Kadir doğulu ve Murat Dalkılıç'a katılıyorum ama Kadir doğulu dan daha çok tiskiniyorum 🤮🤮
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3
Yorumla 4 yorumu gör
Soran
+1 yıl
Ben de. Çünkü çok egoist, narsist bir adam kadir, bu fotoğrafını koyduklarımın hepsi egoist zaten adam gibi adam olup yakışıklı olmayana çirkin demem ben. Ama bunlar hakediyor hiç birini sevmiyorum
Kadir’in abisi Kemal doğulu da aşırı narsist, Kadir’in karısı da narsist egoist. Ruh hastası kendini beğenmişler bunlar ailecek. Kemal yarışma programlarında kendini bişey zannedip kızları çok azarlıyor bağırıyor pislikk, Kadir’le Neslihan da muhabirleri gazetecileri azarlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Kadir doğulu ve Murat Dalkılıç'a katılıyorum ama Kadir doğulu dan daha çok tiskiniyorum 🤮🤮
Ben de. Çünkü çok egoist, narsist bir adam kadir, bu fotoğrafını koyduklarımın hepsi egoist zaten adam gibi adam olup yakışıklı olmayana çirkin demem ben. Ama bunlar hakediyor hiç birini sevmiyorum
Kadir’in abisi Kemal doğulu da aşırı narsist, Kadir’in karısı da narsist egoist. Ruh hastası kendini beğenmişler bunlar ailecek. Kemal yarışma programlarında kendini bişey zannedip kızları çok azarlıyor bağırıyor pislikk, Kadir’le Neslihan da muhabirleri gazetecileri azarlıyor
Haklısın canm ☺️Türk ünlüler hep egoist malesef. Yabancılara bak şeker gibilerr.
Kesiikle en egosit denen yabancı ünlüler bile bizimkilerin yanında mütevazı kalıyor
(İstisnalar var tabi)
Öyle itici bulduğum biri yok karakter olarak sevmediğim Arda Turan var
ibrahim büyükak ve hercaideki kırmızı ağlak gözlü lavuk
Eser sempatik adam 😄
Sempatik olup olmaması beni ilgilenmiyor. Ne alaka şu an? Ben çok çirkin bulduğumu söyledim. bulldog gibi
Bende sempatik buldugumu soyledum
Soruda hangi ünlüyü sempatik buluyorsunuz diye sormadım🙄
Erkek olarak bir erkeği sempatik bulmusum tebrik etmek yerine eleştiriyorsun beni 😄
Oğuzhan Koç yakışıklı bence
Hiç yakışıklı değil bence, ağzı bir tuhaf boyu da kısacık
Boyunu bilmiyorum ama yüzü ve sesi hoşuma gidiyor.
Murat Dalkılıç/Murat Boz/Kıvanç Tatlıtuğ/Burak Özcivit
çoğu çirkin aslında abartılıyorlar
Murat Dalkılıç hariç olsun hiç değilse
Murat yakışıklı mı?🤢🤮
Bana göre öyle sen begenmezsin ben beğenirim
Murat Dalkılıç çok çirkin bence bu benim görüşüm ve benim sorum. Murat Dalkılıç hariç olsun hiç değilse yazmicaksın o zaman.
Kibire bak aman kimi beğenirsen beğen
Serdar Ortaç.