Bence çok başarılı bir kız 10 yaşında sesiyle ünlü oldu Sinema filminde başrol olarak oynadı YouTube da 2Mn a yaklaştı şimdide İyi Aile babası dizisinde oynuyor
Emin olun çabalamak istemeseler üniversite kazanmazlardı. Küçük yaşta ve iş hayatina atılmadığın cok belli. Ayrıca Prim için sponsor vs olunduğu zaman marka cikartmakta bir ayrıcalık yoktur.
Sen bir ilk videosunu izle nasıl tanındığını anlarsın o ses çocuklar sayesinde ünlü oldu üstelik birinci olmadan sonra YouTube da videolar çekmeye başladı ve ünlü oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanımıyorum ama ismi ben zengin şımarık çocuğuyum diyor
İsimden nerden anladın kanka? Bence bir bak derim YouTube dan
Tamam kanka bakarım
Okadar yetenekli insanlar varken. Zengin bebeleri ünlü yapıyolarya. Yazık...
Haklısın ama kendi çabalarıyla ünlü oldu zaten YouTube da ilk videolarına bakarsan nasıl ünlü olduğunu anlarsın
Peki üniversite mezunu olup işsiz kalanlara ne dersin?
Onlarda bir şeyler için çabalasınlar o zaman :( Ecrin üniversite de okumuyor daha 15 yaşında o yaşta kendi markasını çıkarttı düşün
Emin olun çabalamak istemeseler üniversite kazanmazlardı. Küçük yaşta ve iş hayatina atılmadığın cok belli. Ayrıca Prim için sponsor vs olunduğu zaman marka cikartmakta bir ayrıcalık yoktur.
Anlıyorum ama bu Ecrin'in suçu değil daha çocuk ve sesiyle ve YouTube içerikleriyle popüler oldu yani onu tanıyan ünlü biri olmadı
Zaten Küçük Ecrini suçlamıyorum ki. Onu ünlü yapanları suçluyorum.
"Onu tanıtan ünlü biri olmadı "olucaktı
Onu ünlü yapan biri olmadı bende bunu açıklamaya çalışıyorum kendi ünlü oldu
Onun ünlü olması icin birisinin onu izlemesi veya Popülerleştirmesi lazım canım. Onu anlatmaya çalışıyorum
Sen bir ilk videosunu izle nasıl tanındığını anlarsın o ses çocuklar sayesinde ünlü oldu üstelik birinci olmadan sonra YouTube da videolar çekmeye başladı ve ünlü oldu
Demek istediğimi anlamıyorsun ki sana anlatayım.
14 yaşında, 15 değil.. hatta 14 üne kasım ayında girdi yeni
Ben doğum yılını biliyorum merak etme kendisi 15 yaş olarak kutladığı için dedim 14 yaşında biliyorum yani
Anne babasının projesinden ibaret umarım sonu "beyinsiz" Aleyna Tilki gibi olmaz
Anne babasına allah acılı ölüm nasip etsin inş...
Muazzam müthiş harika
Ben seviyorum bana gıcık gelmiyo
Banada hatta fan hesabım var
Adın ne
t. e. a. m. e. c. s. u
Olgun güzel bir kız
Bencede
Sen çocuklara mı taktın :)
Ne alaka?
Demin de gizliden çocuklarla ilgili dini paylaşımı sen yapmadın mı
Ne alaka? Hayır ben öyle paylaşımlar yapmıyorum ilk defa böyle bir soru sordum
Anladım