Kerem Bürsin’in sette Hande Erçel’i aradığı ve bulunca da verdiği tepki gözlerden kaçmadı 😉🤗
#dediykodu #dijitalmecmua
Bunların ki aşk değil ki kardeşim nefis meselesi ama kimse de yadirgamasin bekara karı boşamak kolay derler kim olursa olsun dizide sarmaş dolaş dudak dudağa aynı yatakta sürekli temas halinde olursa ister istemez yakınlık olur nefisler harekete geçer doğru bişey mi hayır ama olan bu yapacak bişey yok sen çal kapımı bitecek o çalsın kapımı başlıcak orda da yakışıklı /güzel biri olacak onunla da koklasacak yarım saat öpüşücek snra onunla da aşk dedikodusu sevgili mevzuları diyeee diyeee uzayıp gidecek aşk bu değil
Aşkları bile yapay bunlarn tıpkı hayatları gibi
değil knk.
Bilgisayarın başında mı yatıyorsun :))
yooo
Soruyu attım anında beğen ve yorum attın :))
denk geldi
Cevap
13Cevap
Bunlarında ne haberi yapılıyor gına geldi ben reklam olduğunu düşünüyorum hala hiç samimi değiller
Hayat bunlara güzel. Bugun ona veriyor yarın başkasına ohhh
Çok eğlenceli olmuş, video. Yakışıyorlar birbirlerine aslında.
Yok bence dostum. Acaip samimi arkadaşlar bence ve çok eğleniyorlar. Kıskandım. :)
ünlü camiasının aşkına akıl ermez herşey uç noktada
Yatmak kalkmanın adı ne zaman aşk olmuş vermeye hazır bir kıza var bulmuşken kullanayım kaçırmayım tipik erkek mantığı
kerem bürsin ve hande erçelin arasında tartışma setimi bırakacak linkten ulaşabilirsiniz https://findi.pro/sork
Kerem bursun çok yakisikli ve çok seviyorum. O kızı yanında görünce nefret ediyorum ıkisinden midem bulanıyor.
Aynn serenayla bunları çok severdim ama handeyle yan yana gelince öyle bir nefret ediyorum ki anlatamam
Zaten bu kadar haber yapılması o saçma dizinin sürdürülmesi için taktik bence ergen fanlar bunları yan yana gördükçe kapılıp izliyorlar dizinin reytingleri kötü hala final yapmıyor yani onlarda kurtarmıyor sosyal medya birazcık kurtarıyor dizi bittikten sonra yan yana bile görüneceklerini sanmïyorum
Allahım Lütfen bitsin ya🙏🤲🤲🤲🤲
bence bi kıvılcım aralarında
İhtiyaç meselesi onlarınki vur geç
Olabilir, neden olmasın? Robot değiller sonuçta.
H cm bu kon c hı m no vinci ş
Hayırlısı be gülüm :P
Filmde bakışa bakışa aşık oldular demek ki 😂😂
yakışıyorlar bence neden olmasın da bize ne😂
Hayatları goy goy bunların.
Ciddili aşık valla kıskandım şu an
Yazik kiza diyorum.
neden?
bilmem var sanki
Bence var
Bunlarda baydi
Itici