AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Ne kadar kolay hale gelmiş birine/bir kuruma çamur atmak. Yazık valla ya, hiç utanması da yok..
Çirkinliği üzerine konuşmaya gerek yok bence.
Yazık böyle tipler de kaideye alınıyor.
tipini boşver karakteri çirkin zaten
@dilaragokkkk hocam zaten yaptığı şey için çirkinlik dedim.😏
Zira görsele bakıp yüzünü görme ihtiyacı duymadım 😅😅
Vallaha grandyazici cok iyi yapmış 🙏🏼 o zqman her takipcisi cok olan bedava konaklasın oldu...
Herşey tamam da bu influencer ne oluyor orayı çözemedim
Şu sürekli fotoğraf atan ve çok fazla beğeni alan ve bunu ticarete dökmüş kişi artık fotolarında ürün reklamı felan da yapıyor. Zengin lüks hayatları ile ön plandalar.
Böylelerini ünlü yapanların suçu. Ne büyük ahmaklık ya
konaklama tesisi davet etmediği sürece kafasına göre gidip ben bloggerım deyip kalamaz ki öyle...
influencer ne olum, benim otelim olsa bende parasını alırım :D reklam yapacaksamda parasını verir yaptırırım sana mı kaldık mq
Hayır tabiki konaklama yapacaksa herkes gibi ücretini ödemeli
Piyasa bu durumdayken millet hala çıkar ve tatil peşinde bu covid sadece fakirler için geçerli ve yasaklar fakirler için var zengin zaten bir şekilde istediğini gene yapıyor
Influencerlık bence bedavacılık. Zaten bu insanlar ne yapıyor da diğer insanlar tarafından takip ediliyor ki, bana da imkan verilsin beni de takip etsinler ben de gezer gezer her yeri tanıtırım. Bu kişilerin özel olarak yaptığı bir şey yok bence.
Helal olsun otele. Böyle kendini bilmez kibirli p¡çlere en doğrusunu yapmışlar. Seni kim niye bedava misafir etsin alagawat!
Bir influencere bu yapilmamaliydi çok ayip etmişler yaani influencerler bunun intikamini çok fena halde alirlar ben size diyim yaani :):)
Oldu yesin içsin bedava nerde öyle dünya iki katını alsınlar
Niye bedava konaklatıyım. Onlar kim? Adamlar donuna kadar alır umarım kızın da aklı başına gelir
Fiyatı ucuzmuş. Konaklama bedeli karşılığında reklam yapmaya çalışmak ve üç kuruş para ödemek zorunda kalmak < zorunluluktan bedenini satmak
Keşke şu dünyada adalet olsa da böyle beyini olmayanları böyle dava edip süründürseler. Kendilerini bir bok zannediyorlar.
Benim otelimede gelsin ben ona neler yaparım neler.. ama bu isi bırqkır sonrasında
Parasız otel mi var ya mal ya bura da ki oteller daha kapıya inince alıyor parayı otel=para demek.
Bence kadın haklıdır. Türkiyede verilen paraya deymeyen bir çok işletme var.
adı mikrop adına benziyo ewela nikini bi degissin bos beles yasamayi bi gecsin
tam bir komedi. hiç bişeyimiz orjinal değil herşey yapmacık
Keşke bu influencer midir be boklarsa hepsi yok olsa. Bi yararları yok ama sürekli boş yapıyorlar
Hayır bedava olmaz asla. Ben parayla bile konaklayamıyorum. Bunlar bedava diye yüzsüz yüzsüz utanmadan hareket ediyorlar.
Valla yazık, hayır, desem ki otel kötü, tamam, göz var nizam var, yazdığı sanki pansiyon, bu kadar kolay olmamalı.
influencer diye bi şey olması baştan saçma zaten buna da mantıklı diyemeyeceğim
Bu Sosyal Medya bazı insanları mallaştırıyor.
tipik bir beleşçi işte
ben olsam ayağına siktiririrm kadinin
İnfluencera ihtiyacımız yok yorumlar yeterli.
Otel iyi yapmış. Kim ki o şahıs ben tanımıyorum
Boyle seyler cook oliyor, sosyal medya uzerinde
Ben olsam tekme tokat atardım😀
İyi olmuş bu beleşçiler çok olmaya basladı zira
Ne güzel rezil olmuş kezban😄
Kedi ulaşamadığı ciğer mundar der.
