Adı Kim smith, Kedi kadın filminde gördüm rolü azdı ama dikkatimi çekti bayağı seksi geldi. Sizce nasıl? Bizim şimdi güzel diye tepemize çıkardığımız Hande Erçel, Merve Boluğur, Fahriye Evcen, Elçin Sangu, Beren saat falan hepsine bin basicak güzellikte ve seksilikte olmasına rağmen silinip gitti.Aşırı Taş ya😂
Bu Eski Hollywood yıldızı kadın sizce güzel mi yoksa çekici mi?
Güzellik göreceli bir kavramdır. Bence bahsettiğin kadınlar bu kadından daha güzel. Ki tek önemli olan şey de güzel veya seksi olmak değil diye düşünüyorum
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettiğim kadınlar bunun tırnağı edemez, onlar Kezban bu kadın aradaki fark bu. Türkiye de elbet bu kadından daha güzelleri vardır ama bahsettiğim kadınlar değil
İyi de sen sadece fotoğraflara göre bu kadını yargılıyosun.. filmi izledn mi? Orda dirina adı yüz güzeli olarak geçiyor ve cidden fotoğraflarından daha güzel hatta son zamanlar da gördüğüm en güzel kadın net.
Ya Hande erçel Elçin sangu ve Merve boluğurun neresi güzel? Cidden merak ediyorum benim mi gözlerim kör. Hadi Fahriye’nin yine bir albenisi var teni ışıl ışıl dudakları güzel (Ama onu da aşırı beğenmiyorum) Beren Saat’in de gözleri güzel ama abartılıcak güzelliği yok. Beren ve Fahriye orta güzellikte ama diğerleri çöp
Ya güzellik göreceli tamam ama bir yere kadar. Kızıl diye Elçin sanguya farklı diyen var🙄 Bağdat Caddesi taş gibi kızlarla dolu. Hande estetik yapsa da olmamış😂 o kızı bize zorla güzel dedirtmeye çalışıyorlar güzelmiş gibi gösteriyorlar ama asla beğenmicem onu. Merve boluğur da kendini seksi zannediyor 😂