Burdan adamın nasıl gay olduğu fikrini çıkardınız çok merak ediyorum?
Gökkuşağı 🌈 eşittir gay demek mi? Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Gayet güzel bir şeyler yazmış. Üstelik bilgilendirme yapıp üstü kapalı bu algıya kapılan insanlara da giydirmiş.
Toplum olarak çok DAR düşünüyoruz. Bir gökkuşağına hemen gay damgalaması yapmak çok APTALCA!61 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu tarz yönelimleri hiç doğru bulmuyorum, tabii herkesin kendi tercihi, yönelimim karşı cinse tabii ki de, benim aşkım yok ama mor rengi severim 💜.😃
30 Yorumla
+1 yılŞu escinsel islerden uzaklasin bi abi ya videosu geldi aklima
50 Yorumla
+1 yılBen eşcinselliğin tıbbi bir açıklamasını hiç duymadım hiç denk gelmedim kesin bir bilgim yok ama olsa eşcinseller gözümüze sokardı bence sonradan olan psikokolojik bir şey yaradılıştsn gelen bir şey değil. Hem son zamanlarda baya arttı %80 nin özenti gerisinin psikokolojik olduğunu düşünüyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
500bin kişi üzerinde bilimsel araştırılması yapıldı yoh öyle birşey yoh 😀
- +1 yıl
Nasıl yani ne yok anlamadım😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. bugun de kız arkadaşıyla foto paylaymış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden hoşlanıyorum 💙
Yalnız şunu anlamiyorum murat başoglu mu ne bir ahlaksız vardi yiğeniyle teknede beraber olan o neyse buna da aynı gözle bakıyorum.
Zevkse tercihse ikisinde de aynı şey mevcut.
Akraba ama o bidı bıdısına girmeyin hiç inandirıcı değil bu savunma.
Yakının da olamiyorsa erkek erkeğe de olamaz abi. Bir amca yigenine cinsel dürtuleri olamazsa yanlışsa tersse, iki erkegin de birbirine dokunması ters normal degil.
Diğerine tüü diyen zihniyet buna nasıl alkış tutuyor anlamış degilim. Saygı duymuyorum
Ama beni de ilgilendirmiyor gitsinler yatak odalarinda arkalarini dönüp mikişsinler. Ööğk !10 YorumlaYa ben heteroseksüelim ama bence gay veya lez olan kardeşlerimizin de çeşitli sıkıntıları var. Genelde bakıyorum lezler zamanında bir erkeği sevip çok darbe yemiş veya anne sevgisi görmemiş insanlar. Gaylar da zamanında bi kızı çok sevip ağır acılar yaşayıp sonra buna yönelen veya baba sevgisi eksikliği çeken insanlar. Ben şahsen üzülüyorum onların bu durumuna ama eminim onlar da aniden seçmedi bunları.
20 YorumlaMerhaba,
Şimdi düşündüm de bu adamın bana yürüdüğünü! Yok arkadaş... saygım var ama hemcinslerim lütfen bana o gözle bakmayın bana göre değil :)))
#Just30 Yorumla
s +1 yılAh keşke bunları cesaret gibi algılamasak (ben direkt bunu düşündüm) bizler nasıl hetero olduğumuzu düğünle duyuruyorsak onların da hakkı.
30 Yorumla
+1 yılOlabilir.
Bana yürümediği sürece bir sorun yok.
Benden ve ailemden uzak dursunlar isterlerse gitsin Taksim meydanında mikişsinler beni bağlamaz!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlar hakkında hep yalan yanlış aslı olmayan haberler yapıyorsunuz, ben masterchefi izleyen biri olarak Barbarosu iyi tanırım, öyle biri olsa kendini belli ederdi..
Burada dikkat çekmek ve fenomen olmak için
İnsanlara zillet kılıfını giydirmeyin,
Bugün gülerek eğlenerek paylaştığın bu yalan haber,
Yarın ağlayarak acı çekeceğiniz birşey olabilir.
Yazıklar olsun diyorum siz ve sizin gibilere...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler için tehlikeli durummu oluştu şimdi aklı olan uzak olur. Bi de gündem olmak için adına leke atılmasına göz yumacak paylaşımı yapacak kadar çıkarçıymış çıkarlar için kendini ve ailesini nelere maruz koyan insancıklar var. Ne diyeyim gündem olduğuna seviniyordur, kendisi umursamıyorsa erkekliğini banane.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki adam kendince güzel bir söz yazmak istemiştir, her şiirde, kitapta, makalede orda burda rengarenk ve gök kuşağı kelimesi geçiyor diye adam gay ya da Lgbt mi oluyor.
