Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu fotoyu çekmek için 1 gün aç kalmıştır dümdüz göbek olması için. Ben de zayıf fizikli biriyim. Aslında tamamen genetik bir durum ince fizikli bir kadın. Akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemeyip sabah kalktığımda benim de bu düzlükte oluyor 😂 o yüzden garip gelmedi bu fotolar bana ama. Daha çok o bacak boyu dikkatimi çekti benim 😻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yine kalorili yiyeceklerimi yerim o sorun değil de boydan fotoda sanki fotoşop var gibi geldi bana.
Bel ve pubik kısmı birbirinden fazla uzakta sanki.
Masallah diyelim de yani şimdi o kısmı aşağıya dogru uzatmışlar gibi.
Sadece bana mı garip geliyor yahu orası? Kadının şeyi neden o kadar aşağıda?
#Cassie00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
48Cevap
Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. Evet yemeye devam manken değilim sonuçta
30 Yorumla
+1 yılBen bu kadını itici buluyorum ablasını da aynı şekilde. Kusursuz bir fizik yok yalnızca fit diyelim biz ona. Harcadıkları milyonlarca dolarlar ile beslenmelerine dikkat ediyorlar. Lüks içinde elde edemeyecekleri hiçbir şey yok neredeyse. Bunlar ile kendini kıyaslayan insanlar temelde psikolojik olarak etkileniyorlar. Gerçek bakış açısına değinirseniz fit olmak elinizde. Özenmek yersizdir. Spor salonuna gidin, diyetinizi uygulayın. Ünlüler şişirilmiş balondur, idol olamaz birçoğu.
51 Yorumla
+1 yılKadının bacak boyu benim toplam boyum kadar. Lanet gele böyle düzene. :/
153 Yorumla- +1 yıl
Sen daha güzelsin ondan
- +1 yıl
@Allen_Queen taş olursun kız deme öyle fjdggk
- +1 yıl
Ayn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedir bu güzellik algıniz anlamıyorum ki herkes bu kadin gibi güzel ve fit olmak zorunda mı kilolu insanlari bu şekilde rencide etmeye kimin hakkı var kişiler kendi ozelinde guzeldir güzellik algısı görecelidir şekilci olmaktan vazmigecsek acaba kalıplara sokmasak mı kadınları zekaya saygıya baktıktan sonra mı fiziken değerlendirsek acaba duyar falan kasiniyorum bu ara da kalıplara sokulmaktan bir kadın olarak nefret ediyorum
30 Yorumla
+1 yılbenimde işim gücüm olmasa bütün gün fitness kassam bende de olur. türkiyede yaşadığınızı unutmayın. hayatta kalmak için çalışıyosunuz
40 Yorumla
+1 yılYüzü de cok guzel bu kadının ama her seyi niye yemeğe bağlıyorsunuz kemik yapısı zarif bi kere bu kızın kilo alsa bile hos durur :)
30 Yorumla
+1 yılBiz Anadolu'da doğduk, burda sevmek, burda ölmek isteriz yeğen. Ama her canliya da vardır hurmetimiz. Çıplaklık'ta güzellik aramayiz da hasılı
10 Yorumlaİmrendim kadına resmen müthiş yahu ben de dikkat etmeye çalışıyorum ayrıca pilatese gidiyorum yaza az kaldı
10 YorumlaBumu sahane fizik kemikleri sayiliyo ve kadın dediğin etli butlu olur bedava verse yapmam kemik yığını
10 Yorumla- Magazin konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapak kereviz sapi mi kemirek? Bu kadinin yedigi yemekle kuşu doyuramazsiniz. Bir mankenin gunluk 1200-1400 kcal aldigi bilinen bir sey. Hicbir sebeple ac kalamam, ki zaten boyle zayif fizik de sevmiyorum, fit severim.
00 Yorumla Fiziği ablalarına göre güzel bacak boyu çok uzun keşke yüzünede estetik yaptırmasaydı eski yüzü daha iyiydi
00 YorumlaBakakaldım valla. :DDD
Karnı sanki içine çekilmiş gibi duruyor ya, ben olsam lapa lapa yağ kütlesi. D:DDD00 Yorumla
+1 yılbir sinem etmez

sinem aşkım <3
00 Yorumla
+1 yılBence bu biraz genetik. Bu kadından daha güzel kac kızla beraber Olmuştum. Ve gayet bu kadindab daha güzel fizikleri vardı. Bu kadın ne 😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda bu tarz fiziği beğenmediğimden ben oldukça kötü buldum ama tabikide estetik zevkler, beğeniler kişiden kişiye göre değişir.
