Bu kadına bayılıyorum ya, Tam anlamıyle kusursuz bir güzellik. Yaşı 48 ama hiç göstermiyor. Adını Feriha koydum da bence Hazal Kaya, Ceyda Ateş'ten falan daha güzeldi. Türkiye'nin en güzeli olmasa da en güzel kadınlarından biri olduğu kesin ❤️sizce?Çok duru güzelliği var.
Güncellemeler
+1 yıl
Hande Erçel gibi sonra derece sıradan ve kezban tipinde olan iri yarı kızı övenler bu kadına güzel değil demiş, Sadece kıskançsınız 👊
Deniz Uğur Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olabilir mi ❤️ ?
Deniz Uğur bide bana doğal geliyor mesela seren Serengil estetikten gerdirmekten uzaylıya dönmüş o yüzü Mesela doğal yaşlanan kadınlardan Vahide Gördüm hiç uzaylı gibi değil yaşına göre çekici bir kadın bence
Kadına bu kadın çok çirkin mi desem öveler 🤣 Öyle her şeyi zitına yapıyorlar. Kaç senedir k. s deyim herkesin nasıl kafa yapısı var anlamadım çoğu kıskanç ve Manyak
Hahah evet katılıyorum mahsus zıtını yapıyorlar. Aleyna tilki çok çirkin değil mi diye sor güzel kız kudurma derler. Aşırı güzel değil mi diye sor ergen yok şöyle böyle.
Onu denedim biliyor musun, Fahriye Evcen adına masustan Fahriye Evcen bence çirkin neresi güzel dedim herkes övdü beni linç etti 🤣 Fahriye Evcen çok güzel değil mi dedim herkes gömdü tek öven olmadi. Gerçekten zıttına yapıyorlar sinir olduğunuzu sanıyorlar herhalde.
Hahah 😂 katılıyorum. Nasılımlarda da taş gibi kız sorunca kötü yorumlar yapıyorlar çirkin obez biri sorunca da öyle bir övüyorlar ki Megan Fox u sorsan o kadar övmezler. 😂 ters psikoloji deniyor işte. Çok yapıyorlar bunu sosyal medyada.
Kesinlikle, o yüzden Burdaki yorumlara aldanmamak gerek. Güzel olanı gömüp basit olanı övüyorlar ters psikoloji hep. Normal yorum yapan 3, 5 tane çıkıyor
Evet tek tük mantıklı gerçekçi yorum yapan bulursun ki günlük hayatta da bence öyle. Herkes işine geleni över işine gelmeyen sevmediğini aşağı çekmeye uğraşır. Mantıklı ciddi doğru konuşan nedenleriyle açıklayan insan tek tük bulursun
Herkes çıkarı ve menfaati uğruna birilerine iyilik yapıp, övüyor gerçekten. Yani Sadece bunu güzellik adına söylemiyorum iyi davrandıgi kişilere bile menfaati uğruna yapıyorlar. İnsanları aldirmamak gerek
Evet aynen öyle. Mesela şu Handeyi Selena Gomez i abartan ergen arkadaşlar kendinden bir şeyler bulabilecekleri, kendileri de o tarz bi tip oldukları için kendilerine pay biçmek için övüyorlar. Angelina Jolie yi Megan Fox u övmezler. Niye? Kendilerine pay biçebilecekleri baktıklarında kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri tipler değiller. Fazla değişik egzotik yüzler. Bu çok güzelse ben güzel değilim mentalitesine giriyor o yüzden mahsus travesti falan diyorlar. Erkekler de keza baby face erkekleri svmezler kendileri gibi sakallı makallı tipleri överler. Kendine pay biçmenin peşinde insanların büyük çoğunluğu birilerini överken.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim için Ece Seçkin, en güzel kadındır Türkiye'de.
Çok sıradan, sokakta her gün karşılaştığımız kısa boylu, sıradan yüzlü bir kız. Dönüp bakmam yani dikkat çekici yani yok zevkler tabi
Bu kadın güzel bence de ve yaşını hiç göstermiyor ben de o dizide Hazal Kayadan ve Ceyda ateşten daha çok beğeniyordum bu kadını
Aynen bende, onlarla aralarında baya yaş farkı ama ikisinden daha alımlı duruyor.
Deniz Uğur bide bana doğal geliyor mesela seren Serengil estetikten gerdirmekten uzaylıya dönmüş o yüzü Mesela doğal yaşlanan kadınlardan Vahide Gördüm hiç uzaylı gibi değil yaşına göre çekici bir kadın bence
Güzel kadın. Abarttığın kadar değil.
En azından güzel demisisn, diğer kıskançlar gibi çamur atmamissin
Kıskanç olur burdakiler kime güzel dersen değil derler mahsus.