Yapmayın resmen adamın yazısını tevil etmişsiniz, biri sizin hakkınızda yalan yanlış haber yapsa hoşunuza gidermi bi düşünün.
Ben Barbarosun öyle olmadığına eminim ve kalıbımı basarım.
Belki sevmiyor olabilirsiniz kendisini ama,
İnsanların yüzlerine leke sürmeyin,
Ona değil sadece kendinize yazık edersiniz.00 YorumlaHeteroseksüelim işte. Başkalarının cinsel tercihi de beni ilgilendirmez.
30 Yorumla
+1 yılAseksüelim. Cinsel ilişkinin olmadığı ilişkiler tercihimdir. Benim aşkım da rengarenk, fakat bunu eşcinsellik anlamında demiyorum. Aseksüellik de LGBTİQ+ oluşumundan bir cinsel yönelimdir.
34 Yorumla- +1 yıl
@Exxennn Toplumun bilinçsizliği diyelim. Var olan bellidir değişik değil de normaller herkesçe farklıdır.
- +1 yıl
@Exxennn Saygınıza teşekkür ederim o halde. Ben sürekli kendimi açıkladığım için konu dahilinde her zaman bir temel içgüdü ile yanlış anlamış olabilirim...
+1 yılBu tarz durumlar doğustan degil sonra özenti olarak oluşuyor gay biseks lez vs benim gözümde sapkınlıktan başka birsey degil
10 YorumlaUff banane ne yaparsa yapsin gorusu ne olursa olsun ama bunu herkesle paylasmadaki amac ne ben gereksiz buluyorum.
Hani normal bir durum da degil anormal herkese soylemek cok sacma kendi icinde ne yasarsa yasasin10 YorumlaHahaha yani buradan cinsellik çıkartmak biraz tuhaf ama olabilirde. beni alakadar etmez kişisel. terxohler
10 YorumlaBu adamın böyle biri olduğunu asla bilemezdim :/ bu adam için hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Her neyse bu onun kişisel tercihi bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılMk böyle iypneleri, reyting uğruna TV ye çıkarıyorlar.. Sonra çoluk çocuk herkesi sapık zannetmeye başlıyor. Sapıklığı normalleştiriyorlar... RTÜK bunların kökünü kurutmalı.
25 Yorumla- +1 yıl
Barbaros'u pek sevmem ama homofobiksin bunu söyleyeyim bence bir psikoloğa falan git.
- +1 yıl
@gazimustafakemalpaşa Gtverenlerin reklamını yapmayı eleştirmek fabiklik mi?
- +1 yıl
Ben masterchef'te hiç lgbt propagandası yapıldığını görmedim, reklam falan yapılmıyor yani
- +1 yıl
@gazimustafakemalpaşa Sen düz mantıksın.. Göremezsin.
- +1 yıl
Ama en azından bir mantığım var değil mi? Senin gibi değilim
Aga o değilde birde bunun futbolcu versiyonları var, gayım diyen futbolcuyla aynı soyunma odasını paylaşmak çok rahatsız edici değil mi? Bu benim kız voleybol soyunma odasında olmam gibi, benim açımdan süper onlar açısında rahatsız edici 😂
00 Yorumla
+1 yılBence açıklamamalıydı, toplum ona karşı duracak şimdi.
Gereği yoktu.
Destekçisiyim, asla karşı değilim ama ilan edilmesinden yana da değilim, burası Türkiye.10 YorumlaRengarenk oluşu gaylikle ne alaka diyecektim ki girdim profiline baktım. Çok güzel bir açıklama yapmış ve “Kız arkadaşım benim gökkuşağım” diyerek tartışmalara son vermiş.
10 Yorumla
+1 yılNe güzel yazmış. Benim aşkım karşı cinse sadece dksjs
10 YorumlaBu zaten serhatla erayla çok içli dışlıydi xjfjggjgj
Bu arada sacma bence aciklamada ben gayim dememis ama. gokkusagi da onların simgesi ayoll kafam karıştı 🤷♀️00 YorumlaBana göre burada basit bir aşk edebiyatı yapmış. Rengarenk deyince gay mi oluyor? :D
20 Yorumla
+1 yılBunlar tesadufi seyler degil escinselligi topluma empoze etmek icin bilinclice yapilan seyler...
20 Yorumla
+1 yılToplumsal baskıdan dolayı çok abartılıyor. Evet tek bir renk için acı çektirdiler.
