ABD'li fenomen Sheyenne Shea, sosyal medya üzerinden Türk erkeklerinin tacizine ve tehditlerine maruz kaldığını belirten paylaşım yaptı.Shea, "Aylardır Türk erkekleri tarafından ölüm tehditleri ve fazlasını içeren mesajlar alıyorum. Lütfen beni rahat bırakın" dedi
ABD'li fenomen Sheyenne Shea: "Türk erkeklerinin tacizlerinden bıktım" Sosyal medyadaki ısrarcı kişilerden nasıl korunuyorsunuz?
Erkeklerimiz bizi yine utandırdı. Acaba ne zaman kadının bir et olmadığının farkına varacaksınız! Eşinize, kızınıza, ananıza, bacınıza yan gözle bakanı affetmeyen siz nasıl oluyorda başkasının kızı, eşi, annesi, bacısı olan bir kadına böyle şrrefsizlik yapabiliyorsunuz? Açık giyinmeseydi diyen hemcinslerim sizdende çok utanıyorum! Bir kadın nasıl giyinirse giyinir bu onun özgür seçimidir. Kimsenin karşdakinin giyimine göre taciz içerikli yaklaşma hakkı yoktur. Kaldıki kapalı olmasına rağmen nelere maruz kalan kadınlarımız var. Bu ülke bu gerilikten ne zaman kurtulacak çok merak ediyorum çok.
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ha cok sukur su olaya cok sevindim. Yabanci hatunlarda gorsun bizim bazi arsiz erkeklerimizi. Bacım biz bunlarla ayni ortamda nefes alıyoruz. Her gun laf atiyorlar, otobuste sıkıştırıyorlar. Bazi kadinlar icin taciz edilmek burda kacinilmaz bir sey. Sana bir iki mesaj atmışlar isyan etmissin. biz ne yapalim bunlarla? Hemde sen taa nerelerdesin abaza turk erkekleriyle aranizda okyanus var. Bizim o da yok. Dip dibeyiz. Biz nefes alamiyoruz. Tacizin haddi hesabi yok. Bizi duyanda yok buna dur diyen de yok. Valla utaniyorum bu durumdan da bizim bazi erkeklerden de ne diyeyim. Keske bu tiplerle benimde aramda okyanus olsa ama cografya kader işte.
Türk erkeklerene bu konuda çoğu insanın güveni kalmadı sırf prim takipçi kasmak içinde olabilir gerçekten böyle bir durumda olabilir o zaman denecek bir şey kalmıyor. Ülkemizde kadın bıçaklanarak öldürünce tepki vermeyen ülkem normal geliyor çünkü vahşice öldürülünce anca tepki vermesi gibi.
Benim yabancı arkadaşlarım yalnız başlarına TÜrkiye'ye gittiklerinde daha hava alanında pasaport sırasındayken bile tanışmaya çalışıp yılışan gıcık adamların her yerde olduklarını, Türkiye'deki taciz ve rahatsız edilme oranının arap ülkelerinden bile yüksek olduğunu söylüyorlar.
Bir tanesi erkekler kendisine asılmasın diye İstanbul'da gay barlarda daha çok vakit geçiriyordu.
Bazı kadınlarin yorumlarini okuyorum ve şoktayim. Doğru demişler demek: kadinin en büyük düşmanı baska kadindir diye. Ya arkadas nasil istiyorsa öyle giyinir öyle gezer. Sen yapmiyorsan o demek degildir ki kimse yapmamali. kacinci yuz yildayiz? Korunmaya kalinca takibimde anca tanidigim insanlar var mesaj kutum kapali birseyler yazsalar bile okumayip direk siliyorum. Gerizakali insanlarla muhattap olmuyorum
daha önce de sibel kekilli binbir hakaret edildiği için kadın kendi hesabını türkiye'ye kapatmıştı. şaşırdık mı? hayır. türk kadınının çektiği çileyi gözler önüne sermiş işte. sosyal medyada hiç değilse engelleyebiliyorsun biz sosyal hayatımızda 7/24 bunlara tahammül ediyoruz. ne diyim çok sıkıldım artık.
Doğru olduğuna inanmıyorum. Fenomenseniz zaten bir cok kisiden mesaj da gelir. Tehdit de.. Ermenistanı desteklemiştir.. Birileri sallamistir.. Ya da Türkleri küçük düşürmek istemiştir böyle birşey uydurmuştur.. Bunca zaman olmadi da bu aralar mi oldu yani :)
Her şeyi de siz biliyorsunuz. Kadın sözüyle kanun uygulayan ülkenin kadın sözüyle yargı dağıtıp, utanan kadını işte. Kim kocapopolu da Türklere sallıyor. Onun için de utan lütfen.
sosyal medya yasası niye çıkartıldı bu gibi tehtitleri önlemek facebook twitter instagram yöneticileri temsilci atamaycakları söylüyor bundan kaçıyorlar bunu yapmazlar sosyal medyanın fişi çekilcek sosyal medya yasası kişlerin haklarını korumak almanya belçika fıransa sosyal medya yasasını getirdi
Kadının bu arada Türkiye ile alakası bile yok. Abazalıkta global seviyedeyiz.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bende bunları anlamıyorum soyunurlar meşhur olmak için resmen pazarlar kendini sosyal medyada sonra da böyle absürt absürt çok namusluymuş gibi paylaşım yaparlar ya sürtüğü senin zaten bi p*rno çekmediğin kalıyor insanlar baksın iki like fazla alayım diye soyunuyorsun. Kimse kusura bakmasın soyunan insana ne yazılsa az.
Bizim erkekler boşuna ölüm tehdidi yapmaz. Hele ki bilmem nerenin fenomen karısına. Bu ne yapmış ki böyle mesajlar atılmış ona? Beni merakta bırakan o...