こんにちは kadın çok haksız
Ayıp etmiş otelin yerinde olaydım daha ederdim
Boş beleş biri sanırım.
Alayı aynı kakanın laciverdi
Bedava konatlatmak zorunda mı ya
Böyle mallar var. Hep te olacak
Kendini ne saniyorsa artik
Babasının otelimiymiş
Bunun gibi kahpeleri göz onune sokanlara sokayim:D
Adam dikmeye yer arayan çok buda onlardan
kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş o hesap
Bunlar. gercekse inşallah gereken cezayı alır
Kedi erişemediği ciğere mundar der.
Ücretsiz? Özelliği neymiş?
3-5 takipçi yapan sanki ülkeyi yönetiyor
Bunları bunlara alıştıran millete yazıklar olsun
otelin duruşunu beğendim..
helal olsun..
Afedersiniz fe bunun gibi yaratiklarla dolu piyasa
Neremle gülsem ki 😄😄😄
Gülünecek bir şey yok. Çay içelim. Bizi aşan şeyler.
Sonraki yazdigini anlamadım ama gülünecek bişey yok derken sana ne benim neye ve nasıl güldüğümden. Git çayını ahbaplarinla iç 🙋🏻♀️😄
Ağlanacak halimize gülmeyelim dedim. Böyle durumlar çok absürt. Ayrıca ahbabım yok thanks.
Senin ağlanacak halin var ise bilemem otur ağla kendi haline. Ben niye ağlayayım ki 😀 Yaptığım yoruma gereksiz şeyler yazmasan mı diyorum 😏
Sen salak mısın? Ben geneli kast ediyorum ve de söz deyimi ile diyorum. Oku bana çeviriyorsun. Ayrıca yorum yapmışsan altına gelecek yorumları da göze almışsındır. Kime göre neye göre gereksiz. Gizli profille ordan perde ardındaki gölge oyuncuları gibi halde hale bürünüp gel de burda ahkam kes. Bi acayipsin 😅😅😅
KS de moda mı oldu ne? Tapulu malıymış gibi bir de yorum yapmasan mı diyor. Canım isteyince yaparım istemeyince de yapmam. Sana ne. 🙄
Bana ne genelden gelipte bana genelden bahsediyorsun. Söz deyimini diyecek başka yorum mu yok ayrıca. Altına gelecek yorumları göze aldım evet ama salakça yorum yapanları göze almadım. Ayrıca canım isteyince yorum yaparım isteyince yapmam diyorsun da peki sana ne benim gizli ya da açık yorum yapmamdan. Soruyu soran kişi gizli yorumlara izin verecek şekilde sormuş ister yaparım ister yapmam.
Sen zaten bu kafayla çok ağlanacak hale düşersin ben de gülerim 😄 Benden söylemesi.
Kafamda ne olduğu sana niye batıyor? Sen kendi kafandaki işgüzarlık haline bak. Lakayt ve de laubali tavırları sevmiyorum beni buna zorlama işine hadi
😊
Lan dal. yaprak adama demezler mi benim neye güldüğüm sana niye batıyor da "gülünecek bir şey yok" yazıyorsun. 😂 Hem benim yorumuma atlıyor hem de hadi işine diyor.
Seni komik şey seni 😄
Uzatma istersen babys. Tadı kaçmasın. 🌼
Bugün yeterince boşa zamanım gitti Daha fazla harcamak istemiyorum. Bu yüzden beni daha fazla cevap yazmak zorunda bırakma Müco. 🌼🌼😂
Böyle s. okarlar işte adama. 😂😂😂 10 dakika önce yorum yapıyor uzatma diye.
8 dakika sonra yine bana bildirim geliyor yeniden başka bir yorum yazdığınla ilgili.
Harbi dal. yaraksin 😄
Sen harbi malsın. Son yorumu açıklamak zorunda bırakıyorsun beni. Ama bu zevki yaşatmayacağım sana. Zamanım yok diyorum sana. yaprak hastası her önüne geleni yaprak sanman da cabası. Yaraksız bırakma kendini bak başına vurmuş. 😂😂
Hadi Eyw babys
Pavyon kızları otele pra. ödemez influencer değil
Daha ağır bir tabiri var onun.
Bu infulucer kız kendini ne sanıyor ya
Kezban olduğu her yerinden belli
Ha buradaki fenomenler ha infuluencerlar kafa aynı
İnsana elbise bu kadarmi yakisir yaaa 🙏🏾🙏🏾
Ne boş insanlar var