20 YorumlaAdam gay olduğunu söylemiyor anlatmak istediği herkes aşkı tek renk görüyor ama benim için rengarenk diyor ve kız sevgilisi var
00 Yorumla
+1 yılBana çok şov gibi geliyor bu durum. Herkes seçimini kimsenin gözüne sokmuyor sonuçta bizide hiç ilgilendirmiyor zaten
00 YorumlaAdam açık açık escinselim dememiş ki sadece onu ima edebilecek birkaç şey söylemiş ki bence gündem olmak için özellikle öyle demiştir
00 YorumlaYok baba ben sadece siyah renk seviyom, gokkusagi doga da guzel, herkesin kendi tercihi beni baglamaz..!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sifa versin. Kimsenin hakaret etme, rencide etme hakkı yok. Her hastalık, herkesin başına gelebilir. Psikolojik hastalıklar da buna dahil... Allah tez vakitte şifasını versin inşallah. 😔
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yobaz mi bunu söyleyen sen misin şu yoruma bakar mısın insan gibi karşılık vermek zor gelip hayvn gibi yorumuma karşılık vermişsin asıl yobazin açıklaması sensin beni ilgilendirmez insanlarin ne halt ettiği aşağıda bir dünya iğrenç vs gibi yorumlar gördüm burda arkadaş nazikçe yorum yapmış o yorumları okuyup daha da insanlar kötü hissedecek kendisini düşüncesiyle yorumumu yazdım ayrıca bu benim ya da onun bunun fikri olabilir sen medenice karşılık vermek yerine bu şekilde insan dışı bel altı yorum yaparak kültürsüz ve yobaz olduğunu kanıtlamışsin zaten buna yönelen sonradan psikolojik bunalıma giren çok yakın bir tanıdığım vardı gözümün önünde ve bu kız tedavi oldu şu an eski durumuna döndü bazı insanlar tercih bazı insanlar psikolojik ben bilim adamıyım mi dedim sana ayrıca pis yobaz sana ne benim fikrinden sen hakaret edecek hakkı kebdibde nerden buluyor sun
- +1 yıl
@Busiiiiy
1. Topluma kazandırmak ne demek? O insanlar hatalı çarpık yaratıklarmıki topluma kazandırma çabası içersindesin? Sizin gibi insanların dışlamaları olmasa zaten gayet güzel topluma entegre bir şekilde yaşayabilirler.
2. Nazikçe yorum yapmış dediğin arkadaşın onları hastalıklı bireyler ilan etmiş. Bilim tam aksini iddia ederken.
3. Bir insanın hastalıklı olduğuna karar vermek fikir özgürlüğü değildir. Hastalık bilimle sınırları çizilebilen net bir olgudur. Senin görüşlerine ihtiyacı yoktur bilimin.
4. İnsanların seçimlerini hastalık veya kusur olarak görmek medeni bir davranış olmadığı gibi yobaz bir düşüncedir. Yobazlara karşı en iyi silah kendi silahlarıdır.
5. Sen o insanlara hastalıklı ve kusurlu lafını kullanabiliyorsan, o insanların fikirlerine saygı duymuyorsun demektir. Bu durumda benimde senin "saçma sapan" bok çukurundan çıkma fikirlerine saygı duymamı bekleme.
6. Asıl hastalık bilimin aksini iddia etmektir. İnsanların tercihlerinden dolayı zavallı olduklarını düşünenlerdir hastalıklı olanlar. Tedavi olmanı öneririm. Belki seni topluma kazandırabiliriz. - +1 yıl
Bok çukurunda boğul inşallah benim çok sevdiğim bir arkadaşım psikolog ve bazı terapilerden sonra fikri değişti bazı insanlar ihanet veya başka şeyden dolayı tercih değişiminde başvurabiliyor bunu biliyor musun peki banane herkes mutlu olduğu hayatı yaşasın kardeşim herkesin kendi tercihi ya da bir şeylerin sebebiyet vermesi ben bilgi sahibiyim de demiyorum ne olduğunu da bilmiyorum bile çevremdeki bir insanın gerçekten değişimine şahit oldum he elbette olduğu gibi kabullenmek en doğru olan bu arada topluma kazandırmak tan kastım onları otekilestirmeden davranmak ünide bir çocuk bu sebepten okulu bıraktı ve bu da benim can dostumdu bu insanların dışarıdaki hayatta başarılı olmadikca saklamadan iş bulması bile zor oluyor çünkü asıl yobaz insanlar saygısız davranıyor sen beni anlamayarak üstüne karşındaki insana aşağılayıcı ve pisce yorum yapmadan derdini anlatsan sana da saygıyla cevap gelir aksi halde bok yeme orda kal
Cevap sahibi+1 yıl@Busiiiiy Teşekkürler 😊😇
Cevap sahibi+1 yıl@HisterikAnarşi Ettiğin beddua keşke gerekli zamanda gerekli kişiye olsaydı da su an burda kendini böyle rezil etmiyor olsaydın. Sen de hastasın. Sana da Allah sifa versin
+1 yılO neki bizim mahallede bir adam var dalgayı ağzına alıyomuş nası yapıyo lan
10 YorumlaBencede askin rengi rengarenk, umarim toplum tarafindan dislanmaz ✌️
10 YorumlaAşkın rengi yoktur. Yüreklilikle korkmadan açıklayabildiği için içten bir şekilde kutluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende anlayamadım ama gökkuşağını kullanıyorlar onlar yani lgbt
10 Yorumla
+1 yılPembe seviyorum
Pespembe dudaklar tek çizgi
@jcometopapa11 Yorumla- +1 yıl
İmmmyeahhh
Herkes özgür beni ilgilendirmiyo basın açıklaması yapmaya gerek yok ama hahah
10 YorumlaYa biz kimiz ki insanların cinsel yönelimini doğru ya da yanlış şeklinde yorumlayalım? Ben kimim ki bu konuda bir fikrim olsun?
