerisinin üstüne sıç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ee yani beğenirdik kendilerini o gözlerin hatırına flörtüm olmasını isterdim tabi o da beni beğenirmiydi bilemem
Gözleri zaten çok güzeeel ya bayıldım beee
Güzel olan sadece gözleri değildi ayrıca çok ateşli birisiydi kendileri şöyle 25 30 yaşlarındaki döneminde onun gibi birisi çok nadir bulunur Türkiye şartlarında
Hiç beğenmiyorum. Hiç de abartılacak bir yanı yok. Mavi gözlü olan herkes über güzel olmuyor.
Renkli göz çok çekici geliyor nedense.
Günümüz boktan dizilerini izleyeceğine Yeşilçam izle. 26 yaşındasın sene 2021 ve yeni görüyorsun tebrikler. Daha görmediğin nice güzellikler var
Değil mi araba camına kafası kıstırılıp arkadan tecavüz edilen Müjde Ar'lar, Fakirken yardım istedikleri adamın evli çocuklu kadınları s1kmesi Küçük Emrah'ın ağlaması, Oya Aydoğan'ın, Ahu Tuğba'nın, Serpil Çakmaklı'nın Harika Avcı'nın köyden kaçıp ünlü olmaya şehre giderken yolda bir tane bile aklı başında düzgün insanın çıkmayıp sürekli bir s1k1ş tecavüz olması bütün erkeklerin tecavüz etmesi. Bugünkü kadın erkek ilişkilerinin bu kadar travmatik olmasının temellerini hiç düşündün mü acaba? Yeşilçam sadece Kemal Sunal, Şener Şen, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Nevra Serezli, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun, Kartal Tibet, Hale Soygazi, Filiz Akın, Cüneyt Arkın, Türkan Şorayla güzel. Gerisinin üstüne sıç.
@CevapVerin518 oooo reis her boktan da haberin var. Tamam işte o güzel filmleri izle diyorum ben de
Bunun neresi güzel ya
Bundan bin kat daha güzelleri var
Alttan ikinci fotoda çok hoş çıkmış hakkaten. Eski kız arkadaşıma benziyor o resimde.
Ergenlik zamanlarımızda çok kamyon devirtmişliği vardırr.
Aşırı güzel bir kadındı gençliği Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel ünlüsü bence
Güzel kadın tabi ki özellikle gençliğinde ama yükselmek için abuk subuk adamlarla yattı, iboya nasıl verir bi kadın ya sırf ünlü parası var diye
unlulerin unlu olmasinin 2 sebebi var 1) guzellik 2) kole olmalari
Aynı barbara palvin demi 😂😂
Harbi benziyo skdmdkdl
😂😂🤣🤣
Evet eski kasarlardan kim kaldı
Tübee
kapalı anansın dan biliyor
Yok senin sülalende ki kadınlardan biliyorum o.. pu evladı
Müslüman anan her gün biri ile yatıyor haberin yok kafasında bezle ortalıkta
Kişi kendinden bilirmiş işi herkesi kendi annen gibi mi sandın lan ucube o. pu evladı
Annemin mavi gözlüsü bu kadın resmen la.
Ben hiç güzel bulmuyorum, itici bir tip kesinlikle
Gençliğini görünce çok beğendim ya ibrahim tatlısesle filmi vardı az önce
İtici neresi güzel
Bilmem güzel geldi baya yüzü
Ne güzeller var ona varana kadar
Belki de sen daha güzelsindir
Değil
güzel kadın şimdi
Guzel Berlini cok sever :D
Geçti gitti.
Evet güzeldi
Evet çok güzel