Kadına bu kadın çok çirkin mi desem öveler 🤣 Öyle her şeyi zitına yapıyorlar. Kaç senedir k. s deyim herkesin nasıl kafa yapısı var anlamadım çoğu kıskanç ve Manyak
Hahah evet katılıyorum mahsus zıtını yapıyorlar. Aleyna tilki çok çirkin değil mi diye sor güzel kız kudurma derler. Aşırı güzel değil mi diye sor ergen yok şöyle böyle.
Onu denedim biliyor musun, Fahriye Evcen adına masustan Fahriye Evcen bence çirkin neresi güzel dedim herkes övdü beni linç etti 🤣 Fahriye Evcen çok güzel değil mi dedim herkes gömdü tek öven olmadi. Gerçekten zıttına yapıyorlar sinir olduğunuzu sanıyorlar herhalde.
Hahah 😂 katılıyorum. Nasılımlarda da taş gibi kız sorunca kötü yorumlar yapıyorlar çirkin obez biri sorunca da öyle bir övüyorlar ki Megan Fox u sorsan o kadar övmezler. 😂 ters psikoloji deniyor işte. Çok yapıyorlar bunu sosyal medyada.
Kesinlikle, o yüzden Burdaki yorumlara aldanmamak gerek. Güzel olanı gömüp basit olanı övüyorlar ters psikoloji hep. Normal yorum yapan 3, 5 tane çıkıyor
Evet tek tük mantıklı gerçekçi yorum yapan bulursun ki günlük hayatta da bence öyle. Herkes işine geleni över işine gelmeyen sevmediğini aşağı çekmeye uğraşır. Mantıklı ciddi doğru konuşan nedenleriyle açıklayan insan tek tük bulursun
Fahriye Ebru Gündeşe benziyor Ebru hiç güzel değil🤮
Herkes çıkarı ve menfaati uğruna birilerine iyilik yapıp, övüyor gerçekten. Yani Sadece bunu güzellik adına söylemiyorum iyi davrandıgi kişilere bile menfaati uğruna yapıyorlar. İnsanları aldirmamak gerek
Fahriye Ebru gündeşe benziyor o koca alnıyla handemi geçemez güzellikte
Evet aynen öyle. Mesela şu Handeyi Selena Gomez i abartan ergen arkadaşlar kendinden bir şeyler bulabilecekleri, kendileri de o tarz bi tip oldukları için kendilerine pay biçmek için övüyorlar. Angelina Jolie yi Megan Fox u övmezler. Niye? Kendilerine pay biçebilecekleri baktıklarında kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri tipler değiller. Fazla değişik egzotik yüzler. Bu çok güzelse ben güzel değilim mentalitesine giriyor o yüzden mahsus travesti falan diyorlar. Erkekler de keza baby face erkekleri svmezler kendileri gibi sakallı makallı tipleri överler. Kendine pay biçmenin peşinde insanların büyük çoğunluğu birilerini överken.
Gerçekten güzel
Zevk sahibi biri daha 🙏Ben en güzel demiyorum * Türkiye'nin güzellerinden diyorum yani güzel kadınlarımız dan biri diyorum millet gömmeye yer arıyor
En güzel kadın cansu dere bana göre
Yüzü çirkin ama fiziği harika. Hele o dişleri
Çok güzel bence kusursuz ya :)
Dişleri igrenc, gözleri Bayık. Kusur arasan dolu
Yok ağam yok :D
Asla güzel bulmuyorum, zevkler tartışılmaz
O zaman neden tartışıyorsun benimle sabahtan beri
Makyajsız görmek gerekir.
Kaç ünlüyü makyajsız gördün? Hepsi boya küpü 🤣
O zaman bu soruyu cevaplamak zor değil mi.
Nurgül Yeşilçay bunu memeleriyle döver.
🤷♀️😂😂
Havalı bir kadın
Güzellik göreceli bence güzel değil ben şahsen güzel bulmuyorum
Yuh lan, Neresi güzel değil?
Dediğim gibi göreceli benim güzellik algımın dışında kalıyor bu kadın
Ha mavi gözleri, sarı saçları yok diye kesin. Gayet güzel sıradan saç rengi ve sıradan göz rengine rağmen dikkat çekici bir kadın.
Sarı saç mavi gözle alakası yok
bence olamaz. hatta herhangi bir güzellik listesine bile giremez
Kadında tek kusur bul, öyle bu yorumu yap bence.
seninde iki gözün iki kulağın iki dudağın bi burnun var sen neden bi kendal diilsin o zaman?
Bu kadın Kendal dan bin kat daha güzel, burnu falan harika Kendal gibi olmak istemem Suriyeli gibi 🤣
hadi kız ordan:)
Normal
Bu kadın güzel değil
Aşırı güzel 😍
Olamaz, güzel değil.
Hande den bin kat daaha güzel 🤣
Hande Türkiye’nin en güzel kadını.
Türkiye'nin en kezban ve bıyıklı kızı z. Deniz Uğur'un kesip attığı tırnak olamaz o kıçlı handee siskosu 🤣🤣
Selena ve handeyi kıskanıyorsunuz