Ben bu anneleri anlamıyorum açıkçası. Ki bir zamanlar Türkiye güzeli seçilmiş insan. Gerçi annesini hiç sevimli bulmam, çok itici bir kadın orası ayrı. Fakat henüz cinsel ve kişisel gelişimini tamamlamamış bir kız çocuğunun bu denli rahat ve seksi poz vermesi? Neden farklı bir şekilde görmüyoruz da tümüyle toplumun açlığı üzerine oynanmış be alet edilmiş bir fotoğraf karesi üzerinden bakmak durumunda bırakılıyor bu çocuk. Yazık cidden, çok yazık. Maşallah bütün irili ufaklı adamlar da bir tarafını tutarak yazmış.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani güzel bir kız ama sonuç olarak 18 yaşının altında ve ne olursa olsun atılan kötü yorumları haketmiyor. Yaptığı şeyi onaylarsın onaylamazsın ama sonuçta hepimiz o evrelerden geçtik eleştirilerden çabuk etkilenilen bir yaş. Açıkçası gelipte 30-40 yaşındaki insanların altına bir sürü kötü yorum yazmaları bana çok saçma geliyor. Ne düşünürsen düşün yazsan ne oluyor sanki onu? Yaşından büyük duruyor o doğru hormonlu yeni gençlik 😂
kız güzel beğeniyorumda ama ben olsam bu fotoğrafı paylaşmam 16 yaşında şimdi 40 50 yaşındaki dayılar buna bakıp halleniyordur mk düşüncesi bile iğrenç
Kızım bunlar burjuva bunlardaki parayı sen rüyanda göremezsin bu gelişme ondan anladın pozda bir şey yok normal havuz başı ayrıca kızın yüzü Türkan Şoraya benziyor bir yanlışlık olmasın sakın :)
Ben güzel bulmamakla birlikte neden bu ülkeyi bikinili poz sürekli "salliyor" bizi. Filmde öpüsme sahnesi oluyor hemen basliklar cesur pozlar/atesli sahneler falan. Ülkedeki herkes bir sevisse sanki tüm elektriklerini atacak ve muasir medeniyetler seviyesine ulasacak gibi hissediyorum. Malum bizi yerin dibinde tutan tek sey cinsel acligimiz.
Bu nasi 16 ya buyumek icin niye bu kadar acele ediyolar anlamiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncelikle reşit olmayan birinin resminin paylaşılması suçtur ikinci konu ailesi nedeniyle böyle popüler olan insanların gereğinden fazla abartılması da üzücü.