Bir sezin karameşe sözü der ki" bu sabah yemekten önce su içenlere bakış açımla aynı" asafafah20 Yorumla
1 yılCesareti için tebrik ediyorum ama bundan sonra kolay bir yaşamı olmaz
00 Yorumla
+1 yıllgbt haklarını savunmak için lgbt birey olmak gerekmiyor barbaros hetero..
00 Yorumlatam onu dememek istememiş olabilir ama yönelimine saygımız var,
00 YorumlaTercihlere saygımız var. Yani açıkçası kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun, kimse tercihlerinden dolayı şuçlu gibi görüşmemelidir
00 YorumlaYani ne diyebiliriz ki, bana uzak Allah'a yakın olsun :D
00 Yorumla
+1 yılRengarenk hayatında başarılar o halde diyecek çok fazla bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kendi şeyi. Benim aşkım da rengarenk ama heteroseksüel olanından
00 Yorumla
+1 yılİtiraf diye bir şey yok burda, burdan nasıl gay olduğunu çıkarmışlar acaba 🤔🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Üstü kapalı bı şekilde anlatmış bunu anlamayan da yane hem LGBT bayrağı var gökkuşağı 🌈 onları temsil ediyor gibi bı şey
+1 yılBen aseksualım mk Allah hepinizin belasını versin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu gökkuşağı simgesi neden bunların olsunji niye ben kabul etmiyorum bunu. Bu yüzden kullanamaz oldum.
10 YorumlaOff, iğrenç yahu.. bize ne bana ne, erkek erkeğe iğrençlik...
10 Yorumla
+1 yılGerçekten okudugunuzu anlamıyorsunuz heralde. Adam gay oldugunu falan aciklamiyor, kız arkadası var ve benzer bir gökkusagı kullanan mesajı o da paylastı. Ha gercekten gay olsa ve bunu aciklasa da bunda magazin olacak bir sey goremiyorum?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bişey yok 👇🏻
01 Yorumla
+1 yılgüzel ve yakışıklı olan herkesi severim ayırt etmem
10 Yorumlaişimiz gücümüz yok aşka vr skşee renkmi verelim
al senin olsun rengarengin00 YorumlaPeee adam sanki devrim yapacak ideoloji anlatıyor. Yazık. Bozukluk yani bu. Bi adam da kalkar ben kendimi kuş gibi hissediyorum diyip dala tünese mantıkmı arıyıcaz ona
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşının gökkuşağı olduğunu yazmış storysinde ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu felsefi bi açıklama mı yoksa gerçekten ben eşcinselim demek mi emin değilim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeziyordum bir şeyler... kendini malzeme etti aptal
00 YorumlaLez değilim a o nasıl hem lez ler hem gay ler bize saygı gösteriyosa bizimde onlara saygı göstermemiz lazım desteklemiyorum ama saygım sonsuz
10 YorumlaBöyle bir şey yok kız arkadaşı olduğunu da açıkladı illa gökkuşağı emojisi koydu rengarenk dedi diye millet anlam çıkarıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgayim dememis. ayrıca gay olsa ne olacak böyle seyler doğumdan beri bizi takip eder. ben de biseksüel olarak hayatıma cok mutlu devam ediyorum sizi homofobiden arındırmak istiyorum🏳️🌈sevgiyle kalın. :)❤️
10 Yorumlaİyide destek vermiş ben eşcinselim dememiş ki.
20 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat