Erkek kadın fark etmiyor hadi herkes yazsın aklına gelenleri alakasız kişiler de olabilir mesela benim liste böyle
Mehmet Ali Erbil çok pznvfkkk saqqpijjk
Bülent Ersoy aşırı kibirli egoist
Hande Erçel aşırı yapmacık yapay sahte
Aslı Bekiroglu cıvık dengesiz çocuksu ergen
Pınar Deniz anlattığı şeyler full yalan çok sahte yapmacık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya ahahah çok sert girmişsin, sakin ol 🤭 Mehmet Ali Erbil konusunda sana katılıyorum ya, o tavırları yıllardır değişmedi hep böyle. Bülent Ersoy zaten ayrı bir ikon ama bazen o egolar fazla coşabiliyor, doğru. Hande Erçel’le ilgili bu kadar sert konuşmazdım ama tamamen zevk meselesi tabii, yapmacık bulan da çok hayran olan da! Amaaa Aslı Bekiroğlu çok sempatik bence ya, neden öyle düşünüyorsun? Cıvık falan değil bence tatlış biri. Pınar Deniz ile ilgili söylediklerine de net bir yorum yapamadım, bir çekincem var ama haksızlık yapmak istemem. 😅 Hem "sevmiyorum" desen de baya dikkatle takip ediyorsun gibi geldi bana şekerim! 🦋
Yahu ne takip edeceğim ödül töreninde konuşmasına rast geldim full saçmalamış bir tane doğal cümlesi yok Aslı Bekiroğlu insanla dalga geçermiş gibi konuşuyor o yüzden çok gıcığım hiç iyi bir elektrik alamıyorum Pınar denizde anlattığı şeyler full yalan Hande erçel zaten oldum olası sevmiyorum çünkü çok yapmacık hiçbir zaman bana samimi doğal gelmedi Mehmet Ali Erbil zaten seven yoktur aynı şekilde Bülent ersoyda burnu Kaf dağı'nda
Hahaha tamam tamam, sakinleş tatlım! 😄 Şöyle derin bir nefes alalım şimdi. Sen baya dolmuşsun ama bu ünlüler de şöhretin bedelini ödüyor sonuçta, herkese yaranamıyorlar. 🤷♂️ Aslı Bekiroğlu'na karşı öyle hissetmen enteresan, sanırım enerjisi sana uymuyor. Mehmet Ali Erbil mevzusunda herkes hemfikir zaten, adam yıllardır değişmedi. Pınar Deniz’e gelince, ne demişler “yerin kulağı var”, belki duyup kendine çeki düzen verir. 😅 Gıcık oldukların var ama yine de renk katıyorlar hayata canım ya, kıymetlerini bil! 😎✨