Magazin Sizce hangi ünlü sanatçı daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rihanna Ariana Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi ünlü sanatçı daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Ariana ne mk silik bir tip. Hele Rihanna'ya baksana, at gibi karı... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl valla bence de. bugün bi arkadaşım tam tersini söyledi ariana daha güzel diye bunu tartıştık jajjdkjdjs rihannayla nasıl kıyaslarsın dedim ben de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yani sorman saçma tabii ki rihanna. ariana onun yanında fareye benziyo. 1 0 Yorumla
reginaphallange Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl yahu rihannanın yanından nerdeyse hiç kimse geçemez zateen :') 1 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ikisinide beğenmedim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl rihanna nasıl beğenilmez ya melez bomba resmen egzotik bi afet Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl iğğğ :) Yorumla Soran +1 yıl taş bebek. sen zevksizsin o zaman Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl zevkler ve renkler tartışılmaz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ariana ne mk silik bir tip. Hele Rihanna'ya baksana, at gibi karı...
valla bence de. bugün bi arkadaşım tam tersini söyledi ariana daha güzel diye bunu tartıştık jajjdkjdjs rihannayla nasıl kıyaslarsın dedim ben de
yani sorman saçma tabii ki rihanna. ariana onun yanında fareye benziyo.
yahu rihannanın yanından nerdeyse hiç kimse geçemez zateen :')
Rihanna
Rihanna ❤️
ariana bana güzel gelmiyor pek
ikisinide beğenmedim.
rihanna nasıl beğenilmez ya melez bomba resmen egzotik bi afet
iğğğ :)
taş bebek. sen zevksizsin o zaman
zevkler ve renkler tartışılmaz.