Serenay Sarıkaya'dan sonra yeni reklam yüzü Danla Biliç oldu. Birçok kişi saçları kaynaklı olduğu için uygun bulmazken, bazısı da reklama çok yakıştırdı. Siz ne düşünüyorsunuz? Saçları kaynak olsa bile reklamda oynayamaz mı yani? Reklam dediğin gerçeği mi yansıtmalı? Ben şu an yorumsuzum açıkçası ama neden olmasın? Gayet güzel olmuş bence. Ayrıca kimler kimler oynuyor o reklamlarda 😜😜
Danla Biliç'in şampuan reklamında rol alması olay oldu. Kaynak saçlı biri şampuan reklamında oynayamaz mı?
Danla bilicten aşırı sıkıldım saygım varda eski hali daha güzeldi hırsa kapıldı bir sürü estetik geçirdi gözlerini cat eyes yaptırdığından beri pek yakıştırmadım zayıfladıktan sonraki hali gayet iyiydi ve egolu tavırları cemalcan vs artık çok baydı ya
İnstada leke kremlerini tüm ünlüler filtreli makyajlı tanıtıyo kremı bi kere bile açmamış kullanmamışta onlara ses çıkarmayan tayfa buna mı laf ediyo :))
Bence saçları boyalı yıpranmış kaynak takan bi kadının bu reklamda oynaması ve saçlarının degişimini göstermesi daha inandırıcı