Tamam bir ara çok güzeldi hepimiz ailecek izlerdik falan ama, yani sürekli aynı şeyler sürekli aynı olaylar insanlar bile aynı gelmeye başladı bana. Bunu kendi rızasıyla izleyen var mıdır cidden 😄
İzleyenlerin kendi rızası ile izlemediklerini mi düşünüyorsun ? Nasıl bir tablo var kafanda? Baba silah çekmiş tüm aile fertlerine survivor mu izletiyor izlenen evlerde sence? Veya evin abisi herkesi esir almış bu evde bu akşam herkes survivor izlenecek diye tehdit lermi uçuşuyor izlenen evlerde ?
Kendi rızamla hiç izlemedim misafirlikte ev sahibi izlerse bakardım mecburen arada eşim açar bakar denk gelirse geçen sene bir de aşk mevzusu dahil olmuştu yarışmaya galiba dün bir bu gün iki Batuhan Karacakaya İlayda Şeker diye birine bakmış konsey de onun fotoları keşfette kısaca izlemedim tv8 izlemem acunu da itici buluyorum küreselcilerin uşağı
Ahaha sonunda bi insan evladı içimden geçenleri yazıya dökmüş 😁 protesto edip odama çıkıyorum zorla bile izlettiremezler şu bayat formattaki gereksiz kasıntı tipleri
Şu sıra genelde ödev ve sınav çalışmaları ile meşgul olduğum için izlemiyorum ama bunlar bittiği zaman sanırım ben de maruz kalıcam bakarsın birini bile tutarım😂