Hani yaşının küçük olduğunu biliyordum ama 18 olmuştur artık diye düşünüyordum lakin bir baktım ki velet daha 16 yaşındaymış. İnstagram gönderilerine baktım az önce yani kıza ergen demeye bin şahit. Hal ve hareketlerinden giyimine, yüzüne kadar bir olgunluk çökmüş. Kız benimle yaşıt duruyor yahu bu ne. Bilmeyenler varsa diye de yavrucapın fotoğrafını da şuraya bırakıyorum ;
Millie Bobby Brown 16 yaşında olup da nasıl 30 gösterebilir?
Bana hiç öyle gelmiyor kız gayet yaşında duruyor uyuşturucu falan demişler onlar baya sinir etti beni sadece birkaç fotoğrafı böyle kızın ama bilmem belki de ben aşık olduğum için bana güzel geliyordur (gerçekten aşığım) bu arada ben 18 o 19 Şubat doğumlu belki çekimim bundan kaynaklanıyordur halada aşığım ama aa garıya bah la ateş ateş diye değil de davranışları falan çok hoşuma gitti ve iyi bir insan ne diyorum ben ya çocuk durumuna düştüm resmen
Uyuşturucu alkole fazla abanmıştır belki de. Ek olarak yarım kilo makyaj var. İlk iki fotoğrafta çocuk gibi dursa da 3. De ciddi anlamda 28 falan duruyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla bana 3 fotoğrafta da 30 luk resmen ama sektöründe bunda parmağı var gibi. Kızı yaşından büyük göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Resmen çocukluğunu elinden almışlar.
Yaşına göre kıyafet bile giyinmiyor. Makyaja baksana bi ton makyaj var. Kimse yapsan zaten büyük gösterir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kıyafet konusunda haklısın ama az makyajlı olduğu fotoğrafları videoları da var baktım yine büyük görünüyor. Yaşıtları olan erkeklerle yan yana gelince bile ablaları gibi duruyor. Dünyaya olgun olmak için gelmiş sanki bu kız
20 yaşındayım yeni nesilim ,21 yaşında da kuzenim var o da yeni nesil benden 1 yaş büyük. ikimizde liseli gibi duruyoruz. gören üniversiteli olduğumuza inanmıyor. yeni nesille alaksı yok yani.. kişiden kişiye değişiyor.