Bak şimdi sana yöntemleri sayıyorum. -ilk önce saç diplerine bak belki dip boyası gelmiştir ve boyamamıştır böylece anlarsın. -sonra kaşlarına bak koyu renkte ise doğal sarışın değildir bunu artık akıl ediyorlar gerçi. -sonra da kirpiklerine bak özellikle makyaj yoksa. koyu renk ise doğal sarışın değildir. -kirpiklerinden de maskara varsa elinde kolunda bulunan türlerine bakabilirsin ama onları da akıl edebiliyorlar ama genelde bir yerden açık verirler 😄😄
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önündekilerin hiç biri sarışın değil. Anlayamazsın çünkü kaşlarını bile boyuyor bazıları boyamaya larda çok komik toplama bilgisayar gibi oluyor zaten😂
Bir Bayan kuaförü olarak sana tavsiyem eger uzun sureli gördüğün biriyse az bir süre sonra dip boyası gelecektir ordan anlarsın :) yok sadece yolda geçerken görüyorsan türkiyede doğal sarışın çok az kaşlar biraz belli edebilir :)
Türkiyede yasıyoruz bir iskandinav ülkesinde değil ve bu kadar acık renk saçlı kız binde birdir dipleri koyuysa çakmadır kaşları koyuysa çakmadır ten rengi esmerse çakmadır ama hem kas rengi acık hem ten rengi açık artı gözleri renkliyse o büyük ihtimal doğaldır
Doğal durmaz diplerin koyu olması muhtemeldir kaşlar boyalıdır ki haliyle o da doğal durmaz. Oreal ve açıcılar saçı fazlasıyla yıpratmıştır oldukca yorgun ve zayıf görünür haliyle ne kadar düzleştirici maşa etkisiyle kamufle edilse de
sen milletin popona hayvan gibi bakimca otobuste hayvanca zevkler ararken birsey yok suratlari bile belli degilken ben fotograf cekince mi suc oluyor ulan!, yari insan yari elf once kafana takistirdigin copleri dok sonra gel bana ders ver...
En İyi Cevaplar