Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz dizisi reyting rekortmeni oldu. Caner Cindoruk'un açıklamaları tüm herkesi televizyona kitledi. Dizide eşini aldatan ve aldattığı kişiyi de eşinide çok seven bir karakter.
Bu durumu şöyle açıkladı dizide !
İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden... İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?”
Twitter'da konu hakkında bir çok Tweet atıldı :)
Tek kalbe iki aşk sığar 😊
Tek kalbe iki aşk sığmaz 😊
Ah ah açıklıyorum 😊
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cansu Dere ve Caner Cindoruk reytingleri alt üst etti! İnsan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?
şuraya bak kafa yapısına bak çok izlendi diye aldatma oranları artacakmış bak bak bak.
kimse bu diziyi aa adam ne güzel aldatıyor ya diye izlemiyor kadının alacağı intikamı görmek izin izliyorlar. adamı perişan bir halde görmek için izliyorlar. tabi siz her şeye çamur atan tayfa buna da bulmuşsunuz bir şey. halkı aldatmaya özendiriyormuş. bu halk bir tek böyle ahlaksız edepsiz şiddet içerikli şeylere özeniyor zaten size göre. merak etmeyin kadına şiddet taciz tecavüz diziler yüzünden değil sizin bu zihniyetleriniz yüzünden oluyor. aklı başında bir adam adam öyle dizi izleyince aa ben bunu bir döveyim ya demez. normal insan izlediği dizideki kötü olayları değil anlatılmak istenen ana mesajı alır.
Oh valla çok güzel özendiriyorlar allah bu yönetmenlerinde belasını versin ne diyim tam böyle kırmızı oda gibi filmler çıkıyor ülkemizdeki birçok insan aslında izlerken kendi hayatlarını görüyor ve kafalarına birşeyler geç de olsa dank ediyor. Evet sadakatsiz dizisi de başta bu kategoridenmiş gibi duruyordu ama malesef öyle değil aksine özendiriyorlar. Kırmızı odayı sorumsuz ve hayatımın en kötü insanı olan babamla beraber izlerken ona alttan alttan laf çarpıtmayı ya da o en acımasız sahneler geldiğinde babamın yüzünün aldığı o hali görmeyi seviyorum bana zafer kazanmış hissi veriyor. Ama aksine bu sadakatsiz filmini izlerken sanki o haklıymış suçlu olan bizlermişiz gibi oluyo ve canım sıkılıyo bu sever utanan ben oluyorum nedense
Toplumumuzda bunun gibi o kadar örnek var ki.. Dizide aslında iki kadının neler yaşadığını erkeğin nasıl saçma bir duruma kendini ve çevresini sürüklediğini görüyoruz. Hani dizi bu dur eleştirelim diyenlerin hepsinde şunu görüyoruz. Dizi de olanlar toplumu kirletiyor. Halbuki toplumun bazı kesimleri bu tarz ilişkilerle dolu. Umarım her şey yalnızca dizi ve sinema filmlerinde kalır.
Ben buna gelmek hayatta denk geldim aldatmak demiyor ikinizi idare ediyorum demiyor da iki kişiye birden aşık oldum elimde değil diyor bizimki de inanıyor kadınları kandırmak çok basit artık bolca duyarız bu cümleleri bu dizi sayesinde esinlenirler erkeklere Özel değil karakter meselesi
Aşk değildir o abazalıktır. Aşık olmadığı biriyle evlendiyse ondan başkasına aşık olduysada abazalıktır hertürlü abazalıktandır. Tv izlemiyorum en aon izlediğim dizi ezeldi. Tvye karşı çok önyargılıyım belki güzel dizilerde vardır ama gerek yok. Buarada insan iki çocuğunu sevebiliyor nasıl bir örnektir. Röportajın tamamını okumak lazım ama şuandaki izlenim çok geri zekalıca bir örnek olduğu görülüyor.
Bunların tam tersi olupta kadın iki adamı aynı anda sevseydi diye gösterilseydi aynı şekilde izlenme rekoru kırar miydi bilmiyorum. Nedense erkeklerin yaptıgı her ahlaksızlık bu şekilde normallestirilmeye calisilsılıyor kadınların her yaptığıda o*ospulastiriliyor.
Biri artık aliskanlik olmuştur sevdiğini zanneder kolay vazgeçemez hatta vazgeçmekten korkar ama aslında gönlü başkasındadir , bence böyle iki kişiyi sevmek diye bir şey olamaz
Bu dizide adamin ki sevgi aşk filan değil. Tutku var, alışkanlık var bir de aç gözlülük var.. adam genc sevgili ile bedensel hazlari yaşıyor, karısı her ihtiyacini gideriyor, mutlu yuva sağlıyor... herifinki resmen hayvanlık
kalp o kadar geniş değil.. eğer gözlerin başkasına bakıyor ve buluyorsa, yanındakinin bir özelliği kalmamış demektir.. yanındakini kaybetme korkun kalmadığında gözlerin açılır..
niye reyting rekorları kırmasın Bizim toplumumuz bayılır böyle şeylere söylemeye konuşmaya çekinirler ama bunun gibi birçok emsal yaşamları konu almış bir dizi
laaa zaten bu dizinin sonu belliii🧐 insanlar yalan dinlemeye ne meraklıymış be😬😬😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çağımızda kadınlar genellikle 3-4 erkeği aynı anda idare ettiği için sadık kadın çapkın erkek hikayesi geçmişte kaldı. Çapkın kadın sadık erkek hikayesi daha güncel ve geçerli.
Toplumu ne hale getirdiklerine bakın ya. Bunu izleyen cahil asalak beyinler napıyor gidip aldatıyor. Adamalr halk TV ye tele1 e ceza kesecegine bunlara kessin. Uyusun milletim
boş yapma zaten burada aldatılan kadını pısırık göstermemişler oldukça güçlü ve dizinin sonunda hepsinin hayatını mahvedicek. köşesine çekilip ahmetim mehmetim yapmaz deyip kocasını savunmayacak yani gayet akıllı bir kadın.
ayrıca bu dizi kaç ülkede yayınlandı. dizileri mi rehber alıyorsunuz hayatta ben anlamıyorum ki aman güzel bir yapım olmasın hemen şaha kalkıyorsunuz. bunları millet bir taraflarından uydurmuyor. gerçekte olan olaylar ve bunları diziye yansıtmışlar. o zengin diye mutlu diye özendiğimiz insanların hayatlarının da toz pembe olmadığını anlatmaya çalışıyorlar. ama siz buradan bunu almak yerine sadece adamın aldatmasını alıyorsunuz. sanki dizide adamın bu yaptığı onaylanıyormuş destekleniyormuş gibi. zaten aldatacak olan adam her halükarda aldatır bir diziyle olacak iş değil bu. hiç izledin mi de gelip burada sallıyorsun acaba? bilip bilmeden her yere atlamayın
@Wwwwwwomg çok uzun yazmışsın okuyasim gelmedi ama ben Türk dizisi izlemem. İzlemeden yorum yaptım. izlememe de gerek yok Konu belli. Oyunculuk belli. İzleyen kesim belli. Ülkede müge anli Esra Erol master sef vs reyting yapıyorsa ben o ülkenin zeka seviyesini sorgularim kaldı ki ülkenin ekonomisi durumu ortada. Fazla söze. gerek yok. Son bı şey daha evet bu millet dizileri örnek alıyor. Bilincaltina atılır çoğu bilgi. Sen farkında olmadan beyin karsilastigin olaylarda tepki verir. Bu tecavüz cinayet aldatma vs çoğunlukla dizilerden örnek alinirsk yapılan şeyler.