00 YorumlaMagazin konusunda 978 cevap paylaştı. İskelet gibi ama bende böyle olmak istiyorum, bu tür fizikli kadınları çok kıskanıyorum 😁 hem onlarda arada kaçamak yapıyordur
05 Yorumla- +1 yıl
Bu mu iskelet gibii heralde beni görsen kağıt gibi dersin 53 kiloyum
- +1 yıl
www.google.com/search
Fiziği kemik gibi değilde fit ve güzel
Hay maşallahhhhhhhh tütüttüüüüüğüü
Bacısını ve kendisini sevmem ama karının fizik de bayağa emek var00 Yorumlaİnstagram'dan takip ediyorum, kadın gerçekten çok güzel maşallahı var. Ama keske resimleri görmez olaydım çünkü iştahım kesildi 😂
00 Yorumla
+1 yılCok sagliksiz duruyor bir yerde okudum regl bile olmuyorlarmis bunlar
10 Yorumla
+1 yılİğrenç
Türk kızı işte ya
Hafif etli butlu olucak tribide çekilir baş ağrısıda habu ne ya18 Yorumla- +1 yıl
Adamsın👍🏻 Türk kızı baş tacıdır.
- +1 yıl
Asla değişmem
Açık konuşuyorum Rus kızı Ukrayna vs vs hiç biri ilgimi çekmiyor nazı tribi cilvesi herşeyi Türk kızı - +1 yıl
Takdir ettim seni. Ülkemizin erkekleri rus kızları diye ölüyorlar ama sonra gidip türk kadınlarıyla evleniyorlar. Çok değişikler ya.
- +1 yıl
Ayni şey bayanlar içinde geçerli kaslı yakışıklı çiğ adamlıktan nasibini almamış erkeklere ağız suları akar önce. Sonra adamlık ararlar erkek olmak cinsiyet meselesi adam olmak kadınına sarılabilecek ona düşkün olucak sebatkar olucak sahip olucak biri istemeyip yakışıklı olsun kaslı olsun zengin olsun mantığındalar. Erkeklerde Rus latin ne barsa bakar ya Bunlar kadınsa Türkler ne der ama kurban olsunlar Türk kızına. Ona bakacak yemeğini yapıp verecek ilgilenece hasta olunca başında kalacak gene Türk kızı
- +1 yıl
Bir noktada haklısınız bir noktada haksızlık tüm dünyadaki kadınlar iyi veya güzel olabilir evet Türk kadınlarına haksızlık yapmaları yanlış
Ama şu söylemde yanlış yemeğini yapacak ilgilenecek onlarla türk kızı karşılıklı ilgi olmalı aksi taktirde türk kızıyla hizmetçi olmaları için onlarla olduklarını gösterir - +1 yıl
Yanlış anlaşıldım bu yükü yalnızca Türk kızına yıkmıyorum. Şahsen söylüyorum benim diyen hamarat kızı cebimden çıkarırım yemek konusunda anlatabildim mi
- +1 yıl
Berivan hanım anlaşamıyoruz sanırım. Yemek yapma konusu sadece emsaldi Yük eşit olmalı kadını erkeği yok hem fikiriz buhda sıkıntı yok. Bunun bilincinde olarak kendimi geliştirdim anlamında yemek yapabiliyorum örneği verdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu fizik mi harika 😂 iyi güldğm
İstediğimide yerim kime ne zayıflık sağlıklı olmak değil bende yerim yerim kilo almam sporla daha da fitleşirim ama bu kızda spor fiziği yok10 Yorumla
+1 yılYere çökmüş gobek yok , kendimden soğudum yine hgfds
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşımızda yürüyen bir iskelet var. Mide bulandırıcı. Ne göğüs, ne popo hiçbirşey yok ilgi çekici. Böyle kadın olmaz, berbat görünüyor
20 Yorumla
+1 yılBu kadının sahip olduğu imkanlara sahip değilim istesemde onun gibi olamam
00 Yorumla
+1 yılCehenneme odun lazım göstersin dünyada çıkmaz cezası xTen
00 YorumlaBen bu kadindan daha seksiyim bu mu güzel vücut smdmemdmdmdmwdmsm
00 YorumlaO fiziğiyle para kazanıyor benim derdim ne ki yer içerim tabi😅
00 Yorumla
+1 yılBende yemeye devam ama 45 kiloyum zaten sorun olmuyor
00 YorumlaBence o kadar şahane değil, Şeyma Subaşı bin basar buna.
04 Yorumla
+1 yılHdkwksjdnfkmy evet ben kalorili yiyecekler yiycem mutsuz abla
00 YorumlaKusursuz gerçekten. Ama kardasian ailesinden gelemesi enteresan.
00 Yorumlaharika fiziği var güzel kadın profesyonellerle çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinden bir metre önde giden göbeği ile bizleri beğenmeyen Türk erkekleri bunu beğendi kdjkds.
