Aşk İlişkileri Geldi bahar ayları, gevşedi mi gönül yayları? buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bence sadece gönül yayları değil uçkur yayları da gevsiyor sanki yavaştan 😋 Güncellemeler+1 yıl Accayip süper soru sormuşum 😍😍 Güncellemeler+1 yıl İyi pazarlar Geldi bahar ayları, gevşedi mi gönül yayları? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Dert gelmiye yüzüne😄daha dur retro Mayıs ayında başlıyor ozaman sistem tepene tepene baskı yapacak ahaha 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Bak yaaa. İlla diyosun ki mayısı bekle Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Ayran gönüller yufka yürekler 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl Sahanda yumurta da yanında ne gider Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alakası olduğunu düşünmüyorum. 1 3 Yorumla buzz_adam +1 yıl Emin misin bilimsel bir olaydır bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kendi düşüncemi belirttim. Yorumla buzz_adam +1 yıl Farklı algilqmisim. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yok hala sımsıkı 1 1 Yorumla buzz_adam +1 yıl İyi iyi gevşemesin sıkı tut Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dert gelmiye yüzüne😄daha dur retro Mayıs ayında başlıyor ozaman sistem tepene tepene baskı yapacak ahaha
Bak yaaa. İlla diyosun ki mayısı bekle
Ayran gönüller yufka yürekler
Sahanda yumurta da yanında ne gider
Alakası olduğunu düşünmüyorum.
Emin misin bilimsel bir olaydır bu
Ben kendi düşüncemi belirttim.
Farklı algilqmisim.
Yok hala sımsıkı
İyi iyi gevşemesin sıkı tut