Deniz Çakır, Ece Üner'in Kim Kardashian çıkışına, "Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur" diyerek tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?

Ece Üner: "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu, dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de, bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" diyerek kim Kardashian'ın Türkiye'ye tepki göstermesini eleştirdi.

Bunun üzerine Deniz Çakır, Ece Üner'in Kim Kardashian çıkışına “Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur.'' diyerek tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?

Bu gelişmenin ardından Ece Üner'den cevap gecikmedi. Ece Üner açıklamasında bu konu üzerine: "Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim! Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak! Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!" dedi.
Deniz Çakır, Ece Ünerin Kim Kardashian çıkışına, Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur diyerek tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ece Üner açıklama yaptı bu konu üzerine:Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim! Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak! Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!
Deniz Çakır, Ece Üner'in Kim Kardashian çıkışına, "Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur" diyerek tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?