Magazin Duygu Özaslan sanki atı andırıyo at suratlı değil mi sizce? Benim makyajsız kilolu halim hepinizden güzel gibi bi şey demişti? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet at suratlı Hayır değil güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Duygu Özaslan sanki atı andırıyo at suratlı değil mi sizce? Benim makyajsız kilolu halim hepinizden güzel gibi bi şey demişti? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uyumayankız25 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Çok çirkin ya, kendi ciddi ciddi güzel görüyor şaka gibi 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yalnız güzel bulan da az değil nesini beğeniyolarsa Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Cirkin ama at suratli buna denmez. Uzun suratlilara denir. Bunun yuzu biraz toplu bile. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl bunun uzun ya Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Degil. At suratli dedigin Sarah Jessica Parker gibi olur. Yorumla Soran +1 yıl sarah jessica parler yine de seksi çekici bi kadın özellikle seks and the city yıllarında çok havalıydı. duygu spastik gibi bi şey. Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Mesela "at suratli" olmak. Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bir türlü ısınamadım şuna. estetik anlayışımı karşılamıyor maalesef güzel bir kadın değil ama bakımlı. 1 0 Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl bu kızı hiç sevmiyorum sonradan görme abuk subuk hareketleri var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu güzel bulan bir göz doktoruna görünsün derim. İçi de dışı da sahte çirkin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok çirkin ya, kendi ciddi ciddi güzel görüyor şaka gibi 😅
yalnız güzel bulan da az değil nesini beğeniyolarsa
Cirkin ama at suratli buna denmez. Uzun suratlilara denir. Bunun yuzu biraz toplu bile.
bunun uzun ya
Degil. At suratli dedigin Sarah Jessica Parker gibi olur.
sarah jessica parler yine de seksi çekici bi kadın özellikle seks and the city yıllarında çok havalıydı. duygu spastik gibi bi şey.
Mesela "at suratli" olmak.
bir türlü ısınamadım şuna. estetik anlayışımı karşılamıyor maalesef güzel bir kadın değil ama bakımlı.
bu kızı hiç sevmiyorum sonradan görme abuk subuk hareketleri var
Bunu güzel bulan bir göz doktoruna görünsün derim. İçi de dışı da sahte çirkin.
Bu kız kendini güzel mi sanıyo😂
Çirkin evet
Evet