Elsa Jean bence çok güzel ama Stoya doll bana daha güzel geliyor. sert yüz ifadesine hayran kaldım. şu an Güzelligine hayran olduğum tek kadın ama zevkler tartışılmaz. Saygı duyarım 🙏
İyi bari yalnız değilmişiz. Sanat eseri değilmi resmen :D ahaha bi kızla bunu konuşacağım aklıma gelmezdi bak. Yalnız senin gerçekte tanımak isterdim. Kız arkadaşımla tanıştırırdım sjsjs tabi eski oluyor kendisi
İnanılmaz bir duruşu var, bakışları bir de gülüşü çok güzel kadına aşık oldum resmen 🤣Biz biseksüelleri her kadına ilgli sanıyor çoğu kişi ama öyle değil. Ben ergen tipteki kızları sevmiyorum. Böyle seksi, keskin yüz hatları olan kadınları seviyorum şu an Stoya ya ölüyorum 😍keşke filmleri olsa doya doya izlerdim.
Kadın sıradan bi kadın değil ya bakışlara baksana kaplan yırtıcılığı var resmen :D benim manit bundan fenaydı. Hep bi seksüel bi tanıdığı ve ona ilgisi olsun istemişimdir sjsjs e bu arada kadının filmleri var izlesene :)
P*rno izleyemem ki normal filmi varsa izlerim kesin oda normal değildir 🤣 gözleri ateş resmen yüzünün Keskinligi kesinlikle diğer kadınlar da olmayan bişi var çözemediğim bu Dünya dan değilmiş giibi Şeytan desem değil hele melek hiç değil. Çok farklı 😍
Ahaha normal değildir. Ateş saçıyordur filmde bile insafsız :D çok sert yüz hatları var. Seksi tam olarak yani. Stoya sevgilim olsa senle aranızı yapardım ahahshs sonrada ben çekilirdim ciddiyim sjsjdjd
Ehehh keşke ya çok naziksinn 🤣 Sasha greyy ile p*rnosu var o kadın da çok çekici. Ama harika uyumlu olmuşlar ikide çok şehvetli. Sasha yi kıskandım yerinde olmak isterdim 😝🥰
Ahaha sevenleri ayırmak günah. Sende en yırtıcılarını seviyosun he. Sashada sağlam ama Benim favorim allie haze ve melissa moore. Kız arkadaşımla melissa moore u hayal ederdik sjsjs
Yırtıcı severim 😝 bide jenna jameson''a bayılıyorum hele gençliği 😍diğer favorim Kesinlikle stoya. Jenna kadar vahşi. Dediğin kadınlar da çok çekici güzel de ilgimi çekmedi izlemedim ama eminim iyilerdir
Bencede fazlasıyla yırtıcı olmalı :D jenna ablamıza şimdi baktımda oda kedigillerden anladığım kadarıyla peta jensene benziyor biraz. Ama sana bir numarayı söyliyim mi : Lana rhoades. Kadın bildiğin dişi aslan..
Doğum yapınca vajina genişler ve öyle kalır, kalçalar bile genişler. Vajina genişleyince haliyle, cinsel ilişki de ki tatminlik azalır genişliyor çünkü. Ama doğum olmazsa, vajina seks ile değişime uğramaz. Penisin boyutuna göre genişler, seks bittikten sonra da normal haline geri döner.
Kadın işkence mi görmüyor ki seks yaşıyor. Bu çok katı bir acı değil yani, tabi elbette acı var ama aynı zaman da zevk ve tatminlikte var. Pono izlerken dikkat et, ne kadar zevk aldığını görebilirsin, acı bile zamanla zevk verebilir, o yüzden ben çok acı çektiklerini düşünmüyorum, zevk'in sesi onlar bana göre.
İstek arttırıcı ilaçlar, geçiktirici ilaçlar falan. Boşalmayı geçiktiren, ve daha istekli yapan ilaçlar işte. İstek ilacı seksin daha uzun süre, daha hızlı olmasına yarar istek var çünkü, geçiktirici de erkeğin boşalmasını geçiktirir ilişki yine uzun sürer.
Çilli kadınlara bayılıyorum, bir röportajini izledim yüzüne hayran kaldım gerçekten çok güzel. Uzun zamandır güzelliğine hayran olduğum tek kadın oda p*rno yıldızı 🤣