Güncellemeler
+1 yıl
koyu kumral saçlı kızlar kendine sarışın diyor bizim okulda da öyle vardı
Güncellemeler
+1 yıl
ülkede sarışın olmayınca böyle diyor , arabız işte hepimiz kabul edin.!! avrupalı değilsiniz kezbbanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gerçek sarışın değil zorla kendine sarışın diyen egolu itici bir kız ama şu dediğine katılmıyorum sadece esmer ve kumrallar Ortadoğulu olmaz latinler var mesela esmer ve kumral olup çekici güzel olanlar yani ispanyollar, arjantinliler, brazilyalılar, hintliler ve her yerde hemen hemen azda olsa bulunalbilecekler yani sadece Ortadoğuda yok
O kadar önemsiz bir konu ki bunu düşünüp soru sormana şaşırdım.
Vay be, ciddi bir durum bu.
kompleksli.. 20 yaşında bazen 60 ını devirmiş gibi çoook şeyler yaşamış gibi çok hayat tecrübesi var gibide konuşuyor
canım da ondan çok şişiriyorlar onu
KISKANMA ✋⁉️
Bi bildiği...
Bi bildiği vardır Aleynanın...
bunu yazacağınızı tahmin etmiştim! Ben orta doğulu gariban türk ünlüleri kıskancak ucuzlukta değilim!!
Gagagagsggagsgsysys
Aleyna babbaa morum derse inanırım, laf yok babaya
sadece aleyna değil koyu kumral saçlı kızlar kendine sarışın diyor bizim okulda da öyle vardı
Türk erkekleri sarışın seviyor diye, normal olan tiplerini 2-3 level arttırıyorlar.
Mesela kanka biz kız var sarışın dese biri erkekler arsinda direk güzel algısı oluşuyor. Her rusu güzel görme de ondan.
ama ruslar ın çoğu güzel!! türklerin çoğu çirkin ve kara
Çoğu güzel değil. Güzel kız fazla diyelim. Ruslarda orijinal kirpiği olan bile çok çok az.. korkunclar
Anlamıyorum bir milleti yerme çabamız neden her yerde güzel ve güzel olmayan çıkar ruslarda da Türklerde de bana göre Ruslar tek tip ama güzelleri vardır mutlaka ama Türklerde de güzel var onu geçtim tek önemli olan fiziksel görünüş değildir kalptir sjekö55dd
Ağla kompleksli
Dilin kemiği yok 😂
Çünkü değişik
Neden peki ne zorları var dkadasdasda
kezbanlar!!
Mesaj atabilir miyim sana düşüncelerin baya ilgimi çekti
Derdin ne manyak
ananınn amciginii yalarımm
Derdine sokuyum
Tuhaf.
E bundan sana ne
Ergen olduğu için
21 yaşında ki birisi ergen midir?
seninle yaşıt !!! o ergense sen nesin !! kıskanma taş gibi hatun, şişkosun diye kıskanma çakma sarışın karı !!
çeneni sikeeyimm!!
yüzünün şekli iğrenç, şişko ve çenen çıkık!! çeneni sikebilirr miyim?
Bak işine enin gibilerin seviyesine düşmem ben hadsiz.