Ben fazla abartıldığını düşünüyorum bundan daha güzel kadınlar var örnek Tuba Büyüküstün Aslıhan Güner Hande erçel farah zeynep neslihan atagul vs.. Ayrıca hayranlarına karşı çok atarlı giderli �nsan biraz mütevazı alçakgönüllü olur yani sonradan görme şey !
Az önce fotoğraflarına baktım dağ çok erkek kalıplı Hiç mi kadın görmediğin ömründe güzel görmek istiyorsan Tuba büyüküstün'e Bir bak Çok Duru ve doğal dhcgdgfh
Ama boş yaptın gerçekten ya zaten güzel bulduklarımı yazdım o kadın benim arkadaşım mı kıskanacam erkeksi duruyor o yüzden beğenemedim güzellik Göreceli bir kavram :)
Kimin kalbinin bozuk olduğu ortada Vallahi helal olsun sana beğendiğin kadını ben beğenmedim diye kötü oldum Benim beğendiklerimi Sen beğenmedin senin beğenmediğini de ben Göreceli bir kavram deyip konuyu kapatmaya Çalışıyorum hala uzatıyorsun senin derdin ne ya dikkat çekmek mi Gece gece hiç uğraşamayacağım gerçekten dyfyfyfy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır beğenmiyorum itici gelior biraz dizilerini de pek sevmem sadece sen anlat karadenizin bazı duygusal sahnelerine baktım o kadar
Bana da çok itici geliyor !
Güzelliği abartı değil evet. Ama oyunculuğunu beğeniyorum ben
Aynenn
Bu saate bu sitede bülent ersoyu beğeniyor musunuz diye sorsan evet yanıtını alırsın büyük ihtimalle
Nedenki
Malum site abazanlarıyla meşhur
Doğru aklıma gelmedi bak hepsi yürüyen
merdiven jkajkafhj
Bebebbebe
Hay senin random diye ya
Nsjudkendjjendd
Orta ama İrem abartılmıyor ki Hande erçel ve neslihan abartılıyor zaten🙄
Güzel kadın değil, hele aglayışı off
Çok kötü değil mi ağzını ayırıp duruyor !
Bı saydığın kadınlar bı tane Alex Morgan etmez
Hiç duymadim
İnternetten bak bı kadına dünya güzeli Türkiye az gelir
Az önce fotoğraflarına baktım dağ çok erkek kalıplı Hiç mi kadın görmediğin ömründe güzel görmek istiyorsan Tuba büyüküstün'e Bir bak Çok Duru ve doğal dhcgdgfh
☺️yaşımın 3 4. Katı kadar hayatımdan kadınlar geçti ama Alex Morgan olsa başka kadına asla bakmazdim
O beğendiğin kadın kadın diyorum ama hiç kadın gibi değil ki Hiçbir dişiliği yok nesini beğeniyorsun Tamam güzellik Göreceli bir kavram ama sgdhdh
Zaten kadınların genetiginde var güzel kadınları diğer kadınlar beğenmezler bi nevi içten kıskançlık
Ama boş yaptın gerçekten ya zaten güzel bulduklarımı yazdım o kadın benim arkadaşım mı kıskanacam erkeksi duruyor o yüzden beğenemedim güzellik Göreceli bir kavram :)
Senin derdin anlaşıldı kalbi bozuk olanın bedeni abdest tutmaz iyi geceler
Kimin kalbinin bozuk olduğu ortada Vallahi helal olsun sana beğendiğin kadını ben beğenmedim diye kötü oldum Benim beğendiklerimi Sen beğenmedin senin beğenmediğini de ben Göreceli bir kavram deyip konuyu kapatmaya Çalışıyorum hala uzatıyorsun senin derdin ne ya dikkat çekmek mi Gece gece hiç uğraşamayacağım gerçekten dyfyfyfy
Burası sanal dikkat çekmek gibi bi durum söz konusu değil ben realde hayatı yaşarım
Güzel bir kadın gerçekten.
Bacakları seksi. Kendisini tanımıyorum.
Helvası güzel. bunun evet
😂😂
Güzel
Ama sadece güzel orta...
Evet
Birdostgibi yazsana bana
Tanımıyorum.
Resmini koydum..
Yine tanımadım. 😃
Tanımadım derken tanımak mı istemiyorsun anlamadım oyuncu işte dgdhfh