Hayırlı Akşamlar Acun Ilıcalı Nin Yarışması Olan TV 8 Kanal da Acunun Biliyoruz Survivor Yarışmasıni İzleyenleriniz Var mı? Kimler İzliyor İzleyenler Bakanlar Nasıl Buluyorsunuz Bana Göre Böyle Saçma Sapan Malca Yarışma Olamaz Acundan zaten nefret Ediyorum Herifin İslam'a Yönelik bir şeyini hiç görmedim varsa yoksa eğlence boş şeyler Sizlerin görüşü nedir Bilemem tabi ama benim görüşüm bu şekilde inşallah Survivor yayından Tamamen kaldırılır Ve hiçbir zaman gelmez bi ara izlemiştim 2016 Olani Ama anladım Ki Boş
İzlemiyorum bu programı. Diğer programlarını beğeniyorum yemek filan yarışmaları çok güzel ama özellikle de bu programı görünce hemen kapatıyorum kanalı. Para karşılığı insan yarıştırıyor resmen Survivor’ da. Oraya katılan yarışmacılar neyi amaçlayarak katılıyor diyeceğim ama onların kaoslarıyla ve piyon gibi yarışmalarıyla da Reyting rekorları kırıyor program anlamadım ben. Sürekli bir dedikodu havası var sürekli bir tartışma hakim oradaki insanlar arasında. Ne zaman denk gelsem tartışıyorlar. Bunlar gerçek hayatlarında da mı böyle demeden edemiyorum.
Bu Yarışmanın Rezalet Olma En Büyük Nedenlerinden Ödülü Kazanilmadi Diye Birbirlerine Giriyor Küfürler Ağıza alınmayacak laflar ediliyor Değer mi Para İçin Ödül için Hakaretler etmeye Rezillik Ötesi Kavga Çoğu Yarışma da Oluyor Muhakkak kavgayı seven hoşuna gidenlere şunu diyorum sizin kafanızı sokayim ben nerde Saçma Rezalet var Toplum ona Yönelir Ben 2016 Da izlemiştim Survivor O yüzden nasıl halt olduğunu biliyorum Ahlak zaten sıfır keşke Yayından kaldırılsa Reyting düşse zaten bu kadar devam edemezdi izleyen mallar çok işte
Resimde ki görmüş oldukların hepsi Mal canım Tamam Para Önemli Ama Güzel Yarismalar var onlara katılın yani Böyle Canını riske atmaya değer sırf çok para için bile bile tekrar katildilar Bunlar izlemiyorum zaten Acun ne halt ki Zaten
Yazan Ellerine Sağlık 👍🏻 Çok Güzel Söyledin Valla benle Aynı fikirdesin Bu Saçma sapan mal yarışmayı sevenler nesini seviyorlarsa işte zekaları geri sorunlu Sırf aç kalacam diye o ona sovuyor kavga ediyorlar ne kadar rezil Ötesi rezalet yarışma acun ne ki zaten dangalak acun acilen kaldırılması gerek umarim kalkar İzlemiyorum bende zaten Nefret ediyorum Survivor dan
Aga Be Profil Fotoğrafın Görünce hemen anladım 😉 ButarzBenim Yarışmasından Kemal doğulu Resim ButarzBenim Kaliteli moda yarışmasydi ben moda yarışmalarını beğenmem geneli saçma oluyor ama ButarzBenim iyiydi bu yarismanin sorunu maalesef kavga çok oluyor du Arkadaş ne kadar mal toplum var kavgadan zevk alıyor dinlemicek televizyon kurulu i mallari Kavga kadar rezalet kötü bir şey olur mu
Hiç mi? İzlemiyorsun Şaşırmadım Haklısın Çünkü Tv de O kadar saçma sapan boş programlar var ki Diziler Şimdiler Çok Bozdu Ama TV izle izlersen TGRT Belgesel öneriyorum O kanal en iyi kanallardan islam Dine Yönelik yayınlar Yayınlıyor izlersen huzur bulursun 😊
Rica Ederim Kardeşim 😊 Hiç baktın mı TGRT Belgesel Ben İzliyorum Evliyalar Mübarek Güzel insanlar hakkında çok filmi var yayınlıyor Yeni Yapımları Yok Keşke Yenileri olsa ama çektiği o dönemlerde ki filmleri Çok başarılı güzel İnsan izlerken Gerçeğin hakikati çok daha iyi anlıyor TGRT nin filmleri 1993 ve sonrası yayinlanan çoğu İşte Ali Semerkandi Hazretleri Veysel karani Hazretleri Beşiktaşlı Yahya Efendi Hazretleri Râbiai Adviyye Hazretleri Malik bin dinar Dahasi da var bunlar en sevdiğim filmler
Fena Değil Değil Kısaca B*k gibi Yarışma Bunu izleyenlerin Zihnine Anlam Veremiyorum Ne Bulur ki İnsan bu saçmalığa bakarak Acunun zaten Yaptığı her şey malca Oluyor Umarım kaldırılir