2349 liraya toka yapmışlar delirmeyip ne yapalım anlamadım ki ya!
Alın bu da görseli, şimdi ne yaparsanız yapın
Alın bu da görseli, şimdi ne yaparsanız yapın

Gülsek mi, ağlasak mı bilemedim. Bir milyoncularda 2 TL bu tip tokalar.
Hadi bir şeye benzese neyse. Bedava verseler takmam kafama. Neyine aşık olmuşsa.
Yuh yaaaa 2349 Tl mi kiz bu bildiğin pazarlarda eskiden satılan anne tokası yaaa ilk okulda az mi takardı millet ne yani şimdi sadece önündeki logolu annemden dolayı mi bu para yoksa zenginler cidden marka enayisi mi 😒🤦♀️😂
Bildiğimiz sıradan bir tıkasan farkı yok.. o kadar parayı tokaya değil firmanın marka patentine vermiş..
Şeyma'nın daha hayırlı işler yaparak gündeme gelmesini temenni ediyorum
Cevap
36Cevap
pazarda 5 liraya var bunlardan
Görgüsüz ayı Şeyma Subaşı 😂
bence de😂

Fakirin yüzü gülür mü :( Benim tokam da bu hayatlara bak be.
Birşeye fazla para verince üstüne soğuk su icip dert yapıyorum kendime. bunlar fazla fazla fazla para verdiği icin meymenetsiz tipsiz eşyalarına aşık oluyorlar.
O paraya bir aile geçinir. Allah bu kızı napsin bilmem ki sonradan görme yani. Elbet bir gün hesabı sorulur.
1liralık tokayla aynı işlevi görüyo neyine aşık olmuş görgüsüz gibi paylaşmış bi de allahım isşdisşeğğwidşsşfşwiwğğqşwşsldşwwl
İnsan kendi gibi olunca seviyor karşıyı yakın görüp :) . Üstüne marka bas 2k markasız 2 lira toka aynı toka.
Aynisi bizim burda 1 milyoncuda satiliyor boşuna vermiş o kadar parayı. Para insanı kudurtuyor galiba.
Aynısından teyzemin var 10 yıldır kullanıyor ve pazardan 1 liraya almış asdfghjk
Kazıklandın Şeyma.
Ay 2000 Tl ye toka mı olur ya. Bari 5000 TL bahşiş atsaymış.. Bu fakirleri neden medyaya atarlar hiç anlamış değilim.
İnsanlarla alay ediyorlar bence takip edenin de amacı ne anlamadım
kimin ne kazandığına nasıl kazandığına ne aldığına karışmak çok saçma
Prada çok yalnızım bu arada diye dolaşıyodur ahdjsjx
Milyoner Avı : The Subaşı
@narinbirbey 😆
İsraftan başka bir şey değil bu alt tarafı toka o tokaya verdiği parayla geçimini sağlamaya çalışan insanlar var hayata bak şaka gibi😂
aynısı dışarda 10 Tl... :D :D :D... Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Nereye takarsa taksın tokasını bizene. Gene enayinin birinden almış parayı. alışkın her yatağa girdiğinde para basıyor. Onunla beraber takılanların enayiliği.
@Efuli26 Yahu misal verdim.. :D :D :D :D... Sen 3 anla.. :D
@Efuli26 ahahaaa.. :D :D :D :D... Medaj alındı..
Herkes eleştirmiş ama oda kendi gelirine göre harcama yapıyor. Yani bunda bir şey yok ki. Onun 2349TL'si bizim 20TL'lik banknot gibi düşünün. 😏
Hayatın anlamını böyle şeylerde mi arıyor nedir ki? Tuhaf bir kadın. Belki onca param olsa ben de o kadar tuhaf olurdum ama yok ki!
Tokaya o kadar verecegime bundan aynisini normal magazada satiyorlar zaten alir kalan parayida sokak hayvanlarina yardim ederdim...
Oraya prada diye etiket yapmislarya o etiket o fiyat yoksa bizim pazarda ayni toka tas catlasin 10 lira yav 😁
Bu kadar açlık yoksulluk varken bunların bu kadar pervasız oluşları da ne bileyim. Allah ıslah etsin. akıl fikir versin.
Para onun (pardon sevgilisinin dndn) aklı olan o parayı bina yatırmaz, ama şöyle bir şey var ki gündem olmak için yaptığını düşünüyorum
Oha mk üstünde prada yazıyor diye bi lastiğe 2349 lira vermek enayilik ne kadar zengin olursan ol.
her yerde olan tokalar gibi gorgusuz sonradan gorme boyle oluyor iste canım ornegi
Ahahaha toka bak
Aynısını pazardan 5 liraya aldım 😂😂😂
2349₺’a toka mağazası açılır. Nereye harcasam diyen tuhaf zenginler işte.
Bu tokanın tam olarak nesi bu kadar tutmuş olabilir ki
Milletin askeri maaşıyla toka almak🤝 Türkiye'nin hali..
Allahım parayı bol verdiğin kullarına dön de bir bak kurban olurum
Ben o tokayı kendim dikerim yazık olmuş verdigi paraya
Prada filan olmasa bunlar paralarını nasıl harcayac... o ne o, memintolar da tombiktoymuş.
Klasik bir söz vardır arap yağı bol bulunca odasına burasına sürermiş diye o hesap
Aynısını buruciyede 10 TL, ye satıyorlar oda toka buda toka😄
Dört kişilik aile geçinmeye çalışıyor o parayla bunun gibi deli o rus bular da çar çur ediyor
İnşallah böyle harcaya harcaya bitirirler paraları bazı kişiler, diyeceğim ama bitmez
Ona göre 29 30 TL gibi bir şey, kötü örnek, örnek değildir.
yapmasa ayıp olurdu. eniyisini yapıyor yiyor içiyor geziyorr
milletin gözüne soka soka ben yiyiorm diyor.
sefası olsun mk 😁
O.. rsp teji o ya ne bekliyodun. Acuna yazik bunu sevmis
bu kızın şansından bende istiyorum ne güzel şansı var bir tokaya bukadar para vermek şans
işsizlikden kafayı yiyecem
Ben o parayla dolabımı baştan aşagı degiştiririm artar bile
Etiketi çıkart sıradan bir toka bile olamaz sırf marka diye böyle şeylere bu kadar para ödeyen aptallar var mı gerçekten inanmak istemiyorum
Esas çıkarıcan şöyle ürünler koyucaksın internete sonradan görme bir çok kişi alır
bi kere toka bulamayınca ince çorabın lastikli kısmını kesip kullanmıştım :(
Zengin arap sevgilisi varken 2349 liralik toka ondan birsey kaybetirmez 🙄👍🏻
5 Liraya 6 tane aldım gecen
Ben o takayı takmazdım sjsjsjssss🐥
yuh be :/ hiçte güzel değilmiş ama 🙄
Şeyma için 2 tl sayılır o
Ben bu kadına çok üzülüyorum
İğrenç bari bir şeye benzese
Amanın. Bir tokaya o kadar para veririr mi 🤭
Allahım ne okudum ben
Acun ağamın paraları.
Parayı , nereye harcayacaklarını şaşırdılar! 🙄