Bu kızın yüzüne şöyle güzel bir şaplak atmak isteyen bir ben mi varım?
Dikkat çekmek istiyor, haber olmaya çalışıyor falan anladık da tesettür moda değildir. Tesettürlünün kendi modası olur, tesettür moda olamaz.. Tabi reklamın iyisi kötüsü olmaz kafasında iş yapıyor bunlar, Allah akıl fikir versin ne diyelim 🤦🏼♀️😁
Bunun kapalılığı da bu kadar işte. 😂😂😂 ama bu şekilde dikkat çekemez. Bu çok sıradanlaştı artık. Evlilik programında Hanife de kapalıydı açıldı. Yani artık herkes dikkat çekmek için açıkken kapanıyor kapalıyken açılıyor. Elinde kuranla namaz kılarken poz veriyor. Umreye gideceği zaman “Hey gazeteciler beni çekin ben umreye gidiyorum.” deyip kameralara poz veriyor. Yardım yaptım diye kime ne kadar yardım yaptığını söylüyor. Artık sıradanlaştı böyle şeyler.
Benim herkesin giyimine saygım var kapalı da açık da benim gözümde aynıdır. İnsandır. Ama bu nedir yani? Dalga geçiyor sanki. Bir insan bir şeyi yapacaksa tam yapmalı.
Ya olum kapanmis tamamda bir kereni Allahın kapanin ayetini okumamis nur suresi 31 ayet okuyun bir nolur bu nasi kapanmak kardesim gozunuzu seveyim bunun kapanmakla alakasi yok basina bez gecirmis
Ya hu siz manyak misiniz? Neyse bir şey demiyorum. Cidden demiyorum. Yok ya da diyecegim. Bu nedir? Bu din tuccarligi , gündem olma çabası , içsel şeyleri dışsallaştirmaktır. Allah aşkına yapmayın ya.. azıcık mantık!!
Ol der ve olur yazmış biride djfkdkfldkd lan bak müslüman degilim en azından bileklerinin üst kısmının bile kapatılması gerektigini biliyorum😂 ulan onu geç oturuşa bak djdk
Fazla özgürlüğün b. kunu çıkardık. Resmen bazı şeylerin değerlerini ayaklar altına alıyoruz. IQ seviyesi 15 olan insanlar tarafından böyle şeylerin temsil edilmesi gerçekten üzücü..
örtülüleri karalamak için kıza yüklü miktar para verip de bir süre için kapattırmışlar gibi, örtünmekle müslüman olunmaz önce bir edep adap öğrenin oturuşa bak..