Sosyal medyada tehditler savruluyor, şikayet geliyor siber yer tespiti yapıyor biz alıyoruz, herif sus pus. Savcının yanında ifade verirken süt dökmüş kedi gibi.
Silahla veya zorbalıkla iş çözülmez.
UNUTMA şiddet tekeli devletin elindedir.
Sosyal medyada tehditler savruluyor, şikayet geliyor siber yer tespiti yapıyor biz alıyoruz, herif sus pus. Savcının yanında ifade verirken süt dökmüş kedi gibi.
Silahla veya zorbalıkla iş çözülmez.
UNUTMA şiddet tekeli devletin elindedir.
Ya burada olduğu gibi tehdit hakaret mesajları baya aldım gerçi hiçte takmadım ama beni bulacakmış bekliyorum bulmasını ki savcı birsey yapmıyor karldı ki buna yapacak
Savcılığa gittiğinde yapılıyor işlem. Ama polise bağlı. Çoğu polis şu kafada; ya yönetim değişsin dedik hakkımız yeniyor dedik millet değiştirmedi. Madem hakkın olanı alamıyorum düzgün hizmet etmem kafasında.
Bazen bir şeyde yapılmıyor. Çakarlıyız göreve gidiyoruz ekip otosuyla. Herif yol vermiyor. Dedik polisiz niye yol vermiyorsun? Skrm polisi dedi. Fotoyu çekip trafiğe ilettik yakaladılar. Ceza aldı ama yine trafikte
Cevap
2Cevap
Hepsi klavye delikanlısı gadası 🙃
Siber ne zamandan beri tehditte eve adam yolluyor awk dune kadar bos zamaninizda ifadeye gelin diye ulasiyolardi baya degismis
Cumhurbaşkanı hakkında internette ne aratıldığına bile bakılıyor. Suçun ciddiyetine göre sanırım. Bir keresinde league of legends de küfürleşmişler oradan adam hakaret davası açmış. Düşün artık 😂. Suriyelilerle ayrı bizimkilerle ayrı uğraşıyoruz
He ben birbrmize sovunce diye dusundum uzlastirmaci kapida yatiyodu cozelim diye :D kafayi yemis millet
yaşamış birisi olarak katılıyorum buna hepsi sözde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?