Devam valla halimden memnunum ben. Aşırı zayıf olacağım diye güzel tatlardan mahrum kalamam.00 Yorumla59 kilo olan ben bu fotoğrafı görmek istemiyorum 😔😔😪😭
01 Yorumla- +1 yıl
😅 bence şükret haline ben 53 kiloyum
+1 yılGüzel kız gerçekten. Evet kalorili yiyeceklere devam dksjns
00 Yorumla
+1 yılBu kadar da zayıf olmaya gerek yok be. Ama vücut güzel, biçimli, ateş ediyor. 👍
00 Yorumla
+1 yılAğzımın tadı fiziğimden daha önemli bana göre obez olmadığım müddetçe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zaten içlerinden en güzel olanı. Arkasındakileri düşündüm de bu kadın bana hem karakter olarak hem de fizik olarak iyi görünmüştü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk zayıflıkla estetik bir değil ki buna güzel demek için uzun süre yokluk çekmek lazım bence
10 Yorumla
+1 yılEvet, yemeğe devam... Her daim vücudum fit... Şimdi git...
10 YorumlaBu bana asla dayanmaz. Zayıf çelimsiz enerjisiz ve güçsüz. Konu sadece görünüş mü?
00 Yorumla
+1 yılhem zengin hem güzel hem seksi her erkeğin rüyasında ki hatun xD
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılManken değilim manken menüsünden banane. O fizik için para alıyor öldür aç kalmaz😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy disinda ayni fizige sahibim cokta wooouuuvv bi fizik degilll genşleeerr
00 YorumlaMaşş çok iyi, bende böyle olurum diyenlerin boyu 1.50 🤣
00 Yorumla
+1 yılKendall jenner ın boyu ve kilosu kaç? Çok fit ve sportif duruyo acaba benden uzun ve ağır mıdır? Boyun 173 kilom 53
113 Yorumla- +1 yıl
179 boy 55 kg falanlar
- +1 yıl
Oha ya resmen uzun ve ağır benden 😅
- +1 yıl
@Blodymarryy bişey sorabilir miyim?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Senin boyun ve kilon kaç bide pp de ki sen misin?
- +1 yıl
174 ve 60 kiloyum
- +1 yıl
Pp de ki ben degilim ah keşke olsam
- +1 yıl
Ooo senden benden uzunsun ve ağırsın 😅 çok zayıfım yaa
- +1 yıl
Evet pp de ki kız baya güzelmiş allah sahibine bağışlasın maşallahı var
- +1 yıl
Evet sagol bu arada çok zayıfım falan diye üzme kendini ozguven tüm kusurlari kapatır kendin ol yeter seni dünyanın en güzel insanı yapacaktir
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel sözlerin için umarım diğer insanlarda bu şekilde saygı ve öz veri ile karşılar
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBu kadın niye her gün gündemde niye her gün karşıma çıkıyo mk ya
21 Yorumla- +1 yıl
Znsnkx
+1 yılBunlar heryerlerini yaptırıyorlar be. O para bende olsun bende müq bir gacı olurum yani.
28 Yorumla- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
Maalesef. Çok yapma duruyorlar doğaldan yanayım her zaman. Allahın yaptığını niye bozarlar onu da anlamış değilim.
- +1 yıl
Kötü yola düşmüş onlar.
- +1 yıl
Aynen
Çok zayıf ya ben sevmedim bizim türk kızları daha güzel valla değerlerini bilmek gerekir
00 Yorumla
+1 yılGerçek olamayacak kadar kusursuz barbie gibi fake gibi ya
11 Yorumla- +1 yıl
Yok yok değil ya ama. omadar zayıflık hiç iyi değil ama. onlarda kilo olmamalı yoksa iş alamazlar
+1 yılKadinin iç organlari yok
20 YorumlaGüzel değil ten rengini de begenmiyorum hiçte kadınsı değil bence kemikleri sayılıyor ve çok uzun
03 Yorumla- +1 yıl
Okadar çok zayıflık bende sevmem. ya birazcık. kilo olmali
- +1 yıl
Soledim. sadece
+1 yılÇıplaklık ortalığı yakmak oluyor. Çok ilginç.
40 Yorumla
+1 yılBana göre şahane değil
20 Yorumla
+1 yılYakarım zjwklslwlsk @whereismymindamk
20 YorumlaBizim göbekli kızlarımız daha güzel
20 Yorumla
+1 yılucuz etin alıcısı çok olurmuş
10 Yorumla
+1 yılSevmem boyle kuru ları.
10 Yorumlao ne laaa öyle kürdan gibi karımı olur mk
10 Yorumla
+1 yılKusursuz degil göğüsleri küçük