Hala eşi, boşanmadı yani. İnanamıyorum, ben bu haberi ilk okuduğumda yine şaşırmıştım ama evliliğinin devam ettiğini bilmiyordum. Sevgilisini evli olduğu adamla tanıştırıyor. Pes artık. Bu kadarı da olmaz 🌺
Bir anda anlayacağım bir mesele değil. Tekrar okuyunca anladım sanırım. 68 yaşındaki adam eşini Brad Pitt'le tanıştırıyor. Öyle ilginç bir konu ki. Beynim dondu resmen
batı ahlakı değil o, süper zenginlerin ahlaksızlığı, doğu ahlakı çok güzel sanki, en az dört kadın, sülale boyu çocuk, küçük yaşta gerdek, daha sayayım mı?
Alan memnun satan memnun. Herkesin kendi ozgur iradesi var sonucta. Ve bunu saklamadiklari icin yargilaniyorlar. Ahlaki acidan tartisilacak tarafi bize ogretilen ahlak uzerinden yorumlamaya calismak gercegi yansitacak bir durum gibi durmuyor. Ne kadar bizim kulturumuze aykiri desekte bir cok insanin burda sapkin arzularini okuyunca cok fazla dikkatimi cekmedi acikcasi.
Hiç değilse gizli saklı değiller bizim ülkemizde de var bunlar pis pis şeyler kocası işe gider eve adam alır , karısı hamile kalır baldızı ile kırıştırma falan ohooo bitmez pislik
Karnım açken midem bulandı sen düşün. Nasıl erkeksin sen agaaa ablaaaa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olabilir şeyler bunlar ve tacizden tecavüzden iyidir de mi. Herkes kendi istediğini yaşıyor ve kimse birbirinin özel hayatına burnunu sokmuyor bence gayet iyi. Bence insanların hayatına zorla böyle yaşayacaksn demek ahlaksızlık olur
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Brad Pitt'in 27 yaşındaki sevgilisinin 68 yaşında eşi ve 7 yaşında çocuğu olduğu ortaya çıktı! Sizce batı ahlakı nereye gidiyor?