Magazin Stoya doll sizce güzel bir kadın mı ☺️ ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi mesleği yaptığını çoğu kişi bilir. ☺️Ben çok beğeniyorum çok güzel ama Türkiye meseleleriyle neden bu kadar ilgilendiğini anlamıyorum 🤔Makyajsız, çoğu zaman makyajsız zaten çok doğal ☺️ Stoya doll sizce güzel bir kadın mı ☺️ ? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Mesleği akademisyenlik olmasi lazım ama cok tatli hatun yalan yok 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesleği p*rnoo 😅 Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl O zevk icin yaptığı şey asil işi akademisyenlik. P*rno bir meslek degil zevk işidir Yorumla Soran +1 yıl Onu nerede duydun sen ben p*rno öncesi hamburgerci de çalıştıgini duymuştum Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Begendigim bir bayan da ondan Yorumla Soran +1 yıl Bende çok beğeniyorum ama öyle duydum Onedio da. p*rno öncesi Hamburgerci de çalışmış Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Evet kadın gercekten cok hos cok zarif ayni zamanda da seksi sadece bedeniyle degil ruhuyla yapiyor. gercek bir kadın Yorumla
mlm90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl bizim halimizi stoyadan iyi kimse anlamaz ondan ilgilidir :D 1 0 Yorumla
EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Ne iş yapıyo ki idare eder fazla beyaz kaşmer gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mesleği akademisyenlik olmasi lazım ama cok tatli hatun yalan yok
Mesleği p*rnoo 😅
O zevk icin yaptığı şey asil işi akademisyenlik. P*rno bir meslek degil zevk işidir
Onu nerede duydun sen ben p*rno öncesi hamburgerci de çalıştıgini duymuştum
Begendigim bir bayan da ondan
Bende çok beğeniyorum ama öyle duydum Onedio da. p*rno öncesi Hamburgerci de çalışmış
Evet kadın gercekten cok hos cok zarif ayni zamanda da seksi sadece bedeniyle degil ruhuyla yapiyor. gercek bir kadın
bizim halimizi stoyadan iyi kimse anlamaz ondan ilgilidir :D
Bazı fotolarda güzel bazılarında garip çıkmış farklı
Ne iş yapıyo ki idare eder fazla beyaz kaşmer gibi
Mafia 2 deki Vito daha güzel
Güzel hatun
Evet güzelmiş