O saçma sapan sayfalar "Erkeklerin İstediği Kadın" tarzında başlıklarla paylaşmıştı. Türk erkeklerinin Türk kadınına yaptığı sözlü-fiziksel şiddet evrenselleşmeye başladı. Dünyanın yükselen abazanları dalında aday abilere sövgüler.
Dikkate almıyorum sosyal medyadan yazılan çizilenleri engelleme gibi bir şey bile yapmıyorum de kutumda kendi kendine yazıp çiziyorlar Fotoğraflar atıyorlar. Atılan penis fotolarını üst üste koysam uzaya yol çıkardı herhalde, rezil herifler 🤦🏼♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yorumlara baktimda giyinişiylehak etmiş gibi yazanlar var, sizin icin acık giymiyoruz anlayın şunu, şu beyninizi kullanın beyni kullanmak bedava kendinize hakim olmasını ögrenin
Artık kadına yönelik saldırı tehdit ve cinayet söylerini ihraç eder hale geldik demek. Ne kadar güzel bir toplum olduğumuzun net bir kanıtı daha taa okyanus ötesinden gelmiş. Tebrikler erkekler. Zira Türk erkekleri demeye utanıyorum.
Hani Yabancı kadınlar Türk erkeklerine bayılıyordu, Kekoolar böyle diyorduu 🤣🤣 Zamanında Adriana Lima yı da bıktırdılar kadın Türk erkekleri beni taciz ediyor gidip kendi kadınlarıyla ilgilensin demiştii 🤢
Yapman gereken oldukca basit ki polise ver ki yabanci ulkede taciz gibi suclarin cezasida agir oldugu icin kurtulmus oluruz kani bozuklardan. Bunlar yuzunden bende tacizci gorunmekten biktim tek istegim sohbet edip konusmak.
E arap gibi davranırsak adamlar araplardan ayırt edemez yani... Hala deveye binip fes taktığımızı düşünen binlerce insan var ve dalga geçmek için de değil yabancı ülkede tanıştığım birkaç kişiden ciddi ciddi bunu duydum.
Ya bugün serdar ortaç böyle bir açıklama yaptı İstanbul fethedildiği günlere döndü gibi şeyler falan söylüyor. Yani ülkemi taşını toprağını severim ama bu ülke başka bir yere gidiyor ve bana hiç düzelicek gibi de gelmiyor. Yani o ata binip fethe giden tayfa azımsanamayacak kadar çok.
Türkiye coğrafyasının havası, erkekleri olumsuz etkiliyor. Japon erkekle Türk kadını evlenmiş, kadın şu an japonyada kadın sığınma evinde. Tv de izledim.
Ohhhh herkesi bıktırın aferin size:( Eğer kız düşkünü olduğunu anlamışsam mecbur mesafeli oluyorum çünkü yakandan düşmüyorlar. Kapıdan attığın çatı deliyor
Hiç cevap vermemek en iyisi ama onun yerine kendimi koyunca ölüm tehdidi almak hiç cevap vermemekle çözülecek sorun değil. İster istemez korkardım psikolojisini etkilemiş gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerimizden nefret ediyorum bu nedir ya bizi hep rezil ediyorlar bu Kız hakkımızda şimdi ne düşünmüştür abazan cahil yobaz herifler o uçkurunuza sahip çıkamadınız keşke kopsa sizden kurtulsak bize yaptığınız gibi yabancılarda yaptınız da ne diyeyim keşke hepiniz yok olsanız nedir Erkeklerden çektiniz her taşın altından Erkek müsveddesi çıkıyor elimden gelse bir kaşık suda boğacağım
Cidden utanç verici bir durum Yazık gerçekten yazık
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamam bizim erkekler sapık falan ama bu aralar herkes Türkiye'ye oynuyor ve Turkiye cok kalabalik bir ulke bu yuzden Kim gibi Türkiye uzerinden prim kasmadığını nerden bilicez?
Bu nasıl bir kendini bilmezlik... Bu tip insanların hiç mi işi gücü yok...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer bu doğruysa gerçekten çok kötü bir durum ama hani ermenistan olayları dolayısıyla Türkiye'yi kötülemek amacıyla yapılmış bir paylaşım da olabilir gibi geldi bana
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bana da güneydoğu asyalı sapıklar yazıyor, urduca hikaye atmıyorum. Ama o fenomense ayrı tabii tek tek engellemekle uğraşamaz
Bizim millet internette inanılmaz troll, Knight Online diye bir oyun vardı bütün internet kafelerde herkes oynardı, belli bir yerden sonra oyun kurallarını anlasınlar diye Türkçe metinler hazırladılar ve artık öyle bir raddeye geldi ki çoğu sunucu Türkleri banladı çünkü trollükten geçilmiyordu.
Kalabalık bir Türk nüfusu olan bütün internet ortamlarını bozuyor, herkese hakaret, saygısız saçmalama ve tehdidin bokunu çıkarıyoruz ülkece.
Başka bir ülkeden bu kadar yoğun alacağını sanmıyorum. Rahatsizligini belirtmiş ki büyük ihtimal özel bölgelerini atarlar bizim kuduruklar. Engellemek ile uğraşmak zorunda değil ayrıca tek tek
Shea iyi ki KS üyesi değil. Burdaki abazalarla dalga geçmek için hesap açıyorum arada, baya eğleniyorum :D merhabağğ hanımefendi kaç beden sütyen giyiyorsunuz acabaaa. Sakın yanlış anlamayın beni merakımdan soruyorum :D
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > ABD'li fenomen Sheyenne Shea: "Türk erkeklerinin tacizlerinden bıktım" Sosyal medyadaki ısrarcı kişilerden nasıl korunuyorsunuz?